baxca 0 Napisano Sierpień 28, 2010 NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......oj dużo:/......22.08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......5....... ..16.09.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 monika_7.........31..........Dolny Sląsk..........2 Tymotka..........23...........świętokrzyskie........... .6..........30.08.1010 dedi...............35..........Zagłębie.........Nie liczę......08.09.2010 baxca.............28..........mazowieckie........3....... ...20.09.2010 monitkowa85.......25..........kuj-pom............22...... ... ok 13.09.2010 ********************************************************* *** *********************** UDAŁO SIĘ.....IL.CYKLI.....WIEK......TERMIN PORODU.........PŁEĆ ********************************************************* *** *********************** Moooń ..........14...............28............?????.............. ......????? aktualizuję tabelkę :) kontaktowałam się ze swoją lekarz i 2 cykle mam przeprowadzic obserwację temperatury waginalnej. Wahania temperatury w różnych częściach jamy usnej mogła spowodować dziwne wykresy. Sama nie wiem czy dobrze, że nie nalegałam już dziś na badania hormonów. Pozdrowienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baxca 0 Napisano Sierpień 28, 2010 NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......oj dużo:/......22.08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......5....... ..16.09.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 monika_7.........31..........Dolny Sląsk..........2 Tymotka..........23...........świętokrzyskie........... .6..........30.08.1010 dedi...............35..........Zagłębie.........Nie liczę......08.09.2010 baxca.............28..........mazowieckie........4....... ...20.09.2010 monitkowa85.......25..........kuj-pom............22...... ... ok 13.09.2010 ********************************************************* *** *********************** UDAŁO SIĘ.....IL.CYKLI.....WIEK......TERMIN PORODU.........PŁEĆ ********************************************************* *** *********************** Moooń ..........14...............28............?????.............. ......????? jeszcze cykl starań :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baxca 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Tak jak pisałam wcześniej - mam rozhwiane temperatury. Czy wy chodzicie raczej do ginekologów czy endokrynologów z problemami, które mogą mieć podłoże hormonalne i utrudniają zajście w ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Sierpień 28, 2010 hey witajcie ale tu pustko co tam u was kochane??? u mnie clay czas pada ale pogoda szkoda gadać. Tymotka ja bede miec 18 pażdziernika 2 rocznice slubu i tak jak ty prolaktynko chcialbym zrobic męzowi prezent na rocznice w postaci naszej dzidzi no ale niestety raczej sie na to nie zanosi teraz:/ mązżbedzie robił teraz badania to sie zobaczy. Mam to was prośbe bo chce sobie kupic kiecke na wesele bo we wrzesniu czekają mnie dwa wesele siostry i szwagierki tak się zlozylo hehe nie moge sie zdecydowac wysle wam linki: http://moda.allegro.pl/piekna-sukienka-sara-rozm-48-10-kolorow-i1193647618.html z tej to taka czerwona albo z tych taka: http://moda.allegro.pl/sliczna-suknia-z-tiulem-rozm-xxxl-46-14-kolorow-i1190895594.html ale najbardziej podoba mi sie ta z tiulem co o tym sadzicie milego popoludnia la was kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 28, 2010 Lolitko moim skromnym zdaniem ta druga :) bo sama taką mam więc obiektywna całkiem być nie mogę :) ale jest 1 defekt tej sukienki (mi zasadniczo nie przeszkadza ale mojemu M tak) otóż podczas intensywnych obrotów może byc widać to i owo :):):) ale fajnie ''powiększa" biust, no a ja za dużego nie mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowamili 0 Napisano Sierpień 28, 2010 czesc dziewczynki troszke teraz rzadziej zaglądam bo nie bardzo mam czas, ale mimo to ze nie jestem aktywnie to czytam was:) szukam pracy, a teraz wiecie jak jest z tym u nas...a w moim miescie to ogolnie jedna wielka katastrofa. Wiadomo że lepiej by było gdybym miała to macierzyńskie i wychowawcze później, dlatego teraz jak nie wyjdzie to nie będę naciskać i może samo w swoim czasie się pojawi:) u mnie starania trwaja bo w tym miesiacu postanowilam nie liczyc plodnych tylko w miare systematycznie caly miesiac walczyc;) siedze i pisze po nocy bo moje słoneczko w pracy na nocke a ja sie nudze:P a i jeszcze jak chcecie to wstawiam link do dokumentalnego programu o aborcji...na szczescie scen drastycznych nie ma, ale opowiedziane sa historie kilku nieodpowiedzialnych rosyjskich dziewuch...normalnie zla jestem po tym filmie na ten chory kraj...(własnie obejrzałam) http://www.ekino.tv/film,Dzieciobojczynie-Killing-Girls-2009-Lektor-PL,16670.html dobrej nocki wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 29, 2010 Hej; Nowamili ja to juz doskonale wiem jak z praca jest... U mnie redukcja i pewnie polecę :( nie wiem co wtedy będzie, bo całkiem dobrze zarabiam i przywyklismy do ''dobrego'', no a w dodatku kredyt spłacamy... Proponuję mojemu M przeprowadzkę do większego miasta, gdzie i on i ja z pewnością byśmy pracę mieli, a ja jeszcze bym chciała na studia zaoczne pójć, ale on o dużym mieście nie chce słyszeć:( a tu jak polece z pracy to nie wieem czy wogóle cokolwiek znajdę bo nie ma pracy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajcia 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Dzieki na miłe przyjęcie dziewczyny...:-) Ale widze, ze po prostu nie można Was (czyt.topik) z oka spuścic...;-) nie było mnie 2 dni a tu tyeellle nowych wpisów, fajnie, wpsarice to podstawa... Odezwę sie pewnie jutro jak odbiorę wyniki wstępnych badań.. A propos, czy badania hormonalne np. na prolaktynę można zrobic na NFZ, czy trzeba prywatnie za kase?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajcia 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Szukające pracy...napiszcie w jakich miastach i jakiej pracy szukacie!!! znajomości to podstawa, a może akurat któraś z nas coś bedzie słyszała :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Kajcia badania na NFZ możesz zrobić jeśli masz skierowanie, więc jeśli chodzisz do gina prywatnie to na skierowanie nie masz co liczyc, przynajmniej u mnie tak jest... A jakie badania sobie robiłaś? Aha, dopisz się do naszej tabelki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowamili 0 Napisano Sierpień 30, 2010 hej dziewczynki dobrze ze poruszyłyscie problem badań, bo ja tez nie mialam pojecia czy sa darmowe czy nie. w rakim razie przejde sie do mojego gina i niech mi przepisze na NFZ (jesl bedzie mial ochote) a odnosnie pracy to ja jestem z Radomia i u mnie naprawde tragedia, naprawde nie selekcjonuje ofert, chce podjąć jakąkolwiek tylko zeby bylo zatrudnienie normalne...do tej pory tylko umowa zlecenie, i skad ja niby pozniej emeryture bede miala?? koszmar z tą pracą:( no lece na miasto porozgladac się moze jakies oferty bedą wisiały w witrynach;) do wieczorka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Hey witajcie nie nawidze łazić po sklepach ale jak mus to mus narazie kupiłam swietne buciki a jutro wyruszam na poszukiwanie sukienki po pracy,ahh spotkałam dzis kolezanko jest w 8 miesącu ciąży wyglada rewelacyjnie dotknełam brzuszka a kopie niesamowicie hehe oczywiscie dziewczynka mam nadzieke ze też tak bede miała za niedlugo hhihi u mnie pogoda daelj kijowa zimno tak jakby to juz była jesien maskara poprostu jestem jeszcze na innym forum tam laseczka starałą sie 3 lata o dzdziei zaszla w ciąże no a prpblem bardziej tkwił w psychice niema to jak wrzucic na luz no nam sie udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Sierpień 30, 2010 baxca widze ze jestesmy w tym samym wieku ty starasz sie o pierwsze dzieciątko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
:) :) :) 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Witajcie masz rację lolitk niestety to wszystko siedzi w naszych głowach :(..Ja jestem pewna że nawet ta prolaktyna u mnie to też przez to ciągłe myślenie i zamartwianie się :(..Może od kolejnego cyklu też jakoś uda mi się zmienić tok myślenia nie wiem jak będzie trzeba to nawet do psychologa ale to wszystko dopiero we wrzesniu...U nas tez pogoda beznadziejna jutro zapowiadają że będzie tylko 13 stopni :( ale podobno w drugiej połowie września ma być znów ciepło :) oby bo wtedy zaczynamy budowę domu i przydałoby się przykryć przed zimą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meksykanka25 0 Napisano Sierpień 30, 2010 Witam wszystkie forumki:)Dolaczam sie do tego topiku gdyz od tego miesiaca zaczelismy starania o naszego pierwszego dziusia:)jak narazie czekam na @...juz 3 dni sie spoznia(tylko ze u mnie to sie czesto zdarza).Jestesmy rok po slubie...o "zaczeciu" staran myslalm juz wczesniej ale strasznie balam sie...no wlasnie..balam sie zaczac starac.Juz teraz panikuje bo czuje ze juz jutro dostane okres,wkrecam sobie ze cos nie tak, ze bedziemy miec problemy itp Moj maz mowi ze juz popadlam w obsesje a to dopiero pierwszy miesiac staran.Najgorsze jest to ze przez caly czas wydaje mi sie ze mam "pierwsze symptomy" :) Zrobilam badania tarczycy,krwi itp-wszystko wyszlo dobrze:)Od tego miesiaca zaczelam brac Feminatal 800(Metafolin) i czekamy...:) Pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie i 3mam za Was kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Sierpień 31, 2010 Hej dziewczyny. No i ta @ przyszła :( poraz kolejny... zresztą nawet mnie to nie dziwi... wiedziałam że tak będzie... Na dodatek jestem tak przeziębiona że ledwie mówię ;/ Ta pogoda naprawdę wykancza :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Sierpień 31, 2010 Tymotka oh kochana wiem co czujesz tak mi przykro:/ bedzie dobrze zobaczysz ! meksykanka25 witaj w naszym gronie no to nie sytuacja musisz inaczej zacząc do tego podchodzic bo pierwszy cykl staran a ty juz panikujesz bez obaw zajdzesz w ciąze tylko czasem to trwa miesac ,czasem pol roku a czasem i póltora roku wrzuc na luz to zajdzesz szybciej zobaczysz nie jest to łatwo ale lepiej tak zrobic bo tak co miesac schizy itd.Dopisz sie do naszej tabelki.A u mnie leje i leje ze to jaks maskaraa zimno brrrrr/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meksykanka25 0 Napisano Sierpień 31, 2010 NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......oj dużo:/......22.08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......5....... ..16.09.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 monika_7.........31..........Dolny Sląsk..........2 Tymotka..........23...........świętokrzyskie........... .6..........30.08.1010 dedi...............35..........Zagłębie.........Nie liczę......08.09.2010 baxca.............28..........mazowieckie........3....... ...25.08.2010 monitkowa85.......25..........kuj-pom............22...... ... ok 13.09.2010 meksykanka25....25......hiszpania.................1........27.08.2010 ********************************************************* *** *********************** UDAŁO SIĘ.....IL.CYKLI.....WIEK......TERMIN PORODU.........PŁEĆ ********************************************************* *** *********************** Moooń ..........14...............28............?????.............. ......????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meksykanka25 0 Napisano Sierpień 31, 2010 U mnie znowu upaly-odechciewa sie pracowac:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabelkap 0 Napisano Sierpień 31, 2010 Witam dziewczynki:)i naszą nową koleżankę Meksykankę:)Nie odzywałam sie , bo nie miałam czasu zbytnio, za duzo pracy heh..Byłam u lekarza, i jak wczesniej dla mojej gin nie podobało sie endometerium, to okazuje sie ze po miesiaczce wróciło do prawidłowych rozmiarów, także jest oki:)Bierzemy sie wiec za moja połoweczke, bo u mnie jest wszystko ok, a juz 8 mcy i nic nie wychodzi:(, nie wiem 12go jedziemy na weekendzik do Kazimierza, może to nam pomoże?:)Pozdrawiam wszystkie staraczki , trzymam kciuki za nas wszystkie:)A jak sie czuje nasza staraczka Mooń?> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meksykanka25 0 Napisano Sierpień 31, 2010 izabelkap -taki weekendzik bez stresu-tylko relax przy staraniu jak najbardziej wskazany:) My tak naprawde staramy sie od "sierpnia" ale wczesniej tez zdarzaly sie nam sytuacje .."a moze?".Do czego zmierzam:wczesne objawy ciazy sa takie same jak przed okresem-i jak tu nie zwariowac?Jak rozum mowi :@,a serce"a moze?":) lolitka_ - dlatego dobrze ze trafilam na to forum,chce sie do tego zdystansowac,porozmawiac z kobietami ktore czuja to samo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nektarynkaa 0 Napisano Sierpień 31, 2010 meksykanka25 witaj dlatego nie masz jeszcze zadnych powodów do zmarwienjak bys sie starała tak jak ja 2 ponad lata to niewem czy bys dałą rade a po miesacu czasu niema co sie zrazac odrazu minie rok to dopiero mozesz sie zaczac marwic ale zycze ci zeby ci sie udalo ze 2 razem:) dobranoc laseczki a co u reszty cisza tu ostnio pisac oc tam u was??? no u mnie 10 tuz tuz i badania męza juz sie nie moge doczekac . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Sierpień 31, 2010 meksykanka25 witaj dlatego nie masz jeszcze zadnych powodów do zmarwienjak bys sie starała tak jak ja 2 ponad lata to niewem czy bys dałą rade a po miesacu czasu niema co sie zrazac odrazu minie rok to dopiero mozesz sie zaczac marwic ale zycze ci zeby ci sie udalo ze 2 razem dobranoc laseczki a co u reszty cisza tu ostnio pisac oc tam u was??? no u mnie 10 tuz tuz i badania męza juz sie nie moge doczekac . ten wpis ten wpis powyzej to ja lilitka mialam inny nick wczesniej bo wkurzyl mnie pewien temat i musial sie wypowedzac ahhhh ale jestem wsciekła dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Hej. A ja muszę odświeżyć tabelkę niestety:( Dzis ide do lekarze bo jestem taka przeziebiona że masakra :( wszystko na raz na mnie spada :( NICK .........WIEK........sKĄD........CYKL STARAŃ.......TERMIN @ ********************************************************* *********************************** lolitka_.............28...........Sląskie......oj dużo:/......22.08.10 prolatynka23 ...23..........Małopolska......4........w tym cyklu nie liczę nowamili..........23............Mazowieckie......5....... ..16.09.2010 Vigour.............33...........W.Brytania.........3..... ... ..22.08.10 Rysiada............35..........Mazowieckie.......5....... .....10.09.10 monika_7.........31..........Dolny Sląsk..........2 Tymotka..........23...........świętokrzyskie........... .7..........28.09.1010 dedi...............35..........Zagłębie.........Nie liczę......08.09.2010 baxca.............28..........mazowieckie........3....... ...25.08.2010 monitkowa85.......25..........kuj-pom............22...... ... ok 13.09.2010 meksykanka25....25......hiszpania.................1...... ..27.08.2010 ********************************************************* *** *********************** UDAŁO SIĘ.....IL.CYKLI.....WIEK......TERMIN PORODU.........PŁEĆ ********************************************************* *** *********************** Moooń ..........14...............28............?????.............. ......????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 A tak poza tematem to u mnie pogoda jest KOSZMARNA :( ciągle leje... Meksykanko chętnie bym się zamieniła... Kocham słońce .... A u nas w tym roku było go jak na lekarstwo tak naprawdę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 No i na zwolnieniu do końca tygodnia :( teraz to już mnie wyleją na pewno :'( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baxca 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 hej lolitka :) tak o pierwsze się staram - a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabelkap 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Witam kobietki:) Jak tam wasze poczynania?Mam nadzieję że nam się nareszcie uda, to będzie juz 9 miesiąc moich starań,oby szczęśliwy.Może wspominany weekendzik nam pomoże?A wy jakie macie sposoby na odstresowanie się?Tymotka życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Nie martw się na pewno z pracą nie będzie tak źle.Dobrego wieczorku dziewczynki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymotka 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Czesc dziewczyny. Ja starań zacząć nie mogę bo okres nadal trwa :( zresztą nawe nie mam ochoty na przytulanki... Pewnie ta choroba nie tak wykańcza... Ale za to moje kochanie musze pochwalić :) tak o mnie dba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolitka_ 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 witajcie laseczki :) Tymotka to wraca nam tu szybko do zdrowia kochana duzo buziaków dla ciebie:*** wclae ci sei nie dziwe ze nie masz ochoty na staranka i by sie tez nie chciało jak bym sie tak czuła:/ izabelkap to zycze ci tego zeby 9 miesiąc przyczynił sie do 2 kreseczek :D baxca tak ja sie staram z mężulkiem o pierwszą naszą dzidzię ale juz 2 lata minelo a co u reszty laseczek gdzie wy sie podziewacie: Vigour,Rysiada,dedi,nowamil ,Moooń ty juz chyba nas opusciłas kochana duzo zdrówka dla ciebie i dzidzi a u mnie juz troche pogoda sie poprawia chodz dalej jest zimno brrr powiem wam ze ja nawet niewem który mam dzis dzien cyklu:/ale tak lepiej ze niewem milego dni dziewuszki i meldowac sie jak tam wasze staranka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach