Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anettt....

ktoś próbuje mnie złamać w pracy

Polecane posty

Gość anettt....

Od trzech miesięcy mam mam nową pracę: dobre zarobki, perspektywa rozwoju zawodowego, młody zespół, w większości fajni współpracownicy, dobre szefostwo.... no ale jest jedno ale... jedna osoba, która niszczy mnie za to, że potrafię się dogadać z osobą, z którą ona nie mogła... Od początku uprzedzała mnie do niego... ale ja nie dałam się złamać, chciałam sama poznać otoczenie, wyrobić sobie własne zdanie, a nie przyjmować opinie innych... a co się okazało ta osoba z którą podobno nie da się współpracować bardzo dużo mi pomagała i pomaga. Ostatnio panna przegięła bo doniosła, że ja drażni moja osoba, że za dużo robię i w efekcie skończyło się to kontrolą przez szefa efektów mojej pracy... na szczęście wszystko co miało być zrobione było na czas i dobrze... teraz panna jest nagle dla mnie bardzo miła, ja trzymam na duży dystans... nie wiem jak się zachowywać? Dodam, że w życiu zawodowym osiągnęłam więcej niż ta osoba mimo, że jestem młodsza i mam krótszy staż pracy...

Gość wymarzona
no i w dalszym ciagu trzymaj ja na dystans,to nic innego jak zazdrosc,a jesli bedzie dalej zatruwala Ci zycie to powiedz jej w cztery oczy ze Ty tez jestes zdolna do wielu rzeczy aby ja pograzyc.