lolitka_ 0 Napisano Sierpień 24, 2010 baxca witamy nowa staraczke ,witajcie dziewczynki czyli w tym miesacu widze ze lipa:/ i nie bedziemy mialy zadnej przyszlej mamusi ah szkoda:( no a ja nie umiem sie juz doczekac tych badan mezusia chcialbym zeby to juz jutro byloa jeszczem usimy czekac 2 tygodnie ale zleci przynajmniej bedziemy wiedzieli na czmy stoimy i moze to jest jakas mala przyczyna naszych nie powodzen a potem pojdzie z górki zobaczymy w tym iesacu to sobie wogole odpuszczamy jest luz ,luz i jeszcze raz luz i nie licze dni plodnych jakos odpuscilismy bo iwemy ze i tak to nic nieda jak nie bedzie badan milego wieczorku dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baxca 0 Napisano Sierpień 24, 2010 trochę się przestraszyłam ale myślę że w grupie napewno raźniej :) jesteśmy troszkę ponad rok po ślubie i dzidziuś marzy mi się już bardzo :) także życzę miłego wieczorku i do zobaczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabelkap 0 Napisano Sierpień 24, 2010 Witam nowe staraczki:)My też sie staramu juz dłuzyszy czas, i ic , trzeba porobic badania, i bedziemy wiedziec na czym stoimy...w sobotke mam wizyte i kolejne usg bo mojej gin nie podoba sie endometrium...a raczej jego rozmiar...a we wrzesniu moja połoweczka robi badanie.Trzymajcie kciuki, ja trzymam za was kobietki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 24, 2010 tak w grupie na pewno jest raźniej a chwile zwątpienia i przeraźliwy strach że nic z tego nie będzie na pewno czasem Cę odwiedzą...Ja teraz przechodzę teraz gorszy okres ale głębi duszy wierzę że będzie dobrze bo przecież musi być :D...A co do badań to ja jestem zdania że nalezy je zrobić od razu..Po co czekać ten przysłowiowy rok niepowodzeń??? Myślę że zycie jest zakrótkie by tracić je na czekania które do niczego nie doprowadzi jeśli oczywiście się czuje że dzieje się coś niedobrego...Jesli kiedyś lekarz karze zrobić Ci badanie prolaktyny to moja rada zrób też po obciążeniu bo często jest tak że pierwsza jest w normie a druga przekroczona i też należy ją leczyć :D ja tak mam niestety...Nie bój się niczego jakos wszystkie tu damy radę i niedługo będziemy rozmawiać jaki wózek kupić :D... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 24, 2010 izabelkap my też będziemy przez to przechodzic jeśli do października bromergon nie pomoże mi zajść w ciąże...Wtedy mój M będzie badany..Trochę się tego obawia i chciałby tego uniknąć ale pójdzie na pewno :D...Chciałabym zanąć i obudzić się już z fasolką w brzuchu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 25, 2010 NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......4....... ..23.08.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 monika_7.........31..........Dolny Sląsk..........2 Tymotka..........23...........świętokrzyskie........... .6..........30.08.1010 dedi...............35..........Zagłębie.........Nie liczę......08.09.2010 baxca.............28..........mazowieckie........3..........25.08.2010 ********************************************************* *** *********************** UDAŁO SIĘ.....IL.CYKLI.....WIEK......TERMIN PORODU.........PŁEĆ ********************************************************* *** *********************** Moooń ..........14...............28............?????....................????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowamili 0 Napisano Sierpień 25, 2010 hej dziewczynki troszke teraz mam malo czasu zeby pisac, ale czytam was wytrwale...chcialabym zaktualizowac tabelke bo u mnie juz kolejny cykl;] NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......już nie pamiętam:/......22.08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......5....... ..16.09.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 monika_7.........31..........Dolny Sląsk..........2 Tymotka..........23...........