Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładnakobietka

pozycja w samochodzie

Polecane posty

Gość ładnakobietka

Jaka jest najlepsza pozycja do kochania się w samochodzie ?? Mam peugeota 307 ;p;p

Gość maczuga muchomorek
na mechanika, na handlarza ewentualnie na popych

Gość TajemniczyBrunet
A dlaczego pytasz o pozycje w samochodzie?

Gość ładnakobietka
mam kochanka i najczęsciej robimy to w samochodzie w lesie

Gość w samochodzie?
a jak to zrobić? wszędzie tłumy ludzi na spacerach,rowerzyści,to chyba oral albo ręką bo jak inaczej przy przechodniach?

hmm najlepsza pozycja z samochodem to chyba na przedniej masce ;D mozna wielu konfiguracji użyć :D a jesli w srodku to tylko tylna kanapa, fotele maksymalnie odsunac do przodu i powinno byc dosc miejsca na jezdźca, lub od tylu. pozycja klasyczna przysparza troszke problemow, no chyba ze macie oboje ponizej 160 cm wzrostu :P

możliwości jest dużo ;) ja najbardziej lubię odsunąć na maksa przedni fotel i go położyć- robi się całkiem wygodnie i dużo miejsca, nawet w samochodzie średniej wielkości ;)

Gość w samochodzie?
a ludzie wkoło? a policja ,straż miejska?ja to sie chyba nigdy nie odważę

zlokalizowanie odpowiedniego miejsca to podstawa. nie trudno znalezc ustronne miejsce, np w lesie, przy jakiejs lace, czy nad jeziorkiem lub rzeką, gdzie nie ma nigdy zadnych ludzi :D oczywiscie jakies tam minimalne ryzyko zawsze istnieje, mnie kiedys zaskoczyli rybacy udajacy sie z wedkami nad wode ... hehe

Gość w samochodzie?
kusicie tym samochodem ale strach o podgladaczy zostaje ,teraz to wszystko potrafią nakręcić komórką i wio do netu

Gość w samochodzie?
nie wyobrażam sobie erotycznego klimatu w aucie ale spróbuję namówić mojego m i spróbujemy

warto spróbować, miła odmiana ;) a sprawę podglądaczy załatwia znalezienie dobrego miejsca- osobiście nie polecam parkingów na dużych osiedlach ;) hahaha

Gość ghjkllmn
tylna kanapa,facet siada ,Ty na niego,tak mi najlepiej odpowiada.

Gość malutka kuleczka
wystarczy znaleźć dobre miejsce, takie bardziej odludne i żeby było ciemno:) jak przechodzą ludzie to to jeszcze bardziej nakręca o ile oni cie nie znają- zresztą przez zaparowane szyby w nocy nic nie widać- tzn kto to robi:P a jak się jest napalonym to pozycje same wyjdą:)

tak jak ktoś powyżej, odsunąć przednie fotele jak najbardziej i miejsca jest dużo w combi można tylna kanapę złożyć na przednich też mozna od tyłu słowem chyba nie ma pozycji w której się nie da :D

Gość Misieks
Prowadziłem 126p, a Ona zabrała się do rzeczy rączką. Kurcze, miałem najsiln ieszy wytrysk w życiu. Generalnie w aucie trudno zrobić tak, żeby obojgu było dobrze naraz.

Gość BOOSSSS
CIEMNE SZYBY z tyłu to podstawa i nawet na parkingu w galerii można...

A w Skodzie 105 to jaką pozycję polecacie? Bo odziedziczyłem samochód po dziadku i w przyszłą sobotę jadę do remizy na imprezkę coś wyrwać więc warto by wypróbować moją kochaną Skodzinę.

Pamiętam seks w maluchu :D Człowiek był młodszy bardziej gibki :D teraz to byśmy się połamali w nim :D ewentualnie ochota by zeszła jak powietrze z opon :D