Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicjuzniewiem

Zakochana w egzaminatorze

Polecane posty

Gość nicjuzniewiem

Zatem tak jak w temacie .. co robić ? . Pierwsze podejśćie do egzaminu-czwartek godzina ****, zostałam wyczytana z imienia i nazwiska oraz numer samochodu, cała w nerwach podeszłam i za chwile widzę na horyzoncie bardzo młodego i uśmiechniętego egzaminatora, bardzo się ucieszyłam ponieważ wiem jacy niekótrzy potrafią być. Był naprawdę bardzo miły, sympatyczny, i przymykał oko na drobne błędy. Zaprosił mnie do samochodu, przedstawił się uśmiechnął, podał rękę, ja cała zestresowana, powiedział żebym się tak nie denerwowała, że wszystko będzie dobrze, znowu się uśmiechnął i powiedział co mampokazać pod maską. Na początek oczywiście problem z otwarciem maski, nie wiedziałam w ogóle co się ze mną stało, stałam przed 30sec. i no nie mogłam nic zrobić, ręce mi się trzesą nie mogę znalesć tego czegoś pod maską żeby ją otworzyć a on do mnie ["imie" spokojnie pochyl się wtedy zobaczysz i otworzysz], ok udało się, teraz to co mam pokazać czarna dziura w głowie, pokazałam źle.. a on że nie żebym się zastanowiła, ok pokazałam już dobrze następnie światła, włączyłam te co trzeba, ale ocztwiście się pomyliłam i powiedziałam, że są z przedu i z tyłu, a były tylko z przodu,pokazał mi oczami, że tylko z przodu, ok powtórzyłam, że tylko z przodu, na koniec zażartował . Wsiedlismy do samochodu zapytał się czy wiem na czym egzamin polega, i czy jestem gotowa do jazdy, powiedziałam, że tak, łuk ok, górka ok. Na miescie przymykał oko na drobne błedy[za które nie powinno sie oblewac, a wszyscy ezaminatorzy to robią],zostało mi pare minut dokońca, ale zrobiłam pewnien bład, gdzie juz egzamin powinien byc przerwany :( powiedział : "imie" niestety ale musimy przerwać egzamin, wytłumaczył mi co zrobiłam źle itd. zawiózł mnie do wordu, chwila takiej luźnej gadki życzył mi powodzenia i koniec wysiadłam z samochodu. Na początku w ogóle nie myslałam o tym, ze przeciez nie zdałam[a miałam taka okazje z takim miłym i sympatyczny egz.] tylko to, jak ja go moge jeszcze spotkac.. kolejny egzamin za tydzien, szanse, ze on mi sie trafi sa znikome, a to ze go spotkam w wordzie to jeszcze bardziej... mam 19 lat nigdy wczesniej mi sie takie cos nie zdarzylo... jestem zalamana, nie wiem co robic, nie moge przestac o nim myslec..pomozcie:(

Gość nicjuzniewiem
a jak zrobie tylko z siebie idiotke ?;/ jak on dla kazdej dziewczyny jest taki miły ? moze nawet mu nie wpadłam w oko ? . Ale z tego co widziałam jaki miał stosunek do mnie to wydawało sie byc inaczej..

Gość fdsfstggg
jak to możliwe zwe już za tydzien masz egzamin ?????????????????????????????????????????????? skoro zwykle czeka sie 2-3 miesiące

fdsfstggg -> ja na 2 egzamin czekałem 2 dni ;D (był o 7 rano) nicjuzniewiem -> lepiej żałować że się zrobiło niż żałować że się nie zrobiło i się zastanawiać co by było gdyby ;)

Gość anonim-ka89
wow... ja tez miałam egzamin 2,5roku temu i tez miałam młodego instruktora z którym miałam tez ten teoretyczny egzamin he no niechcę sie chcwalić ale test zrobiłam pierwsza i miałam 0 błędów - puźniej egzamin praktyczny .pierwsza babka u niego uwaliła,druga dziewczyna tez uwaliła,ja byłam trzecia no cóż łuk i górka super jazda po mieście też ok - zdałam za pierwszym razem!!! dlatego myślę że taki młody egzaminator w stosuknu do młodych dziewczyn i kobiet jest milszy - bo napewno jakbys miała za egzaminatora jakąs młodą babke to na starcie za maske i światła by cię uwaliła!!!!

Gość nicjuzniewiem
na egzamin teraz czeka sie max 7 dni

Gość gość
właśnie wróciłam z egzaminu na prawo jazdy,zdanego i ...żałuję... W sumie byłam na 80% przekonana że zdam bo umiem jezdzić,stresu nie było za wiele,zwłaszcza że nie mam juz 19 lat a 29. Weszłam na plac na luzie z myślą że bede normalnie jezdziła jak na jazdach i jak on zaczał na mnie patrzeć i do mnie mówic ,szlag trafił mój spokój,gość może 5 lat starszy ode mnie,właściwie to żaden model,wysoki szczupły,normalnie ubrany,krawat jakas koszula,łysina czołowa.zielono niebieskie oczy,lekko krzywe zębyNie pamietam wcale trasy egzaminacyjnej a pamietam każdy detal jego twarzy,a przeciez patrzyłam na drogę nie na niego. nie był przesadnie miły,normalny,kulturalny solidny facet,tak smiesznie wzdychał kiedy widział że boję sie zebrać na wyjezdzie z podporzadkowanej(kuuupa tirów pędzących z górki),raz nawet sie zezłoscił bo pomyliłam kierunek,to mu mówie ze to stres ,bo co mam mówić ? ze jak go zobaczyłam to mnie piertolnęło? I tak siedzę od 8 rano (mam wolne dziś) i szukam w necie czy ktoś miał podobnie i kiedy to minie. gdybym nie zdała,miałabym szanse jeszcze go spotkać,zabajerować,a teraz co? jak? Zdałam prawo jazdy i jestem nieszczesliwa!!