świętokrzyskie........... .6..........30.08.1010 dedi...............35..........Zagłębie.........Nie liczę......08.09.2010 baxca.............28..........mazowieckie........3....... ...25.08.2010 ********************************************************* *** *********************** UDAŁO SIĘ.....IL.CYKLI.....WIEK......TERMIN PORODU.........PŁEĆ ********************************************************* *** *********************** Moooń ..........14...............28............?????.............. ......????? no teraz lepiej:) w tym miesiacu postanowilam nie czekac na zadna owulacje bo cholera wie kiedy tak naprawde ona jest, i przytulamy sie caly miesiac co dwa dni..jesli tez nic z tego nie wyjdzie to daje na luz bo wkurza mnie to cale " mechaniczne" zapładnianie..akurat wybiore castagnus jedyne co ten folik bede brala bo powinno sie, uda sie to dobrze nie to sie pozniej bedziemy martwic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baxca 0 Napisano Sierpień 25, 2010 a jak mierzycie temperaturę? Ja mierzę w ustach i może stąd te wachania, bo to podobno najmniej stabilne wyniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 26, 2010 Witajcie :D baxca ja mierzę waginalnie :) Dziewczyny POMÓŻCIE!!!! Proszę opiszie mi jaki macie śluz w okresie dni płodnych??? Chodzi mi o to czy macie go bardzoe dużo że aż się z Was leje???? Czy bardzo się ciągnie??? Czy jest przeźroczysty??? Bo ja mam z nim problem odkąd pamiętam musimu używać żeli nawilżających tego śluzu mam zwyczajnie bardzo mało i obawiam się że nigdy nie będę mogła zajść w sposób naturalny :( napiszcie mi proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Sierpień 26, 2010 witajcie laseczki!!!!! prolaktynka23:( ja wczesniej powiem ci nie miałąm sluzu płodnego sama niewem czemu ale biore wiesiołek i brdzo mi pomógł i stosuje go zawsze do owulacji i m am piękny gęsty ciagnacy sie sluz płodny a my w ty miesacu wogole odpusilismy co mam byc to bedzie ale njapierw lekarz zawsze to miesac w miesac liczylma a w tym wlasnie nic nowamili ja brałam castagnus miesac czasu i odstawiałm bo mam regularne cykle i balam sie ze jakbym stosowala jszcze 2 miesace to moglby mi sei rozregulowac bardzo bo to powinni sie brac 3 miesace i po 3 miesiącach odstawic na jakis czas. Moooń co tam u ciebie nie odzywasz sie do nas ostatnio baxca najlepiej mierzyc tempke w pochwie a ja jestem jak najbardziej nastawiona optymuistycznie do dzidzi i bedzie mi dane czekac to bede czekała cierpliwie najbardziej nie moge sie doczekac dziewczyny tych badan męza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rysiada 0 Napisano Sierpień 26, 2010 cześć wszystkim :) prolaktynka23 ... u mnie też z tym śluzem różnie bywa, ale zazwyczaj jest go na tyle, że da się go obejrzeć na bieliźnie czy papierze toal. Ale ostatnio wyczytałam, że jak jest tego śluzu mało, to lepiej się go obejrzy wkładając do pochwy dwa palce - wskazujący i środkowy - "objechać" dookoła - otoczyć szyjkę, wyjąć palce i wtedy obejrzeć śluz - i rzeczywiście - jest o wiele łatwiej (przynajmniej dla mnie w tym cyklu, w którym nie ma go za wiele)... zdziwiłam się, bo udało mi się go "rozciągnąć" na ok.5 cm (!) ... zazwyczaj jest wtedy (w dni płodne) przejrzysty, czasem przejrzysty z domieszką różowego/lekko żółtego.... jak miałam go więcej, i nie musiałam "objeżdżać" szyjki, to wypływał na zewnątrz i przesiąkał przez bieliznę - czyli był wodnisty... tyle Ci mogę powiedzieć o moim ....(dla kogoś z zewnątrz te nasze "zwierzenia" muszą być ohydne - ale my tu się wspieramy więc mam nadzieję, że nikogo z nas nie razi ta obrazowość opisów) :) Prolaktynka23 a jak jest u Ciebie? Naprawdę nic nie możesz obejrzeć? ... Możesz sobie pomagać leżąc po przytulaniu z pupą w górze - poducha pod biodra i tak z pół godzinki - wtedy pomożesz "żołnierzykom", bo śluz im ułatwia poruszanie się a jak go nie ma to choć w ten sposób ułatwisz - żeby nie musiały się gramolić do góry... a na samej szyjce pewnie jest go już więcej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 26, 2010 ech...no więc tak uczucie wilgotności i śliskościa czasem miewam przed wczoraj po kąpieli też go troche było i też się ładnie ciągnął.. Wczoraj w toalecie też był widoczny na papierze..Kiedy wkładam tam palce to hmmm czasem wyciągnę śluz ciągnący a czesm taki wodnisty czytałam że niby ten wodnisty to też płodny ale wolałabym ciągnący...Na razie nie panikuję bo ja miałam a może nadal mam problem z tą prolaktyną od przyszłego cyklu tez będę brać ten wiesiołek może i mnie pomoże..Tylko nie wiem czy mogę go łączyć z bromergonem??? Ale to w aptece pewnie będą wiedzieć..Dziewczyny ale jest jeden powód z którego się cieszę :D w tamty cyklu robiłam test owul.do 17 dc i nie było drugiej kreski a wczoraj tj 15dc była gruba i widoczna...Tak się z niej cieszę bo widocznie bromergon pomaga i owulacja wraca :)..no tylko co mi z owulacji jak nie mam sluzu...w październiku mam iść do lekarza to może z nim pogadam o tym śluzie..Najbardziej się boję że mogę mieć tenwrogi no ale to chyba nie zdarza się zbyt częto ???ale mi to nie daje spokoju...Dzięki dziewczyny że opisałyscie swój śluz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Sierpień 26, 2010 prolaktynka23:( tak mozesz lączyc to jest lek ziolowy a ponóc to naopewno ci pomoze moja kolezanka tez nie miala sluzua jak zaczela sstosowac to pomogł jak ja zaczelam brac to efekty tez po miesacu juz byly biore go dalej i sluz mam takze nie zaszkodzi a napewno pomoze bo sluz musi byc zeby mialay zołnierzyki gdzie przetrwac a sluz wiadomo jest dla nich najlepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 26, 2010 lolitka czy tego wiesiołka kupuje się w zwykłej aptece??? Zaczne kurację od następnego cyklu :D mam nadzieję że i na mnie zadzaiła..Teraz sprawdzałam wkładając tam palce i był z tym że nie wiem czy to sluz czy jeszcze jakieś pozostałości po wczorajszym przytulanku :D???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Sierpień 26, 2010 prolaktynka23:( to mozesz kupic w aptece bez recepty mi to starcza na dlugo juz 2 miesac biore kosztuje około 18 zl ale jest wydajny ja biore 2 taabletki dzennie i uwierz ze pomogatez nie mialam plodnego sluzu a po nic mam tylko trzeba brac regularnie i tak jka pisalam do owulacji ja zawsze bore jak mam okres i do owulacji ia zaszkodzic nie zaszkodzi bo to sa tabeltki ziołowe poczytaj sobie zreszta na necie a dlugo juz tak masz ze nie masz tego sluzu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowamili 0 Napisano Sierpień 27, 2010 uuuu jakos pustawo sie zrobiło:) wszystkie chyba nie schodzą ze swoich partnerów :P hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rysiada 0 Napisano Sierpień 27, 2010 nooo... tylko wiatr tu gwiżdże i przelatują takie kłęby z uschniętych krzaków ;))) :P:P zerkam tu dość często, ale nie będę przecież sama ze sobą "rozmawiać" ;) Zastanawiam się co z Moooń :O ... nie odzywa się :( mam nadzieję, że wszystko dobrze i nie odzywa się, bo przeskoczyła do "majówek 2011" ;)) Moooń... tu się ludzie martwią o Ciebie - daj znać co z Tobą!!!! No i oczywiście trzymaj się ciepło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajcia Napisano Sierpień 27, 2010 Hej, hej Własnie znalazłam Wasz topik...Mogę się przyłączyć?? Ja staram się właściwie dopiero pierwszy cykl, i na razie bezskutecznie, ale na razie chyba nie mam się o co martwić jeszce?? Niepokoi mnie tylko fakt, że ostatnie dwa cykle miałąm strasznie neiregularne i długie (40 i 45dniowe!!!) wcześniej nie miałam z tym problemu... Czy któraś z was się z tym spotkała?? może to utrudnić nasze starania o dizdzię?? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rysiada 0 Napisano Sierpień 27, 2010 cześć kajcia :) nie mamy tu "zamkniętego kręgu" i chętnie witamy nowe staraczki - przynajmniej mnie przyjęto dobrze ;) ... ja co prawda nie mam takich problemów z cyklami i niewiele mogę Ci powiedzieć, ale zastanawiam się, czym może to być u Ciebie spowodowane? Robiłaś coś niecodziennego/odmiennego niż do tej pory? tabletki, dieta, stres, zmiana klimatu itp? A tak na marginesie - to jeszcze nie masz powodów do zmartwień, skoro dopiero pierwszy cykl masz za sobą ;) ... zerknij do naszej tabeli, to zobaczysz po ile cykli niektóre dziewczyny już próbują ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajcia Napisano Sierpień 27, 2010 Rysiada, dzięki, mam nadzieję, że mnie też przyjmą :-) Tabelkę widziałam i na razie się nie martwię brakiem fasolki...przy okazji zyczę wszystkim aby ten cykl był statni w staraniach i żeby zakiełkowało :-) A z tymi cyklami, to własnie nic specjalnego nie robiłam, tzn. żadne zmiany, stresu specjalnego też nie miałam...oczywiscie jak zaczęłam szukać w necie to już sobie zdiagnozowałam, że może mam nadmiar prolaktyny... Myślę, że poczekam z tym jeszcze z jeden cykl i jak nie wróci do normy to pójdę do mojego gin. (nie cierpię lekarzy!!!!!!:-() Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rysiada 0 Napisano Sierpień 27, 2010 ... to będziesz się musiała przyzwyczaić i polubić (mam na myśli, że jak zakiełkujesz to będziesz musiała latać regularnie) ...albo znajdź takiego, którego polubisz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Sierpień 27, 2010 kajcia wiam nową staraczke pirwszy cykl sie starasz to jeszcze niemasz zadnych powodów do obaw tazke glowa do góry ja sie staram 2 lata i nic nie wychodzi takze nie masz sie co marwic:) a um nie pogoda pasukdna ropadalo sie i jest zimno maskara ah jesien sie zbliza wielkimi krokami a ja musze jechac na miasto poszukac jakis 2 sukienk na wesele bo 18 wrzesnia wesele mojej siostry a 25 wrzesnia szwagierki takze szykują sie imprezki na całego ale w sumie dobtrze dawno sie nigdzie nie bawilismy przyda nam sie to i zawsze to jakaś odskocznia od dnia zycia codziennego bo czasem zachwujemy sie z moim męzem jak para emerytów hehhe a my w tym cyklu zupelnie na luzie niech sie dzieje wola nieba kochamy sie zupełnie na luzie a nie ze musimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Sierpień 27, 2010 NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......oj dużo:/......22.08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......5....... ..16.09.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 monika_7.........31..........Dolny Sląsk..........2 Tymotka..........23...........świętokrzyskie........... .6..........30.08.1010 dedi...............35..........Zagłębie.........Nie liczę......08.09.2010 baxca.............28..........mazowieckie........3....... ...25.08.2010 ********************************************************* *** *********************** UDAŁO SIĘ.....IL.CYKLI.....WIEK......TERMIN PORODU.........PŁEĆ ********************************************************* *** *********************** Moooń ..........14...............28............?????.............. ......????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 27, 2010 Witajcie :) Witam nową STARACZKĘ :) miło że do nas zawitałaś :D im więcej staraczek tym trochę łatwiej przeżywać porażki...Wiesz jak ja zaczęłąm starać się o dzidzię to z moimi regularnymi do tamtego czasu cyklami też zaczęło się dziać coś dziwnego...Np jak cykle mam zawsze ok 28-30 dniowe a w pierwszym cyklu starań @ przyszła już po 24 dniach..Okazało się że mam podwyższoną prolaktynę...wiesz jak nadal tak będzie to uważam że powinnaś iść do lekarza może nic złego się nie dzieje może to jakaś głupotka a uniemożliwia zafasolkowanie..Zreszta ja jestem zdania że nie należy czekać długo jak nie wycgodzi a już czekać do roku nieudanych starań to dla mnie głupota..Po co tyle czekać??? Trzeba od razu zrobić badania które pewnie i tak nas nie ominą może nie wykarzą nic złego może jest wszystko w porządku ale może być cos lekko rozregulowane i po co sobie późnej pluć w brodę że można było od razu iśc do lekarza i się leczyć bo tyle czasu się marnuje..Czas który możnaby już było spędzać ze swoją dzidzią...Ja się cieszę bo trafiłam na extra lekarza...Fakt że chodze prywatnie ale w tej kwestii żadne pieniądzę nie są ważne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 27, 2010 Cześć dziewczyny :) witam Kajcia. No faktycznie pustki tu straszne się zrobiły. Ja jestem w tej chwili w oczekiwaniu na okres. Niby teraz nie czuję że dostanę, ale parę dni temu czułam, więc na pewno będzie... No ale sie nie poddaje :) Będzie dobrze... Musi być:) Cieplutkie buziaki dla Was w ten zimny wieczór. :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monitkowa85 Napisano Sierpień 27, 2010 Hej dziewczyny:) Trafiłam na Wasz topik i chętnie się przyłącze, jeśli oczywiście pozwolicie:):) Może coś pokrótce o mnie: w naszym przypadku staramy się prawie 2lata , listopadzie bedzie rocznica:o jestem po drożności i laparo . I co tu więcej pisać, nie udaje sie i tyle:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Sierpień 27, 2010 dobry wieczór dziewczynki! no rzeczywiscie pustki sie tu ostanio zrobiły gdzie wy sie wszystkie podziewacie? Tymotka to trzymam kciuki zeby sie ta menda nie pojawiła monitkowa85 witam nastepna nową staraczke miło ze sie do nas przyłaczacie razem DAMY RADE! no ja jak juz pisłam tez sie dlugo staram z męzem bedzie wszystko dobrze kolezanko napewno zobaczysz i jescze wszystkie bedziemy sie tu wszystkie chwalic dzidziusiem zobaczycie wierze w to mocno:) no ja ja czekam n męzusia zaraz wróci z pracy noi weeked mamy chodz u mnie dzis caly dzien pada noi jutro i pojutrze tez sie nie zapowiada ciekawo ale cóz zrobic jak bym sie nie pojawila jutro to zycze wam udanego weekndu i owocnych staran dobranoc laseczki.Nowe staraczki dopisujcie sie do tabeli i glowa do góry!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monitkowa85 0 Napisano Sierpień 27, 2010 lolitka dziękuje za miłe przywitanie. Niestety u mnie pogoda tak samo beznadziejna, pewnie cały weekend taka bedzie. Czuje nadchodzącą jesień, nie znosze takiej pogody:o Mój mężuś dopiero jutro wraca, niestety jest w delegacji , zjeżdża tylko w weekendy, wiec to kolejne dla nas utrudnienie. Mam również taką nadzieje , że wkońcu musi się udać, że z czasem bedziemy pisać i opowiadać o naszych dzieciątkach:) W takim razie dopisuje sie do tabeli:):) NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......oj dużo:/......22.08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......5....... ..16.09.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 monika_7.........31..........Dolny Sląsk..........2 Tymotka..........23...........świętokrzyskie........... .6..........30.08.1010 dedi...............35..........Zagłębie.........Nie liczę......08.09.2010 baxca.............28..........mazowieckie........3....... ...25.08.2010 monitkowa85.......25..........kuj-pom............22......... ok 13.09.2010 ********************************************************* *** *********************** UDAŁO SIĘ.....IL.CYKLI.....WIEK......TERMIN PORODU.........PŁEĆ ********************************************************* *** *********************** Moooń ..........14...............28............?????.............. ......????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Monitkowa witaj wśród nas :) Im nas więcej tym lepiej :) Ja obecnie jestem w oczekiwaniu ( a raczej w nieoczekiwaniu) na @. Ale jak przyjdzie to 7 miesiąc będziemy powtarzac starania... Monitkowa a Twój mąż się badał? Tak teraz patrze na wiek w naszej tabeli i w moim wieku jest Prolaktynka i nowamili :) Dziewczyny ile jesteście po ślubie? Pytam tak z ciekawości. Ja jestem troszkę ponad rok. Miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Witajcie :) Witaj monitkowa :) nie martw się w końcu przecież musi się udać..Jak tak patrze na ilość Twoich cykli to aż sie boję że moja psychika tego nie wytrzyma :(..Modlę się abym nie musiała tyle czekać..Wam też życzę by Wasze czekanie zakończyło się szczęśliwie.. Tymotka ja we wrześniu będę mieć pierwszą rocznicę i tak mi się marzy żebym w prezencie mogła dać mojemu M maleńkie buciki..Ale niestety w tym cyklu starań miałam za dużo dniu zwątpienia i z płaczem w poduszkę więc chyba nie mogło się udać...:(..Skoro nie teraz to mam nadzieję że chociaż tak do gwiazdki zafasolkujemy..ech...23 września kończy mi się bromergon i nie wiem co dalej dlatego pójdę do gina już sie doczekać nie mogę.Mój M będzie badany a później u mnie monitoring i wtedy może łatwiej nam będzie ustrzelić w ten dzień :D..Pożyjemy zobaczymy.. No kochane ja dziś już tu raczej nie zajrzę bo idę hulać na weselu...ale pogoda beznadziejna współczuje im!!!!My mieliśmy słońce i 23 stopnie..buziaczki i głowy do góry UDA NAM SIĘ!!!!! i już niedługo będziemy gadać o wózkach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach