Gość lolitka_ Napisano Sierpień 21, 2010 witajcie tylko mnie nie skrytykujcie prosze pewnie sobie pomyslicie ze jestem jaks walnieta ale byla na forum wróżka i zadałam je takie pytanie:czy bede mausia w tym roku czy w przyszlym i czy bede miala syneczka ,czy córeczke a ona mi napisała tak: przyszły rok bardziej ku temu sprzyja, płci nie potrafię zweryfikować, bardzo możliwe bliźniaki (chłopiec+dziewczynka) a co najdziwniejsze 2 lata temu bylismy na urodzinach u mojej kolezanki byla tam je kumpela ktora tez wrozy i powedziala ze bede miala albo córeczka albo blizniaki itez wlasnie syneczka i córeczke pozatym w rodzinie meza byly blizniaki zreszta ja czasem ma takie przeczucia ktre czasem sie sprawdzaja albo sama je wywoluje niewem skad to sie bierze ale czasem tak mam zawsze chcialam miec blizniaki niewem czemu hehhehe nawet kiedys z moim tak gadalismy kochanie ciekawe co bylsmy zrobili jak bysmy mieli bliznaiki a moj no co bylibysmy szczesliwi:) NIE SMIEJSCIE ZE MNIEPROSZE WIEM MOZE TO GLUPIE ALE JA WIERZE ZE MOZE COS W TYM JEST no i moj idze 10 wrzesnia na badanie wkoncu dzis mi obiecał i tez postanowilam zrobic jeszcze raz kontrolne badania jakos wierze ze w przyszlym roku zajde w ciąze jak rozpoczniemy terz od wrzesnia leczenie tylko nie pomyslcie sobie bog wie czego o mnie prosze a co tu takie pustki a ja dzis spedzam sobote z mezulkiem juz sie pogodzilismY hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jeju dziewczyny a ja Napisano Sierpień 21, 2010 jak na złość modlę się, aby w tym miesiącu dostać normalnie okres chcę mieć dzidzię ale tak się zdarzyło, że zachorowałamm i brałam antybiotyk, lek przeciwbólowy którego nie wolno brać w ciązy a na dodatek miałam robione prześwietlenie rtg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rysiada 0 Napisano Sierpień 22, 2010 lolitka_ fajnie że się dogadaliście z mężem :) co do Twoich wróżb...hmmm ja co prawda sama nie latałam/szukałam wróżki, ale z 6 lat temu byłam na wyjeździe integracyjnym z pracy, który wypadał w "andrzejki" i jako atrakcję zamówiono cygankę do wróżb. Byłam po kilku lampkach wina, więc na luzie - i stwierdziłam, a co tam - pośmieję się ;) .... (co do śmiania to trafiłam jak kulą w płot, bo do końca imprezy ryczałam, ale to tak na marginesie), ale oprócz różnych m.in. mało optymistycznych wieści dotyczących mojego życia osobistego, usłyszałam " dzieci pani jeszcze długo mieć nie będzie - ale za jakieś 5 lat widzę syna" .... no i tak jest :) Absolutnie nie kierowałam się jej wróżbami, bo o nich zapomniałam ale jak sobie przypomniałam po jakimś czasie - to wszystko mi skubana przepowiedziała... więc nie potępiam wróżenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Hej. No widzę że przez weekend na aktywność spadłą na forum :) Nadrabiamy straty :) pisać co u Was! Lolitka? Prolaktynka? Dedi? Mooń? jak samopoczucie??? Mi się co nieco poprawiło... tylko że u mnie redukcja etatów i pewnie się załapię bo krótko pracuję :( i zaś depresja będzie.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Hej dziewczynki :) no u nie dzis 13 dc miałam nie liczyc ale ja jestem w innej sytuacji trochę niż Wy bo mam bromergon i teraz szukam sluzu płodnego bo przed leczeniem miałam go bardzo mało teraz tez jest niewiele więcej no ale z tego co widze coś sie tam zaczyna dziać więc może śluz w końcu się pojawi teraz marzę tylko o tym:)..Ja w weekend balowałam na panieńskim także trochę zapomniałam o tym co dręczy i boli :(...Nawet bromergon odstawiłam w sobotę żebym moła się napić :D... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vigour 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Witajcie kobietki:) U mnie @ brak ale niebawem sie pojawi jestem stasznie naminowana;/ Testowalam 3 dni perzed spodziewana @ i pojawila sie taka cienka ledwo widoczna kreska wiec to nie ciaza :/ Buziaki:* A co u was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Sierpień 23, 2010 hej witam a moze to jednak ciaza skoro sie pokazala jakas kreseczka to nadzieje sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolitka_ Napisano Sierpień 23, 2010 Witajcie dziewczynki! jak tam po weekendzie my bylismy w niedzliele w zoo hehhe i niezle sie ubawilismy wczoraj mielismy na wieczór poważa rozmowe z moi męzusiem na temat jego badań taka szczerą nigdy chyba tak szczerze nie rozmawialismy na temat jego badan obiecał mi ze pojdzie juz sie dzis zapisał na 10 wrzesnia do lekarza i na badania i stwierdzil ze nie chce zebym ja myslala ze robi to tylko dla mnie ale dla nas i naszej przyszlej dzidzi także nie macie pojecia ja ja sie ciesze a pozatym kupie mu salfazin i inne preparaty na poprawe ,witaminki noi od wrzesnia przestaje pic kawe noi rzuca fajki no niewem czy mu sie to uda ale przynajmniej ograniczy tak bedzie jakas szansa i nadzieje a tak czekac i czekac i co miesac niema zadnych skutków licze po cichu w glebi serca gdzies na dnie zo moze na swieta bedziewmy mieli prezent a jak nie to napewnoi w przyszlym roku nam sie uda taka mam nadzieje i jestem optymistycznie do tego nastawiona niewem moze sie mysle ale stawiam na zla jakos nasienia bo on jeszcze sie nie badała a najwyzszy czas sorki ze tak sie rozpisałam komu sie hce to czytac ehhe przed chwila wrócilam i zajrzałam tu do was a terz lece robic obiadek P.S :Vigour TRZYMAM MOCNO KCIUKI ABY SIE UDALO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowamili 0 Napisano Sierpień 23, 2010 czesc dziewczynki , jak tez weekendowałam sie na dzialce ale duzo mnie nie ominelo, juz nadrobilam straty i was przeczytałam:) Vigour!!!! druga sie pojawiła??? nie istotne czy cienka czy nie odsyłam do forum dziewczyn ktore wklejaly testy (zdjecia) i jedna to tylko cien jakis miala a okazalo sie pozniej ze z dnia na dzien miala coraz wyrazniejszą:) http://forum.dziecko-info.com/showthread.php?t=189848 także bądz dobrej mysli i po cichu gratuluje!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vigour 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Dziekuje dziewczyny ale cos mi sie mocno wydaje ze to nie ciaza:/ Tempak jakas za niska,chociaz nie wiem jaka byla wczeniej bo nie mierzylam. lolitka a Ty nie pisz bzdur:P interesuje nas co piszesz i chcemy to czytac:) UDA sie Tobie zobaczysz i bedziesz wspaniala mamusia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Vigour mi się jednak zdaje że to będzie to:) skoro temperatury nie mierzysz to skąd wiesz jaka twoja naturalna jest??? 3mam mocno kciuki!!! To by już 2 zafasolkowana na naszym topiku była! I to w tak krótkim czasie!!! Lolitka bardzo fajnie że porozumiałas się z M , mam nadzieję że i mi sie wreszcie to uda.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rysiada 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Vigour ... ja też mocno trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak słow 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Tymotka ja tez trzyma kciuki boshe ale mnie wnerwiaja te wszystkie panienki ktre sie dupca na prawo i lewo a potem ojojo boze jestem w ciązy co ja mam tera z zrobic ,albo niechą dziccka gdzie moge je usunąć:/żal mi takich ludzi i ich głupoty naprawde s ja juz po obiadku u mnie byla ładna pogoda ale zaraz chyba bedzie lało fajnie by bylo jak by byla nastepna mamusia na naszym forum super by bylo mam nadzieje ze tak bedzie Vigour to moze twoj 3 cykl bedzie szczęsliwy i zostaniesz mamuska:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak słow 0 Napisano Sierpień 23, 2010 przylancze sie do was mozna??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vigour 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Jasne im nas wiecej tym lepiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Vigouri jak tam @ przyszła to muiwsz ze byla blada druga kreseczka????? to napewno ciąża bo ona z reguly nie pojawia sie od tak sobie takze iwesz:D a umn ie zaraz chyba bedzie lło co za pogoda :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vigour 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Moje kochane niestety to nie ciaza:( Zrobilam dzis elektroniczny test i " NOT PREGNAT" hmm...no nic dziweczyny "Co nas nie zabije to nas wzmocni" Moze nastepny cykl bedzie udany:) Nie zalamujmy sie glowa do gory:) Buziaki i slodkich snow:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Sierpień 23, 2010 Vigour prykro mi ale glowa do góry a powedz co ja ma powiedzec ja juz 2 lata sie staram ile razy ja sie zalaywałm:/ tragedia a mimo tego dalej walcze itak jak my wszystkie kobietki tazke glowa do góry nowy cykl nowe nadzieje tez zmykam spac bo jutro rano trzeba wstac.A co tu takie pustki>?? co tam u was dziewczynki dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Hej :) Ale u mnie dzis paskudna pogoda.... Aż się do pracy nie chce iść..buu... Vigour przykro mi bo sama miałam nadzieję że nasz topik jakis fartowy będzie i wszystkie po kolei zajdziemy... Ale następnym razem na pewno będzie lepiej! Brak słów witaj wśród nas! Który cykl się starasz? Miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vigour 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Witajcie dziewczyny:) lolitka ja was podziwiam za wytrwalosc naprawde ogromny szcunek!Ja mam 2 dzieci z synem przy pierwszym cyklu staran a coreczka 7 miesiecy i juz w glowe dostawalam.Teraz staram sie 3 cykl.Dzis w nocy przyszla @,,Dziewczyny zaczynamy nowy cykl z mega pozytywnym nastawieniem!!!!!!!!!!!!! Milego dnia kobitki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 24, 2010 A ja myślałam że dostanę @ wcześniej bo tak się czułam, a tu nic... No ale w sumie to 5-6 dni jeszcze. Piersi już mnie bolą więc będzie na pewno :( no trudno... może następnym razem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vigour 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Tymotka w ciazy tez piersi bola:) I sie czuje kobieta ja na nadchodzaca@..Wiec jeszcze nie przekreslaj tego cyklu:) Trzymam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Dzięki za słowa otuchy, ale myślę że w ciąży to jakos inaczej bym się czuła... No a teraz to ewidentnie na okres... :/ Ale co nas nie zabije to nas wzmocni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rysiada 0 Napisano Sierpień 24, 2010 cześć koleżankom :) widzę że jakoś tak spokojnie się zrobiło na tym topiku... żeby podtrzymać temat dodam od siebie 3 grosze ;) ...w zasadzie to nie mam wiele do powiedzenia dzisiaj, oprócz tego że ten tydzień jest dla mnie "pracowity" - więc się staram ;) a w ciąży na początku pobolewał mnie brzuch i piersi i byłam święcie przekonana, że to na okres... trochę się opóźniał, ale myślałam, że to przez leki na tarczycę które zaczęłam brać tydzień wcześniej... dopiero jak któraś z kolei koleżanka rzuciła coś w stylu "ale ci bimbały urosły" , to zaczęłam się zastanawiać o co chodzi ;)))) ...i co śmieszniejsze - będąc na piwku po pracy, dwóch kolegów (niezależnie) zapytało mnie, czy przypadkiem nie jestem w ciąży, bo ładnie wyglądam (!!!!) a ja myślałam, że to tylko "baby" takie zabobony rozsiewają... no i ustrzelili mnie że heeej :) Wygląda na to, że niektórzy wcześniej wiedzieli niż ja ;) .... a ja naprawdę byłam święcie przekonana, że zbliża się okres, bo czułam się tak samo... Nawijajcie dziewczynki - szybciej nam czas zleci :) Moooń - co tam u Ciebie dziewczyno? Jak się czujesz? Byłaś u lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 24, 2010 No faktycznie ''ranking'' nam bardzo spada, ale to podejrzewam że przez staranka :) Oby owocne:) A co do tych objawów to mówię Wam że mam na okres jak nic ;( jeszcze ta pogoda dobija aż sie ryczeć chce... Zapodałam ballady i rozmyślam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izabelka[ Napisano Sierpień 24, 2010 Cześć dziewczynki!!!Jak zaczął sie wam nowy tydzień?Mam nadzieje ze wszytskie sie staraja, i niedługo założymy nowy topik gdzie będziemy dzielić sie poradami problemami dla kobiet w ciąży a potem MAM maluszków:)Co do przyszlych MAM, jak sie miewa MOOŃ?Jak samopoczucie?Pozdrowionka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baxca 0 Napisano Sierpień 24, 2010 hejka można się jeszcze przyłączyć? Staramy się o dziecko i od trzech miesięcy mierzę temperaturę codziennie rano w ustach termometrem elektronicznym. Niestety zauważyłam, że temperatura spada ok. 6 dni przed miesiączką, czy to normalne? Czy powinnam iść do lekarza? Ktoś się orientuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Hej dziewczynki :) Witm nowe forumowiczki :D... baxca jeśli tempka spada Ci aż 6 sni przed @ to jak na moje ok masz za krótką fazę lutealnatzn Twój organizm wytwarza za mało progesteronu..Musisz iść do lekkarza żeby przepisać Ci luteinę albo coś innego...Jeśli faza lutealna jest za krótka to fasolka nie ma szans przyczepić się do macicy bo zanim tam dojdzie to profesteron spadnie a co za tym idzie @..Lekarz zleci Ci pewnie inne badania hormonalne...Ja tez mam za którką tą faze u mnie trwa ok 9 dni a dobrze byłoby gdyby była 14...Dziewczynki niestety sama temperatura nie świadczy o owulacji..ja w każdym cyklu mam skok natomist w ostatnim owulacji nie było...U mnie progesteron jest za niski przez podwyższoną prolaktynę..Dlatego biore bromergon i dodatkowo od 19 do 23dc luteinę... pozdrawiam Was gorąco :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 24, 2010 a tu tabelka dla nowych staraczek :D NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 Moooń..............28...........IrlandiaPół.....14.... ..18 .08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......4....... ..23.08.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 monika_7.........31..........Dolny Sląsk..........2 Tymotka..........23...........świętokrzyskie........... .6..........30.08.1010 dedi...............35..........Zagłębie.........Nie liczę......08.09.2010 ********************************************************* *** *********************** UDAŁO SIE!!!!!!! Moooń ..........TERMIN? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baxca 0 Napisano Sierpień 24, 2010 baxca .........28........mazowieckie........3......25.08.2010 no nic poczekam jeszcze jeden cykl i pójdę do lekarza mam nadzieję, że też dostanę leki, które mi pomogą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach