Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa

Pozbyłam się alergii

Polecane posty

Po latach prób i męczenia z uciążliwymi objawami, siedzę na łące i mogę spokojnie oddychać. A to wszystko dzięki mojemu kochanemu alergologowi, który zaproponował mi odczulanie.

Gość wątpliwy wielbiciel.........
też o tym słyszałam a można prosić o więcej info?

Gość szuszka
Odczulanie to po prostu systematyczne podawanie małych dawek alergenów. Stopniowo zwiększa się dawkę. Przeważnie tę metodę stosuje się przy cięższych stanach alergicznych. W tych lżejszych można wspomagać się na przykład immuliną

Jaką immuliną, co Ty piszesz. To może zamiast immuliną okładaj się kefirem, na to samo wyjdzie. Mam dosyć ludzi, którzy polecają środki, które na nic nie działają. Ja od jutra też zacznę produkować suplement diety i zacznę ludziom wmawiać, żeby go używali na zapalenie płuc. Suplementy to taki wybieg, to nie są leki. Nieleczona alergia może przekształcić się w astmę i wtedy nie jest już tak zabawnie, no chyba, że na to też polecasz immulinę, a jak czemu nie, jak szaleć, to szaleć. W każdym razie odczulanie, to leczenie przyczynowe, tzn działa na przyczyny alergii, w przeciwieństwie do leków antyhistaminowych, które działają tylko na objawy- przestajesz je brać, objawy wracają. Z terapią odczulającą jest inaczej. Jej głównym celem jest doprowadzenie do sytuacji, kiedy alergia zniknie całkowicie. Poczytaj sobie na alergianapylki.pl

Gość ram tam tam
ja też się odczulałam, z tego co pamiętam, to był preparat o nazwie purethal. rewelacja nie mam już żadnych objawów alergii

Gość zeby zyło sie lepij rudemu
Zobacz, jak rząd chce zaoszczedzić na naszych pogrzebach. Resort pracy w porozumieniu z ministrem finansów planuje zredukowanie zasiłku blisko o połowę - z 6,6 do 3,5 tys. zł - donosi „Dziennik Zachodni". KRYZYS SIĘ NIE SKOŃCZYŁ? POLACY NA SKRAJU BANKRUCTWA>> To kolejny pomysł rządu na oszczędności. Od razu broni się przed zarzutami o sięganie do naszych kieszeni argumentem - ta zapomoga jest jedną z najwyższych na świecie. Reprezentanci branży funeralnej odpowiadają: Najbiedniejsi będą musieli chować swoich ojców i matki w warunkach, na jakich opieka społeczna grzebie dziś bezdomnych- czytamy w gazecie. Właściciele zakładów pogrzebowych już zapowiadają protest. Tym bardziej, ze już teraz rzeczywiste koszty pogrzebu są często dużo wyższe. RZĄD POTRZEBUJE PIENIĘDZY. ZRZUCĄ SIĘ KIEROWCY>> Pomysł krytykują także ekonomiści. To działanie trzeciorzędne, bo doraźne i niesystemowe. Jeśli rząd faktycznie szuka oszczędności, lepszym ich źródłem jest rozrośnięta administracja - uważa Andrzej Sadowski z Centrum im. Adama Smitha.

Gość pytajaca dziewczyna
a co to ma wspólnego z tematem ?

Gość Bali
jak ja nie cierpię ludzi, którzy tak po prostu muszą coś wkleić do jakiegokolwiek tematu