Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kredkaxdooczu

MÓJ MĄZ MÓWI ZE FACECI KTÓRZY SIEDZĄ NA TYM FORUM TO CIOTY I PEDAŁY

Polecane posty

Gość buhahahahaahhaahah
:Dregres ma ci pke?

zgadzam się w 100%... ale oszczędź nam już mądrości Twojego męża... niech skończy już ten fajrant i idzie dalej kopać doły

Gość samic alfa komiczne się
poczuł dotknięty :classic_cool: bujuahahahahahahahahh

Gość ja nie,,,,,,,,,,,,
ALE IM POJECHAŁAŚ PO DUMIE :D

Gość i dobrze ci mówi
Normalni faceci wchodzą tu sporadycznie --- cioty siedzą tu codziennie.

Gość Izabellla32
Zgadzam się ... człowiek czynu tutaj nie wytrzyma ... kobieta plotkująca to smutne, ale facet gawędziarz to już tragedia ... :O

Gość Tęsknie za Tobbą Kochanniee
je prefere l'homme de l'actioncool]

Gość elfen_lied
Tak tak, kobiety to się zajmują pierdołami i duperelami, na które inteligentnym samcom szkoda czasu :D Genialne jest to, że takie bzdety wypisują laski które potem, gdy jakiś z tych rzekomych cipek, ciot i pedałów wrzuci temat w stylu "kobiety są mniej inteligentne, nic same nie wynalazły, interesują się tylko plotami i kosmetykami" dostają ataku szału, nawijają jak to 'kobiece' zainteresowania nie są w niczym gorsze a kafeteria jest pełna pasjonatek fotografii, podróży i fizyki kwantowej itp, itd... Cyrk, po prostu cyrk.

do wypowiedzi wyżej... kobiety same uważają się za idiotki... zobaczcie jak odmienne są reakcje na kobietę przesiadującą na męskich forach (samochodowych, technicznych itp... mamy wtedy wielkie łaaaaaaałłłł - ale laska, super, że się na tym zna... :D natomiast kobiety uznają, ze ich tematy są głupie, płytkie, nieważne... nie to co te męskie :D

Gość jestem na nie
gratulujemy kulturalnego meza :)

Gość elfen_lied
O tym właśnie pisałam, komiczne. Zajebiste jest też przekonanie, że na kafeterii tutaj wszyscy to generalnie nieudacznicy, idioci ogolnie no-life - naturalnie oprócz wydającego ten sąd, bo on/ona jest tylko ironicznym, inteligentnym komentatorem. W ten sposób 90% kafeterii polepsza sobie nastrój mając się za lepsze od 90% kafeterii (ha ha, też tak robię :P) Równie osobliwe jest właśnie przechwalanie się niektórych dziewczyn tymi kulturowo 'męskimi' hobby, nawet jeśli nie są jakoś szczególnie nobilitujące. Ot, coś w stylu "interesuję się piłką nożną, ale ze mnie fajna i równa babka, od razu jestem mniej głupia i naiwna niż te kafeteryjne dziunie, bo piłka nożna to już nie byle co, i moge sobie z chłopami porozmawiac o niej!". Zupełnie jakby było to zajęcie jakkolwiek bardziej angażujące intelektualnie niż malowanie paznokci. Pogarda kobiet do własnej płci mnie przeraża.

Gość Izabellla32
Nie macie racji ... Kobiety po prostu mają inne potrzeby, niż faceci (Ci męscy :P).

Gość lubimy was ruchać przez
monitor

Gość elfen_lied
Tak tak, a potem 'nie rozumie mnie', 'w ogole nie jest romantyczny', 'nie potrafi rozmawiać o uczuciach', 'czuje sie przy nim taka samotna'. No ale grunt żeby był męski, mecz oglądał, drzewa ścinał i nie interesował się takimi pierdołami jak życie uczuciowe :D

Gość Izabellla32
komiczne komik1112@tlen.pl'; - ale porównanie! Porównujesz forum plotkarskie z technicznymi? Myślę, że też inaczej jest odbierane uczestnictwo kobiet np. na forum literackim, niż na forum plotkarskim - czyli rozmować o niczym ... szczególnie dla facetów.

Gość Izabellla32
Moi panowie są bardzo romantyczni, a nigdy tutaj by nie wytrzymali ani godziny ...

"No ale grunt żeby był męski, mecz oglądał, drzewa ścinał i nie interesował się takimi pierdołami jak życie uczuciowe" majsterkował i cały czas dłubał coś przy samochodzie :P to podstawa :D

Gość Izabellla32
Facet ma nie omawiać godzinami emocji, tylko je tworzyć .. :P

"Myślę, że też inaczej jest odbierane uczestnictwo kobiet np. na forum literackim, niż na forum plotkarskim - czyli rozmować o niczym ... szczególnie dla facetów. " ale to forum, to ubaw po pachy :D takiego zlotu idiotów nie spotkałem nigdzie indziej :D

Gość Izabellla32
Owszem dowartościować się łatwo ... :D

nawet nie o to chodzi - mnie głupota śmieszy... tutaj mam jej niewyczerpane pokłady :D

Gość Izabellla32
Czasem śmieszy, czasem przeraża ...

Gość Izabellla32
Choć to nie rozwija ...

ale przecież lubimy horrory ;) ja na to forum wchodzę w celach rozrywkowych... raczej nie liczę na to, że się czegoś dowiem.... chyba, że o kolejnych fajerwerkach debilizmu

Gość Izabellla32
Też tak sobie to tłumaczę ... :P

Gość prawiczek26lat
Siedze tu bo mam nadzieje że kturaś dzieczyna na tym forum się nademną zlituje,i w końcu zarucham:(

brum Cichy c*pką nie jest! Męski jest! Brum, czy uważasz, że dzień bez zawstydzenia mnie, to dzień stacony? Komiczne celnie zauważył, że zdecydowanie męskie jest kopanie dołów, nie znam żadnej kobiety trudniącej się tym procederem. Autorko, a co twój mąż uważa za męskie. Może walenie kuflem o bufet i śpiewanie w rytm kupletów o biuście Marioli spod siedemnastki? Też bardzo męskie i całkiem fajne.