Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tikka

boje sie że to ciąża .... niewiem co robić ....

Polecane posty

Gość tikka

Okres spóźnia mi sie o 3 tygodnie , w sumie to nie wiem czy mi sie spóznia bo mam nieregularny ale mimo wszystko mysle że powinnam już dostać , chciałabym zrobić test ale strasznie sie boje , boje sie że okaże sie że jednak będę a ja sie wtedy chyba załamie . Ciągle czekam , czekam i nic , tak strasznie sie boje i nie mam nawet sie komu zwierzyć Co robic ?? zrobić ten test czy jeszcze poczekać ??

Gość a ja napisze tak...
niee poczekaj z 9 miesiecy ;)

Gość izi1985
hej spóznia ci się 3 tygodnie??? na co czekasz idz do ginekologa

ja ostatni okres mialam 26 maja... tez nie robie testu bo poprostu tak jak ty sie boje ze ujze te 2 kreski o to bedzie koniec. mialam pod koniec lipca kilku dniowe krawienie, jak okres ale slabsze i bez bolesne pozatym nie mam zaadnych objawow ciazy....

no 3 tyg po a ty dalej czekac??? boli cie głowa ostro... kobieto test , a potem do lekarza......idz teraz do apteki i po sprawie ile y masz lat 13???

no 3 tyg po a ty dalej czekac??? boli cie głowa ostro... kobieto test , a potem do lekarza......idz teraz do apteki i po sprawie ile y masz lat 13???

Gość anika0177
szybko zrób test i nie bój się, znam ten strach...

Gość 26 maja??????????/
pojebalo cie? niedlugo ci bedzie cos w brzuchu bulgotac i co wtedy laskawie zrobisz test??? jasne, czekaj jeszcze, w sumie masz jeszcze kilka miesiecy az wyladujesz na porodowce ;/

ona sie poprostu boi ze sie okaze ze jest w ciazy, a tak jest jeszcze nadzieja ze moze nie... ja ja rozumiem doskonale tez sie boje. i to nie znaczy ze mam 13 lat. bo mam 21

Gość izi1985
a ja mam gorszy problem, od dnia kiedy kochalam sie w 2 dni po miesiączce - tj. 7 dc z chlopakiem który nie doszedł bo to trwało chwile, tak się fatalnie czuje ze masakra, boli mnie brzuch po obu stronach jajniki, do tego piersi, mam bóle głowy i jakoś tak dziwnie, non stop o tym mysle i jak pomysle o ciązy to nie moge sie na niczym skupić, czy to mozliwe że moge czuć już objawy ciąży od praktycznie dnia kiedy doszło do zblizenia????

Gość przeczytaj....
nadzieja ze moze nie? kurwa a jak urodzisz to co? bedzie NADZIEJA? to juz nic nie zmieni, ty to juz ciaza na bank, od maja nie ma cioty i sie BOI test zrobic, wariatka ;/

Gość tikka
czemu jesteście takie niemiłe :( czy myślicie że tak łatwo mi pójśc do tej apteki i kupic ten cholerny test ?? cholernie sie boje a na dodatek zawiodłam rodziców ... to nie jest naprawde łatwe :( i nie mam 13 lat tylko 21 ! a czy po 3 tyg . test będzie wiarygodny ?? bo ja sie na tym kompletnie nie znam

Gość izi1985
czy któraś z was miała tai problem???? może ja sobie coś wkręcam, dzis jest 14 d.c a cykle mam tak średnio od 26 do 28 dni

moze to tylko shizy ... sobie wmawiasz i sie stresujesz tym... ja w sumie mialam stresy zmiane klimatu chory pecherz i infekcje okolic intymnych w lipcu na wakacjach i sie opoznil ten okres ale w koncu przeciez bylo ''cos'' w lipcu ... niby nie takie jak zawsze okres ale bylo ... a to moglo tez byc poronienie

Gość jestem złaaaa
a na co czekasz??????????

