Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawikłana w...

podwojne zycie..podwójny związek

Polecane posty

Gość to może teraz ja opowiem
i jeszcze jedno. Pytanie do kogoś "kolejna kurew" Gdzie widzisz zakłamanie u mnie ? Czy to ja prowadzę podwójne życie? Kogo ja okłamuje? Chyba jedynie samą siebie. Bo wierzę , że N. się w końcu opamięta.

Gość a jaaaa
a ja zostawilam meza dla kochanka.Mieszkamy ze soba juz niemal 2 lata.

Gość a jaaaa
jestem po rozwodzie i kocham bardzo moje kochanie

A ja postanowiłam odejść...razem z moim mężem postanowilismy.. I wiecie co poczułam ulgę teraz czuję się cholernie dobrze :) Niedługo wyjeżdżam zaczynając nowe życie...Nie bedziemy sobie robic oboje problemów.. Wiem ze mój mąż znalazl sobie kilka sympatii a mi to wcale nie przeszkadza..teraz jesteśmy raczej jak kumple i cieszę się z takiego obrotu sprawy.. Teraz do nie mogę się doczekać kiedy będę u boku mojego...:)

Gość gość
Czytam Wasze historie i plyna mi lzy po policzkach...

Gość B666
Cała historia tu opisana dzieje się w 2010 r. Ja czytam to z zainteresowaniem w 2018 r. gdyż podobny problem mnie też dotyczy. Ciekaw jestem, jak potoczyły się losy Pań i czy znalazły swoje szczęście w życiu, czy ich wybory były słusznie... Napiszcie proszę jeżeli jeszcze tu zaglądacie.

Gość gość
B666 wczoraj - Te wybory nigdy nie są słuszne. Ciekawa jestem jaka jest Pana historia chętnie spojrzę na nią "z boku" i wyrażę swoje zdanie jako dojrzała kobieta, trzeźwo patrząca na życie i mająca również zawodowe doświadczenie w takich sprawach.

Gość gość
wszyscy ludzie prowadzacy podwojne zycie powinni zostac ukarani w ten sam sposob- maz i kochanek/zona i kochanka powinni sie dogadac i wspolnie kopnac takiego zwyrodnialca w tylek. nierealne? otoz jak najbardziej, jestem zywym dowodem :) po 4 latach lawirowania pan wygodnicki zostal sam jak palec i musi zebrac o widzenia z dzieckiem a panie maja sie swietnie uwazajcie wiec, bo ktoregos pieknego dnia decyzja zostanie podjeta poza wami i wtedy dopiero poczujecie, co to jest cierpienie

Gość gość
Romans i tzw. "podwójne życie" jest zawsze złem choć wygląda kusząco i smakuje wybornie jak "zakazany owoc":P Finał tej zabawy bywa tragiczny i niejednemu/nej wywróciło życie do góry nogami. Powrotu do małżeństwa i tego co się się z wysiłkiem budowało przez lata już nie ma. Szanujcie ludzie to co macie i nie pakujcie się w takie chore, toksyczne układy:P

Gość gość
Analizując ten temat oraz podobne na tym portalu dotyczące kochanek i ich odejsciu emecjonalnym i fizycznym od męża ( prawdopodobnie też mężczyzni tak mają chociaż jest wysyp pan) doszłem do wniosku że małżenstwa powinny być zawierane na 15 lat no góra 20 ( dzieci odchowane) gdyż po takim czasie uczucia wygasają do męża i wice-wersa. I jeszcze powinno się na początku małżenstwa podpisywać obowiązkowo intercyzę aby zminimalizować kłopoty z rozstaniem. Też powinn się zaniechać orzekania o winie małżonka i znieśc alimenty dla niego chyba że stan zdrowia uniemożliwiający pracę wynikł bezpośrednio z małżenstwa. Wydłużające się życie, lepszy stan zdrowia ludzi po 40 , szybkie tempo życia nie współgra z tzw. małżenstwem. Jeżeli po 20 latach małżenstwo jest udane, dalej trwa w uczuciach to można podpisać o kolejne 20 lat. Wiem że to mżonka takie dywagacje bo jest to sprzeczne z naukami wszelkich religii oraz mentalnoscią społeczeństwa.

Gość gość
11:50 Jesteś podła. "Żebrać" o kontakt z dzieckiem? On sobie poradzi, a dziecko będzie skrzywione na zawsze. Czujesz się "ważna" po szantażujesz go dzieckiem? Nie dziwię się ,że szukał na boku.

Gość gość
11:50 Kawał suki z ciebie , szantazujesz dzieckiem bo na nic innego cię nie stać . Mam nadzieje ze dziecko ci kiedyś za to podziękuje . Bez odbioru

Gość B666
Do gość (post z 02 XI z godz. 5:26) Jest możliwość skontaktowania się z Panią mailem?