Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gssrgrd

czy...

Polecane posty

Gość gssrgrd

miałyście tak że w ogole nie spodziewałyscie sie ze mozecie byc w ciazy? zadnych objawow a tu nagle niespodzianka?

Gość Tak, ja jestem w ciąży

Gość gssrgrd
miałas jakies objawy?kiedy sie dowiedzialas ze jestes?

Gość gssrgrd
ktoś jeszcze?

ja- kompletnie zero objawow- d dnia kiedy zrobilam test a potem sie zaczelo :)

Gość gssrgrd
ja mam od kilku dni temp ciagle 37 i nieco wiecej pobolewaja mnie jajniki i juz sobie zaczelam wkrecac ze to ciaza...tak bym chciala

Gość thaisse80
ja mialam wahlarz objawow poki nie zrobilam testu. jak zrobilam - objawy ustapily. wszystko poszlo okey- teraz mam coreczke:))

ja planowałam dziecko i gdybym testu nie zrobiła nie wiedziałbym że jestem w ciąży :) zero mdłości ,wrażliwych piersi ,apetytu ,nic:)

Ja nie miałam żadnych objawów - zrobiłam test jak mi się okres zaczął 2 tygodnie spóźniać i się okazało, ze mam za sobą 7 tygodni ciazy (liczac od pierwszego dnia ostatniego okresu). Od tego czasu minąl miesiac, nadal jestem w ciaży, ale objawów prawie nie mam żadnych. Budzę sie co prawda kazdej nocy na siusiu (ale jem dużo owoców w ciagu dnia) i brzuszek mam lekko wydęty (ale też możnaby przyjać, ze to od owoców) - czasem sennośc, ale zero mdłosci. Moja koleżanka mówiła, ze jej siostra aż do czwartego miesiąca nie wiedziała w ogóle, ze jest w ciaży! Nie miała abosultnie żadnych objawów, a co miesiąc miała krwawienia, tyle, ze słabsze, ale myślała, ze po prostu ma bardziej skąpe miesiaczki i juz. Poszła do ginekologa na rutynową corodzną kontrolę i wtedy dowiedziała sie, że jest w czwartym miesiącu ciąży.

Gość gssrgrd
a kiedy mogę zrobić test z krwi aby sprawdzic czy jestem w ciazy i ile to kosztuje?

Też tak miałam. Okres się spóźniał 2 tygodnie,zrobiłam test ;) Jakiekolwiek objawy nastąpiły dopiero w zaawansowanej ciąży - zgaga,ból w pachwinach, częste oddawanie moczu,ból piersi.

Gość dsgsd
Tez tak miałam, zero objawów, test po 2 tyg. i pozytywny szok, ciąża :)

Gość bo trzeba było
u mnie kosztuje 45 - 50 zl

Gość gssrgrd
wiecie co a czy objawem ciazy moze byc to ze dziwnie mi smakuja rozne rzeczy?to znaczy nie maja tego smaku co zawsze?

Gość gssrgrd
mi chipsy jakos dziwnie smakuja...wczoraj myslalam ze jakies przeterminowane, ale te nowe dzisiejsze tez jakis dziwny smak maja

ja miałam dużo objawów (mdłości, częste oddawanie moczu, senność, bóle brzucha, nadwrażliwość na zapachy, nadwrażliwość emocjonalna, temperatura w okolicach 37,2-37,5, no i brak okresu) ale nie przypisywałam ich ciaży. jak zobaczyłam 2 kreski na teście to byłam tak zaskoczona jakbym co najmniej ufo zobaczyła :P

nie miałam żadnych objawów oprócz braku okresu. test zrobiłam po 6tygodniach od ostatniej @ i wyszedł pozytywny dopiero po teście stałam się nadwrażliwa na zapachy, lodówkę omijałam szerokim łukiem, mąż podawał mi jedzenie które jadłam z zatkanym nosem :-D

Gość gssrgrd
a co z tym dziwnym smakiem?jakoś tak na poczatku mi dziwnie potrawy smakuja potem juz normalnie

Gość gssrgrd
co o tym myślicie?

Gość gssrgrd
halo:)

Gość hmmmpf
bez przesady ;)m :P

Gość mami82
ja się dowiedziałam o ciąży dopiero w 17 tygodniu :D:D:D zero objawów no owszem okres mi się spóźniał, ale ostatnio miałam strasznie nierególarny a ponad rok z mężem się o drugie staraliśmy i nic więc jak robiłam testy i wychodziły negatywne (za niski poziom hcg miałam) to to olewałam i żyłam sobie dalej jedyne co to kawy nawet powąchać nie mogłam i to samo z rybami ale jakoś nie przejełam się tym. Dopiero od jakiegoś 22 tygodnia ciąży maleństwo daje mi popalić :/ teraz jest 28 tydzień a ja przynajmniej raz dziennie mam zgagę do tego strasznie bolą mnie piersi, wymioty a co najbardziej daje mi się we znaki to straszne drętwienia nóg i rąk ehhhhh natomiast w pierwszej ciąży o ciąży wiedziałam bardzo szybko bo w 5 tygodniu natomiast objawów nie miałam wogóle do samego końca znaczy do 31 tygodnia tylko troszeczkę brzuszka dostałam :) a teraz to normalnie balon już mam :D:D:D