Gość izi1985
tikka na bank będzie wiarygodny, ja sie zastanawiam czy juz ja nie powinnam zrobic będzie jutro 10 dzień od stosunku i mam juz test w torebce "bobo test" napisane jest ze mozna robic juz 10 dnia id stosunku

Gość jestem złaaaa
mozna robic ale po tak krotkim czasie nie bedzie wiarygodny i bedzie 1 krecha

tez moze sobie to wkrecalam ze strachu... nie mam zadnych naprawde objawow ciazy, z prawdopodobienstwo ze w nia zaszlam tez jest bardzo niewielkie (bo to byla chwila bez gumki, moze z minuta i potem z gumka, i tak pare razy w czerwcu) wiec sama nie wiem.... czekam na kolejny okres, mam nadzieje ze w tym miesiacu bedzie juz taki jak zawsze, bo jestem juz po wakacjach w domu, po stresach itd ...

brzuch tez mi sie nie powieksza nic, zadnych objawow nie mam, zmienionego apetytu czy mdlosci no zupelnie noramalnie jak zawsze !

moze to poprostu jakas zmiana w organizmie.. moze jestem na cos chora... a na gonekologa kasy nie mam niestety... najwyzej mnie pogotowie zabierze kiedys ...

Gość izi1985
czy wogóle któraś z was była ju w ciąży czy wszystkie z was to świeżynki????

Gość tikka
dzieki Zaklopotana za miłe słowa :) no ja tez własnie nie robie tego testu bo mam jednak nadzieje że może nie ... a na dodatek okres mam nieregularny , i nie tak że o kilka dni , czasami nawet o 2 tyg . miałam niereg. ..... ale test w końcu zrobie bo musze , planuję go zrobić 5 wrzesnia bo 5 miałam ostatni okres i modle sie żebym tylko dostała .... więc jak myślicie ? czy test juz bedzie tak naprawde wiarygidny ?

Gość izi1985
a jak u was jest z tymi płodnymi bo ja już nie wiem jak to liczyć. dzis jak wracałam z pracy o mało nie wjechałam komuś w tył auta bo palant mi zaczął hamować, a ja zamyślona i wogóle przez to wszystko. Gdyby się okazało ze moje samopoczucie nie jest przypadkowe to załamka, moj chlopak pragnie dziecka, ja tez ale jeszcze nie teraz mam zamiar iśc na studia magistersie dalej i wogole. Myslicie że mogę być w ciąży jak nie było pełnych stosunków, tylko takie chwilowe bez jego szczytowania we mnie?

Gość taka jedna co sie nudzi
tak ja bylam w ciazy i mam wspaniala prawie 3 letnia coreczke:) nic ci tu nie pomozemy. musisz zrobic test im wiecej stresu tym dluzej okres moze zanikac o ile nie jest to ciaza. nie jestes juz dzieckiem, jak sama napisalas masz 21 lat. takze trzeba brac odpowiedzialnosc za swoje czyny, szoruj po test chociazby do rossmanna i go zrob!!! drugie wyjscie i najlepsze-ginekolog. nie ominie cie to,wiec nie wiem na co czekasz? ja tez nie rozumiem, dlaczego boisz sie zrobic test. uprawiac seks wiedzialas jak, a pomyslalas o konsekwencjach? nie? to teraz pomysl. o ile jestes w ciazy, to musisz byc pod opieka lekarza.

Gość izi1985
tikka na pewno będzie wirygodny, nie czekaj tylko rób bo teraz to o każdej porze będziesz mogła go zrobić, a ciebie nic nie boli i nie masz zadnych dziwnych objawów?????

Gość anika0177
Test jest wiarygodny, podają w ulotce, że na 99,99%. Na pewno po takim czasie powinnaś zrobić go, po to, żeby się nie denerwować i spać spokojnie:-)))

Tikka po 3 tyg., jeżeli jesteś w ciąży to test powinien być wiarygodny., być może są to zaburzenia hormonalne ., jeżeli się wstydzisz kupić w aptece ten test chociaż to żaden wstyd to wybierz się to większego supermarketu ., pozdrawiam

Gość izi1985
eloo czy wogóle któras z was czyta moje wpisy?????

Gość taka jedna co sie nudzi
dopiero doczytalam ostatnie twoje posty. tobie nie spoznia sie orkes? ty po prostu na niego czekasz? jestes 3 tyg od ostatniej miesiaczki?i 5tego masz dostac okres? ja juz chyba zglupilalam. popraw mnie, bo czegos tu nie rozumiem. od wkladania i wyjmowania tez mozna zajsc, prosze poczytaj w necie,ale nie sadze,zeby to byla ciaza. ginem nie jestem, tylko lekarz to swietrdzi.

Gość izi1985
ni majeszcze 3 tyg, dzis jest równe 14 dni.wiem ze mozna ale to były chwile a ja od samego wsumie pierwszego zblizenia czuje się dziwnie.