:) :) :) 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 Tymotka ja też teraz wiem co w życiu jest najważniejsze...Przypominam sobie ile razy jeszcze przed ślubem modliliśmy się żeby @ się pojawiła choć tak naprawdę nigdy nie było takiej sytuacji żebyśmy naprawdę mogli wpaść..A teraz żałuję że po prostu nie wpadłam..Byłabym najszczęśliwszą kobietą na świecie...Kiedyś marzyłam o dwójce dzieciaczków...zawsze chciałam mieć córkę a terz już nie ważna jest płeć nie ważna jest ilość ja po prostu chcę być mamą pragnę tego jak niczego innego na świecie...I wiesz co Tymotka...Ja będę choćbym miała poruszyć niebo i ziemię...Patologia ma dzieci czasem jedno za drugim więc czemu mnie Bóg nie miałby dać choc jednego Aniołka??? Wiesz ale tak myślę jak już będziemy mieć dzieci to będziemy najlepszymi mamami pod słońcem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 No tu się z Tobą zgodzę w 10000000% W sasiednim bloku jest ''małżeństwo'' po 40 i u nich już sama nie wiem ile tych dzieci jest... Najstarsza wiem że z mojego roku, a dalej to chyba z 15.... Część zabrała opieka, a teraz chyba znów jakieś jest bo pieluchy wiszą na balkonie ... Pijactwo, ku......., i kto wie co tam jeszcze jest... A My... Nie brakuje nam niczego... Pracujemy, żyjemy normalnie, nie pijemy, nie wariujemy i nic :( życie jest po prostu okrutne... Ja też wiele razy modliłam się o okres i szalałam gdy się spóźnial a teraz jak nadejdzie to załamka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 Tymotka no tak właśnie jest że tym co nie zależy bez trudu zachodzi się w ciąże ale ja wierzę że i nam się uda przecież nie może być inaczej :) Musimy tylko trochę poczekać w końcu nikt nie mówił że będzie łatwo :)..Ja za 4 dni mam termin @ pewnie przyjdzie bo cyce mnie bolą i swędzą no i w dole brzucha czasem coś zaboli..Ale jakby tak nie przyszła to na rocznicę (mamy 19 września) dałabym mojemu M maleńkie buciki jej ale byłby szczęśliwy ..Ale to tylko marzenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 Kochana życzę Ci tego z całego serca :) twojemu mężowi też:) Ja ten cykl odpuszczam, nie będę ani nic łykać ani testów robić ani w ogóle nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabelkap 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 Cześć dziewczynki, wiecie co czytam tak wypowiedź prolaktynki i tymotki, trzeba czasem odpuścić, wyluzować, a nie spinac sie tak że musi sie udac musi i już..moze trzeba troszke sie odciąć od tej mysli, moze to pomoże, i po prostu spędzić , fajny wieczorek z mężem:)a może akurat sie uda?:)Trzymam za nas wszytskie kciuki, i tak jak prolaktynka napisała że ma takie marzenie zeby wreczyc buciki mężowi, niech każdej z nas takie marzenie sie spełni:)Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Wrzesień 6, 2010 Cześć dziewczynki Jak tam po weekendzie??? Prolaktynak opowiadanie śliczne a zarazem strasznie smutne. Aż żal ściska za serce,. gdy to czytam ;( Ja na dzień dzisiejszy przestałam liczyć swoje dni, nie zaglądam do kalendarza, gdzie mam je zaznaczone... Staram się nie myśleć o dzidzi ale jest to naprawdę trudne ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Hej:) ale zimno u mnie :( dziś mam drugą zmianę, a tak nie lubię że coś okropnego :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 ojejej ... ale nam aktywność znowu spada ... :( co tam u was kobietki? W niedzielę ma do nas tesciowa przyjechać na 2 tyodnie.... buuuu..... nie wiem jak ja to przeżyję :(:( Pogoda u mnie nadal brzydka :/ planuję dziś wybrać się ze znajomą na zakupy żeby sobie humor poprawić :) Miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 Hej Dziewczynki u mnie też typowo jesienna pogoda zimno :(... Ja czekam na @ miałam nadzieję że przylezie przez noc ale franca nie przyszła...A wiem że fasolki nie ma więc bym już chciała zacząć kolejny cykl tym bardziej że idę do lekarza 16 września i chciałabym żeby było już po @... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 Hey witajcie laseczki nie pisałam wczesniej bo niemiałam internetu bo zrezygnowalismy z wczesniejszych uslu i mamy nowego dostawe neta:) a ja ide od pazdernika do szkoly na kosmetyczke sie zapisałam na 2 letnia szkole przynjamiej zapomne ni bede miala nowe zajecie oprucz pracy w weekendy zapomne i dzdzi td wogole juz jestem zaobsorobowana szkoła juz:)od dwoch dni mi sie z rana strasznie nie dobrze jak bym sie miala zaraz przekrecic a do miesaczki jeszcze tydzien czasu ale mam chyba jakąs niestrawnosc:/zajrze wieczrkiem buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 Lolitko a może to fasoleczka :):):)???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowamili 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 dziewczynki wlasnie sie dowiedziałam ze od 13 września w wybranych miastach organizowane sa bezplatne badania nasienia dla naszych facetów:) podaje link moze którejś sie przyda: http://www.nasz-bocian.pl/tata_a_badania_nasienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowamili 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 źle wkleiłam jeszcze raz: http://www.nasz-bocian.pl/tata_a_badania_nasienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabelkap 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 Hej dziewczynki, bierzmy facetów i na badania!!!My na pewno sie dowiemy , bo i tak moja połowka miała je noedługo robic, to dlaczego nie skorzystac?Swoja droga taka kampania może naszych facetów bardziej przekona do tych badan, przełamie .... Fajan wiadomość.Pozdrawiam kobietki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 Fajnie że to wkleiłąś, chociaż mi i tak nie pomoże bo moje kochanie uparcie odmawia badań :( i nie z kwestii finansowej tylko hmmmm..... sama nie wiem tak naprawdę czemu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowamili 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 tymotka dzis mówili w wiadomościach ze bardzo duzo problemów podobno zależy od nasienia, jeszcze kilka lat temu to kobiety były "winne" tych niepowodzeń.. a teraz ze to mężczyźni szwankują..nie nadąży sie za tymi naukowcami, ale prawda jest taka ze faceci nie chca usłyszeć tej "gorzkiej "prawdy ze to przez nich cos jest nie tak, pewnie dlatego twój nie chce tam isc, no bo skoro teraz odpada czynnik finansowy to co pozostaje? lenistwo? nie wydaje mi sie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 Tymotka to nie ciąza raczej odpada na 100% izabelkap masz racje najlepiej to wyluzowac na maxa a najlepiej to przynjamniej sie postarac mi sie to udalo to i wam sie uda ja terz bede miala dodatkowe zajecie wiec nie bede miala czasu na ciągle myslenie o dzidzi moj idzie w poniedzlaek wkoncu na te badanie noi zobaczymy ale przypuszczam ze nasienie bedzie bardzo slabej jakosci no ale to sie za pare dni wyjasni :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Tak, faceci boją się na ogół prawdy... W sumie ja też się bałam trochę tych badań, ale miałam świadomość że sama sobie nie pomogę i że muszę się przebadać... A słuchajcie słyszałam też coś takiego że nieraz jest tak że partnerzy po prostu nie mogą ze sobą mieć dzieci tylko nie pamiętam o co to chodziło. Chyba o coś w krwi. Słyszałyście coś o tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Lolitko już nie jedna myślała że się ''przytruła" :) Ja 3mam kciuki za tę twoją ''niestrawność'' :) Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prolkatynka23:( Napisano Wrzesień 10, 2010 Tymotka jest coś takiego ja konflikt serologiczny...Znam dziewczynę która poroniła z tego powodu ale teraz jest mamą 2-tygodniowej dziwczynki także to chyba da się jakoś zwalczyć..Jest też u nas taka starsza para gdzie kobieta traciła co drugą ciąże...Ale w sumie jest mamą czwórki dzieci..Ja idę do gina w czwartek i też pewnie powie nam coś więcej o badaniach mojego M póki co się tym nie martwię bo ja wiem że na razie to moja prolaktyna nam utrudnia...Mam jednak nadzieję że tak zostanie bo jednak łatweij jest wyleczyć niepłodność damską od męskiej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Dziewczyny to u góry to ja ale coś mi się źle wpisało :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 witajcie co do konfiltu seriologicznego mam kolezanke ktora 3 razy stracila swoje dzeciątka pierwszy raz w 7 tygodniu ,2 raz w 5 a 3 raz byla juz wysoko w 23 tygodniu ciąży :(( a w pierwszych dwóch ciązach powinna byc pod stała opieka lekarza noi lekarz nie wykonal odopowiednich badan z tego co mi potem mówila ona wlasnie i jej chlopak maja konflikt seriologiczny terz dziewczyna musi zrobic serie badan w katowicach ahhh smutne to dziewczynki zobaczcie sobie to : JA AZ SIE WZRUSZYŁAM JAKIE TO PIĘKNE JEST TO SA 2 LINKI: http://www.youtube.com/watch?v=62g9mpRKseE&feature=player_embedded# http://www.youtube.com/watch?v=OHRSRfjVJPI&feature=player_embedded# Tymotka w moim przypadku ciąza raczej nie wchodzi w gre jeszcze 6 dni a cycce juz mnie bolą ahhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meksykanka25 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 lolitka_ mnie tez tak bolaly:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 meksykanka25 no ja mam tak co miesac:D iwiec na ciąze sie nie nastawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Ale się wzruszyłam przez te filmy .... :') Co to tych konfliktów to nawet nie o to mi chodziło Akurat ja znam 2 pary gdzie mają konflikt. Jedna z nich ma 2 zdrowych dzieci, a druga para ma bliźniaki tylko u dziewczynki jest taka wada że nie podniesie rąk całkiem do góry, tzn. nie wyprostuje podniesionych. Poza tym są zdrowe i nic im nie dolega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Ale się wzruszyłam przez te filmy .... :') Co to tych konfliktów to nawet nie o to mi chodziło Akurat ja znam 2 pary gdzie mają konflikt. Jedna z nich ma 2 zdrowych dzieci, a druga para ma bliźniaki tylko u dziewczynki jest taka wada że nie podniesie rąk całkiem do góry, tzn. nie wyprostuje podniesionych. Poza tym są zdrowe i nic im nie dolega. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowamili 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 ale konflikt serologiczny to chyba co innego niz u kobiety minus we krwi a u faceta plus? bo kiedys tak myslalam ze to konflikt, ale oczytalam sie ze podobno nie to powoduje konflikt serologiczny. Ja mam minus a moj ma plus jesli w mojej krwi cos tam jeszcze bedzie to dobpiero jest konflikt. przepraszam ze tak chaotycznie pisze ale sama do konca nie wiem jak z tym jest:) w kazdym razie wiem ze jakas tam szczepionke powinnam dostac po porodzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 No to ja Wam powiem że ja mam A+, a mój mąż AB- i co w takim układzie? Teraz mi przyszło do głowy że gin nie pytała o grupę męża... Może w tym tkwi nasz problem??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 Spojrzałam w naszą ''tabelę'' i widzę tu sporą nieobecność :/ Rysiada, Vigour, Baxca, Dedi, Monitkowa? Co z Wami??? Mam nadzieję że zajęte starankami?:) Tylko takie usprawiedliwienia przyjmujemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 10, 2010 NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......oj dużo:/......22.08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......5....... ..16.09.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 monika_7.........31..........Dolny Sląsk..........2 Tymotka..........23...........świętokrzyskie........... .7..........28.09.1010 dedi...............35..........Zagłębie.........Nie liczę......08.09.2010 baxca.............28..........mazowieckie........3....... ...25.08.2010 monitkowa85.......25..........kuj-pom............22...... ... ok 13.09.2010 meksykanka25....25......hiszpania.................1...... ..27.08.2010 malutka8686......24........Wawa........7................. ....21.09.2010 ********************************************************* *** *********************** UDAŁO SIĘ.....IL.CYKLI.....WIEK......TERMIN PORODU.........PŁEĆ ********************************************************* *** *********************** Moooń ..........14...............28............?????.............. ......????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach