Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Forumowy Przystojniak

POSZUKIWANA KOBIETA, nie dziewczynka, nie matka z dzieckiem

Polecane posty

"chłopie...poudzielaj się lepiej w rozmowie z twoją żoną...tylko uważaj...bo będziesz miał drzwi do sypialni na miesiąc zamknięte" to nie mój problem, że gdy zapraszający Cię mężczyzna chce zapłacić uważasz, że powinnaś dać mu dupy za to :P

"Odpowiadam temu opisowi z małym wyjątkiem- jestem już zajęta" nie robisz loda, więc odpadasz w przedbiegach :P

Gość blue sky***
18:22 [zgłoś do usunięcia] komiczne komik1112@tlen.pl'; "chłopie...poudzielaj się lepiej w rozmowie z twoją żoną...tylko uważaj...bo będziesz miał drzwi do sypialni na miesiąc zamknięte" to nie mój problem, że gdy zapraszający Cię mężczyzna chce zapłacić uważasz, że powinnaś dać mu d**y za to >>>raczej staram się unikać życiowych błędów...i związania się z prostakiem twojego pokroju...już współczuję twojej żonie:P

"gdyby chodzilo o zwiazek to znasz takie powiedzenie: MILOŚĆ NIE WYBIERA?? gŁUPIUTKA JESTES PI**ACJO:d!! ZAWSZE I WSZEDZIE CHODZI TYLKO O SEX ALBO O PIENIADZE;D" Te - Mądra Princesso Znam. Ale to nie zmienia faktu, że mój mąż prócz tego że go kocham, jest do tego rewelacyjny również w innych aspektach naszego życia :p - ale nie zamierzam Ci tłumaczyć tego Dziecino🖐️ To Twój problem, że: 1) kochasz ciamajdę :) lub/i 2) jesteś z kimś jedynie dla kasy i seksu. Bez miłości Nie mój :)

witam! nie sądziłem, że w takim kierunku rozwinie się ten temat i co więcej, że będzie miał tyle stron. :) duża zasługa w tym komicznego. ;) z którym jak widzę mamy kilka wspólnych poglądów na życie. notabene niezbyt przypadającym niektórym paniom do gustu.

Znaczy - tyle pisania tylko po to, żeby powiedzieć, że kobieta, która nie robi loda, nie jest warta zachodu. :D

A ja tam uważam, że nie ma to, jak naturalny talent. :) Wyuczone rzeczy zalatują nieco sztucznością.

Gość dobre brum
:D

a ja uważam, że jak się lubi i co najważniejsze bardzo chce się sprawić partnerowi/partnerce przyjemność w ten sposób, to już jest się na wygranej pozycji. każdy lubi być pieszczony inaczej. są pewne miejsca, pieszczoty które działają na większość, ale każdy jest sprawą indywidualną.

Yhy. :) Ale nie uczy się tego na modelu tylko w realu. :) Tak sobie myślę.

Gość rrrtttyyy
Przystojniaku, skąd jesteś, ile masz lat i jaki jest twój adres mailowy?

Gość rrrtttyyy
Nie, nie wyglądam. I z pewnością jestem dojrzalsza (mentalnie, nie biologicznie) niż ta dziewuszka, co także może być problemem :).

Gość rrrtttyyy
Jeśli między nami byłoby dobrze, to bym się uśmiechnęła albo sama za nią odwróciła. Jeśli między nami byłoby średnio, pewnie poczułabym się zagrożona, co zdecydowanie ograniczyłoby mój entuzjazm dla tego tupu reakcji :). ale ogólnie zdaję sobie sprawę z faktu, że zawieszanie oka na ponętnym kobiecym ciele to swego rodzaju atawizm :)

hehe bardzo ładne słowo i znaczenie tego słowa, nie znałem go wcześniej. ;) ja bym na Twoim miejscu i chyba większości kobiet, bardziej zwracał uwagę na to z kim partner rozmawia, smsuje itd. w przypadku pani ze zdj. to tylko skręt głowy, taki jak ćwiczyliśmy na WuFie ;)

Gość natasha85.
Ja mam dziecko a dla mojego obecnego meza nie stanowilo to problemu zeby mnie poderwac i zostawic swoja dziewczyne. MIlosc nie jest tak wyrachowana i nie segreguje ludzi.

Gość smieszny jestes wsioku
a gust masz chujowy jak typowy wiesniak z malej miesciny to babsko ma ryj jak kupa :D podstawowa kwestia---siedzisz to codziennie i bredzisz a wrealu jestes zerem

Gość adamowska
czasy już się chyba trochę zmieniły... kobiety są bardzie "ucywilizowane" i nie polecą jedynie na ładne oczy. My też szukamy faceta, który zaspokoi nasze oczekiwania. A silna pewna siebie kobietka nie przejmie się tym, że jej facet obejrzał się za inną bo będzie przecież wiedziała, że i tak to ona jest najlepsza!

Gość rrrtttyyy
poproszę tego maila, nie chcę już tutaj dyskutować.

sytuacja, w której męzczyzna w mojej obecnosci odwróciłby gowę za jakąś spódnicą, byłaby ostatnią wspólną- brak szacunku- ja się w jego obecności nie ogladam za dupami, co innego, gdy go nie ma przy mnie:D

Gość przeciez facet robi sobie z wa
s cyrk slepe jestescie i sfrustrowane ktora zainteresowalaby sie idiota ktory podaje jakoprzyklad LACHONA z mixera:D z nickiemlachon.xxx co za pustaki tu sa

Gość adamowska
żyjemy w takich czasach, gdzie tak naprawdę facet na stałę nie jest nam niezbędny a może lepiej będzie jak dodam, że to tylko mój punkt widzenia

ja już jestem za stara i leniwa żeby skakać z kwiatka na kwiatek...chyba wolę coś pozwiedzać, ewentualnie poczytać:D