Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majówka.

Nowy topik. Zapraszam wszytskie mamy siedzące w domu z dziećmi.

Polecane posty

O jej dziewczyny ile napisałyście, dobrze przynajmniej topik przetrwa :D Właśnie nakarmiłam młodsza i do rana będzie spała :) Teraz czas dka siebie mam.

Też wołała jak zrobiła i była mokra plama na wykładzinie. Jeszcze sama latała po szmatę by to wytrzeć.

tala24 - pewnie, że tak :) Ja też już długo nie posiedzę bo moje to ranne ptaszki.

Gość JOLA 34
Moja Wiki też woła po fakcie.Jak chodziła po domu bez pieluchy to przychodziła do mnie i mówiła,że posiusiała dywan lub koc.Gorzej jak przytrafiło się coś więcej,co prawda na razie tylko raz.

widzę że pisałyście coś o sobie to i ja :) mam 25 lat :) ( jeszcze:)) 2 letnią córeczkę Maje :) pochodzę ze Śląska:)

Jola - to znaczy, że wie już co się z nią dzieje i jest na dobrej drodze.

Gość JOLA 34
hej Tala.a twoja dzidzia w jakim jest wieku:)

Gość JOLA 34
no.mam nadzieje.niedługo ma iść do przedszkola. Uwielbia bawić się z dziećmi a niestety jest jedynaczką i sama się trochę nudzi

Gość JOLA 34
Ja pochodzę z Wielkopolski:)

Gość TALAZ1986
hej. mogę i ja do was dołączyć?

Gość JOLA 34
wiesz co Tala to pewnie dogadała by się z moją Wiki bo moja jest nie lepsza.Rozrabia,a do tego gada jak najęta

rozmawiacie o nocnikach :) macie jakieś sposoby żeby szybko nauczyć dziecko korzystania? moja jest strasznie uparta i nie wiem już co mam robic:( sadzam ją na nocnik ale krzyczy że nie chce :( ale jak tylko wstanie z nocnika to biega bez pieluszki:) jak ją sadzam zle ale jak sama zechce to siada :) niestety efektów tego nie ma:(

Gość JOLA 34
Tala a twoja mała kiedy skończyła 2 latka.Moja jest ze stycznia i też nie chce korzystać z nocnika

Gość dfvgdgfdghdg
vdvcxv Dwie przyjaciółki: Dorota (lat 17 i pół) i Monika (lat 17) postanowiły spotkać się pewnego wieczoru, kiedy rodzice Moniki wyjechali za miasto. Dziewczynki wpadły na niewinny pomysł- wyjęły stary talerzyk, na którym wypisały tajemnicze cyfry oraz zdjęcie prababki Doroty i zaczęły wywoływać duchy. Z początku nie działo się nic dziwnego- dziewczynki śmiały się i dokazywały! Nagle usłyszały walenie do drzwi. Rozległ się przeraźliwy huk i przez okno do domu wpadło zakrwawione łyse dziecko bez źrenic. Wystraszone dziewczynki rzuciły się pod drewniany stolik. Niestety przebiegły omen zaczął ciągnąc Monikę za nogę i zawlókł ja do kuchni. Słychać było stamtąd przeraźliwe wrzaski, pękanie kości i głuchy pisk sunącego po podłodze ostrza noża. Monika krzyknęła: "VOLIDER SAKRUMA" 3 razy i wyzionęła ducha... Jeśli przeczytałeś "VOLIDER SAKRUMA" możesz być pewien, że spoczywa na Tobie klątwa. Jest tylko jedno wyjście, by ją z siebie zdjąć: musisz przesłać tą wiadomość do 10 osób w ciągu 15 minut od momentu przeczytania. W przeciwnym razie blada dziewczynka zamorduje Ciebie i 3 najbliższe Ci osoby (tak, tak- właśnie te o których teraz pomyślałeś). Spiesz się, nie masz dużo czasu!

Gość JOLA 34
dobranoc adzia:)

dobrej nocy adzia:) Jolu moja córka jest z lipca:)i powiem szczerze mam dość już pampersów :) myślałam że w wakacje się uda ją nauczyć ale niestety chyba nie:( a szkoda ciepło jest więc mniejszy kłopot niż zimą:(

Gość JOLA 34
No ja też chciałam nauczyć ją póki jest ciepło ale jest zbyt uparta,udaje nam się tylko z samego rana jak się obudzi to wtedy sadzam ją robi na nocnik a w ciągu dnia jest gorzej bo ja pracuje a mała jest z babcią,która nie zawsze ma czas ją sadzać.

Gość JOLA 34
A koleżanka TALAZ czemu się nie odzywa.Napisz coś o sobie:)

dobrze że rano chce:) moja naprawdę bardzo rzadko :( a szkoda :( mam ostatnio z nią kłopot budzi się często w nocy z płaczem i uspokaja się dopiero wtedy jak przeniosę ją do naszego łóżka:(

Gość JOLA 34
Wiesz co moja Wiki sypia spokojnie,a to dlatego że nauczyła się spać że mną,bo jesteśmy same.A wcześniej to mi było wygodnie jak ją karmiłam piersią.Dzieci przy rodzicach czują się pewniej.

Moje dwie panny od urodzenia śpią w swoich pokojach, i też są spokojne i przesypiają całą noc.

ale właśnie ona spała w swoim pokoju cały czas i całe noce:( a teraz coś jej się odmieniło:(

Gość JOLA 34
Majówko gratuluje Ci takich córek.Moja ma tylko mnie i dlatego jest taka przylepą.A poza tym pracuje i nie widzi mnie po 9 godzin dziennie.Więc dlatego jej na to pozwalam:)

Gość JOLA 34
No nic robi się późno.Dobranoc:)Kolorowych snów życzę wszystkim mamą i ich dzieciaczkom.