lolita_ 0 Napisano Sierpień 17, 2010 staram sie od wrzesnia o dzidzie kto ze mna??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 84_Margolcia Napisano Sierpień 17, 2010 Ja sie staram już od stycznia ale z chęcią się przyłączę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Cześć. My z mężem próbujemy pół roku. Jak na razie bez skutku... Chętnie się dołączę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Margolca_1984 Napisano Sierpień 17, 2010 Starasz się o pierwsze dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Cześć Tymotka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Tak, ja o pierwsze. A wy dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Witaj Margolciu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Tymotka staramy się mniej więcej tyle samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Ja też o pierwsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 17, 2010 A robiłaś już jakieś badania? Ty też o pierwszego dzidziusia się starsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 A byłaś już u lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Na razie robiłam prolaktyne bo miałam nieregularny okres, ale wyszła w normie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Mam jeszcze zrobić hormon tarczycy i badanie cukrzycy. Ale najpierw muszę się wyprać bo skierowanie do internisty bo chociaz chodzę do ginekologa do przychodni to nie dała mi skierowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moooń Napisano Sierpień 17, 2010 Witam :) staramy się od roku i nic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Przykro mi Mooń ż tule to trwa, ja po 7 miesiacach czasem łapie takiego doła że mam wszystkiego dość. A wiesz chociaż co jest przyczyną? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moooń 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Margolcia wiesz że sęk jest w tym, że wszystko jest wporządku, to najbardziej mnie boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 To niestety jest najgorsze że niby wszystko w porządku a zajść nie można. Ja mam bardzo nieregularne okresy, ostatnio miałam w kwietniu, teraz boirę luteinę mam nadzieje że to pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 A twój partner se badał? Może to on ma problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 się miało być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Ja robiłam badania. Wszystko w normie, ale mój M nie może się przemóc i nie chce tych badań zrobić:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moooń 0 Napisano Sierpień 17, 2010 No wiesz ja mam regularne, ale teraz jakoś mi się spóznia ale nie chce o tym myśleć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 To nie dobrze że nie chce zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Moooń a robiłaś test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Może ty już jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moooń 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Wiesz co wole nie sprawdzac na razie bo już tak miałam kiedyś, że nawet tydzień mi sie spózniał ale top przez stres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margolcia_1984 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Najgorsze jest jak się spóźnia bo człowiek zaraz sobie nadzieje robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moooń 0 Napisano Sierpień 17, 2010 Taak, to jest własnie najgorsze, ta nadzieja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 17, 2010 kobietki a stosujecie jakieś ziołowe wspomagacze? Ja biorę wiesiołek na lepszą jakość śluzu no i Folik tak profilaktycznie. Zastanawiam się nad Castagnusem ale boję się czy mi nie rozreguluje cykli, a mam dość regularne 28-30 dni, i sama nie wiem. Moja ginekolog twierdzi że jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek decyzje bo staramy się krótko, a ja chciała bym jakoś pomóc organizmowi żeby zafasolkować:) próbowałam mierzyć temperaturę , ale jak na razie brak mi konsekwencji... Zapominam zanim wstanę, albo zaśpię, albo znowu mam na drugą zmianę i mogę pospać dłużej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitka_ Napisano Sierpień 17, 2010 witajcie nie zaglaDALAM tu bo myslslam ze nikt nie napisze zalozylam ten teamt na innym tez forum to mnie tam szbesztali bo po co tyle tematów wiec se odpuscilam i patrze forum ruszylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitka_ Napisano Sierpień 17, 2010 dziewczyny ja sie staram z mezem juz 2 rok ale jakos ostanio odpuscilismy nie licze dni plodnych nawet ani owulacji jakos dala man wiekszy luz niz przedtem ja stosuje olej z wiesiolka pomaga mi na sluz ito bardzo noi kwas foliowy czasem to juz nie ma nadzieji na nic moj maz idzie na badanie za 3 tygodnie to zobaczymy myslalam ze jakos zajde w ciaze ale 2 rok i ciagle nic ale jak to sie mówi co sie odwlecze to nie uciecze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach