Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majówka.

Nowy topik. Zapraszam wszytskie mamy siedzące w domu z dziećmi.

Polecane posty

wikini - ja tak zacznę mijać się ze swoim we wrześniu i zostaną nam niedziele, bo większość sobót on pracuje i to w systemie 2 zmianowym w porywach trzy zmianowym. :(

wikiiniki ::D:D:D Na strzępy jeszcze nie ten czas :D:D:D Ja z moim w tygodniu praktycznie podobnie kończymy pracę wiec mamy siebie dla siebie i dziecka,a weekendy to już całkiem. Dlatego dzikus jestem i tęsknota jak się tyle nie widzimy.Pal licho z chłopem :P synka mi brak :)

Ja tak właśnie patrzę i się rozglądam nad jakimiś dodatkowymi zajęciami dla małej, myślałam nad tańcem i szkoła muzyczną ale na to drugie to nie wiem czy nie za mała jest.

Majówka ----Przechodziłam na pasach i wjechał we mnie pijak.Zostałam tak połamana że 2 miesiące przeleżałam w szpitalu.Kiedy zostały ściągnięte gipsy to zaczełam uczyć się chodzić na nowo :) Robię postępy :D Jednak udało mi się załatwić turnus rehabilitacyjny i tu po mału wracam do żywych :D Niestety ze względu na odległość i pracę mąż nie może mnie odwiedzać z synkiem tyle ile bym chciała :) Ale grunt że jest ze mną mama to lzej -psychicznie :)

majowka to tak jak dla swojej,ale postanowilsmy,ze poslemy ja jak 4 latka skonczy,teraz ma przedszkole,w przyszlym roku szkola sie zacznie wiec jako dodatkowe zajecia bedzie miala,napewno zajecia muzyczne a z tancem jeszcze nie wiem ,byc moze pojdzie balet zobaczy sie.

Głowa w chmiurach, - to nie wesoło, dobrze że jest mama :) wikiniki - ja swteirdziłam ze teraz niech idzie :) o balecie nie myślałam tylko o jakimś dynamicznym tańcu, żeby się wyszalała :D

alc glowa w chmurach,to wspolczuje,ale jeszcze tylko dwa tgodne i bedziecie znowu razem,wytrzymasz;)

Majówka jeśli córcia przejawia zainteresowanie,ma talent to czemu nie :)? Byle nie na siłę - by to było w spokoju i na luzie. Mój synek lubi bardzo malować -chodzi sobie na kółko plastyczne .Lubi tam chodzić,więc niech tak będzie.

u mnie raczej balet,bo moja mloda balerine struga calymi dniami,nawet baletki musialam jej kupic i specjalna sukieneczke do tego.

Ja swoją to chciałabym zapisać na basen, ale jest za mała. U nas chyba najmłodsze grupy to około 7 lat. A ona tak kocha tam chodzić i wcale nie boi się wody. Zresztą młodsza to samo. My jednak nie mamy tyle czasu, by często z nimi tam jeździć i jak raz w miesiącu się uda to dobrze.

Dzięki dziewczynki🌼 Jasne że wytrzymam ;) Już nie mam złości do nikogo.Chyba mnie to nauczyło pokory.Ale nie powiem było ciężko kiedy był paraliż,a potem wózek. Ale grunt że wsyztsko dobrze,chodzę po mału o kulach i lekarze mówią że bęzie już tylko lepiej ;)

ech jak sobie nasze pierwsze kroki na basenie to az sie wzdryga,taki koncert mije panny daly ze ho ho,pisk byl nieziemski,wbily sie pazurami w nas jak dwie malpki,ale po kilku razach strach mina,ale wiemy ze smykalki do plywania to one miec nie beda;)

w teatrze na bajce "pinokio"bylam,do kina jeszcze sie nie odwazylam z nimi zawitac,troche sie boje, ze mnie popcornem obrzuca,jak moje panny zaczna trajkotac:(

kluca sie cholery strasznie,juz nie daje rady,ale staram sie nie ingerowac,no chyba ze do rekoczynow dochodzi wtedy sedzia ringowy wkracza do akcji:D

Glowa... - u nas niestety nie ma nic takiego i musimy sami chodzić. A darcia przy wychodzeniu nie ma, bo obie już nie mają sił na cokolwiek po tych szaleństwach:) Czasem chodze jeszcze ze starszą tu do wiejskiej biblioteki na zajęcia organizowane przez bibliotekarkę. Mogą przyjść wszystkie dzieci z okolicy (są zwykle w wieku szkolnym, ale tu wszyscy się znają i lubią, więc nie ma z tym problemu) i są różne zabawy ruchowe, plastyczne, konkursy i moja świetnie się w tym odnajduje.

Ja byłam dopiero niedawno w kinie, dwulatki bym się nie odważyła zabrać :P Byłyśmy na Shreku w 3d ostatnio i była zachwycona, opowiadała cały dzień o tym.

dobra kobietki,gasze kompa bo zaraz moj ulubiony serial"sex w wielkim miescie"po raz setny puszczany i po raz setny ogladany,ale chyba nigdy mi sie nie znudzi,ide zrobie sobie cieple kakao,zatopie sie w miekkim fotelu i oderwe sie troszeczke od codziennych klopotow;)spijcie dobrze,dobranoc.

dobry wieczór witam nowe mamy:-) ja uśpiłam małego i wieczór dla mnie:-) wikiniki to miałaś nieszczęśliwy wypadek,dobrze że wszystko wraca do normy i nie ma się co dziwić ze tęsnisz za synkiem anika u mnie ustalony rytm dnia był do jakiegoś 4 miesiąca,teraz mały coraz dłużej się bawi i spi mniej czasu.też różnie zasypia-w wózku,w sklepie ,w "obcych" domach jak gdzieś jedziemy i nie ma to wpływu na jego sen w nocy,ale każde dziecko jest inne co do basenu to byłam z moim maluszkiem w Aqua Parku,bo w moim miescie nie ma dla niemowlaków ,i na poczatku płakał,było za głosno,pózniej trochę się popluskał ,ale nie długo,może w tym tyg znowu pojedziemy,z czasem sie przyzwyczaji

Gość JOLA 34
Hej.A czy znajdzie się jeszcze miejsce dla mnie.Mam 34 lata i 2,5 letnią córeczkę.Chętnie bym się do Was dziewczyny przyłączyła.Pozdrawiam :)

witam, napiszcie czy któraś się odchudzała po ciąży? skutecznie! dajcie parę wskazówek co i jak robiłyście i ile zeszło ja muszę zgubić jeszcze 5 kg i nIc nie idzie! chodzę na aerobik w wodzie systematycznie ale woda tak wyciąga że jestem koszmarnie potem głodna, i zawsze coś zjem jak sobie radzić z odchudzaniem? jeśli któraś wie..będę wdzięczna, pozdrawiam

Gość mamuska298
witam,można dołączyć jestem30-letnia mama dwóch wspaniałych synków 3,5 oraz miesiące

Gość mamuska298
przepraszam zjadło mi cyferke miało być 4 miesiące