Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Kukuk

Dobre rady - topic sygnowany Lady Kukuk

Polecane posty

Gość bababababababab papapa
oj wytłumacz mu.... juz taka rozmowna nie jestes? może jak ta minetke miałas rok temu-o czym sama pisałaś-to moze wtedy walnał cie chłop w łebi nabyłas kuku? to by wyjasniało, dlaczego nie chcesz o tym pisac...

przystojniaczek - nie wiem, co tam leci na tvn, te kobiety są mi obojętne, niech robią co chcą, nic mi do tego. :) mnie osobiście nie kręcą murzyni.. :D

:o:o:o foty dam innym razem, dziś nie chce mi się już robić. :) dziś nie byłam w lumpie, ale faktycznie kupiłam dużo ciuchów w niskiej cenie.. :D i jestem bardzo zadowolona!!! :)

tak, mam kilka ciuchów z second hand'u :classic_cool: jak większość laseczek, które wiedzą jak ubrać się tanio i dobrze :D

to szczera wypowiedź ;) nie raz trafi się coś oryginalnego od COCO CHANEL za grosze, albo bluzy ADIDAS etc. :) mam też T-shirt YSL! :D jak się porzątnie szuka, to można wykopać jakieś perełki.. :D

Fanfaron- nie boję się :classic_cool: bywałam tu wcześniej, ale od wczoraj mam zarejestrowanego nick'a :D przystojniaczek - to akurat wiem :D ja zazwyczaj w tym celu wyciągam z lodówki trzy kurze jajka, rozbijam sprawnie i zawartość skorupek wrzucam do szklanki, uważając na to, żeby kawałki skorupki nie wpadły do szklanki, potem myję ręce uważając na salmonellę, następnie włączam palnik, kładę na nim patelnię i na tą patelnię wylewam zawartość szklanki, następnie mieszam drewnianą łyżką tak długo, aż jajko się zetnie.. :D Koliberek35 - gdyby mama, albo tata mnie poprosili, to pewnie bym się zgodziła.. :D a gdyby był to ktoś inny, to musiałabym się nad tym zastanowić. ;)

przystojniaczek - z tego, co zauważyłam na tym forum, nie masz szacunku do wielu kobiet.. szefowa kuchni od robienia jajecznicy..? :D

Koliberek35 - Ciebie nie kojarzę jeszcze :) jesteś nowy na forume? :) przystojniaczek - z szefowej kuchni awansowałabym na kogo..? :D nabijasz się z dziewczyn, które umówiły się z Tobą przez fotke, czy sympatie i drwisz z tego, że gdzieś na Ciebie czekały, a Ty je wystawiłeś.. to jest brak szacunku. :)

przystojniaczek - dlaczego miałabym chcieć posadkę u "skurwysyna"? :D masz 24 lata.. pracujesz, albo studiujesz? :)