Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i poszlo bez owijania

pytanie do złośliwej "elity" kafe

Polecane posty

Gość nananananananananaaa
Little Miss Bossy fajny kawałek masz w stopce :)

halo, tu ziemia halo, tu niebo co tam u ciebie w dole słychać ZSek?:P

Gość knsDLm,
zs to dziad klozetowy

halo, tu niebo co tam u ciebie w dole słychać ZSek? sprzatam, gdy ty sie obijasz no bo ja od sprzątania mam ludzi :P

tak sie zdynsowaliscie ze gadacie na roznych poziomach w moze jeszcze w roznych wymiarach czasoprzestrzeni zaczniecie? brawo

a ty wiesz, że nawet jak wiem- to udam, że nie wiem o co ci chodzi ?:)

Luśka - pierwsze slysze, a podobno opinia tak powszechna

autorklo, widać jeszcze za mało się interesujesz elitami intelektualnymi skoro wspomnianej opinii nie znasz masz na mysli elitę kafe? to dalej bym polemizowala czy powszechna to opinia

zawsze szczery do konia czy to oznacza to co myslę?:P bo jesli tak to na dodatek jestes chamem oprocz tego ze jestes zlosliwy

Gość zawsze szczera*
Zakładanie tego topiku mija się z celem. Autorko, co nim było? Rozumiem, ze potrzeba uzewnętrznienia swoich odczuc, tudzieź zniesmaczenia była silniejsza. I co z tego mamy? Nieskończenie irytującego ZS-a, wciąż tę samą zaburzoną Ike, i w końcu nieodmiennie neutralną Brum-przynajmniej takie wrażenie chce zrobic. Unoszą się nad zgnilizną kafeterii-co najwyraźniej jest nieodzowną częścią ich poniekąd marnej egzystencji. Czy tu, czy w realu... jeden pies. Dajmy im zyc, choćby tutaj. Kolejny temat nic nie zmieni... pozdrawiam autorkę i zycze jej wyrozumialosci dla ciemiężonych.

wpisz w wyszukiwarce hasło typu złośliwość jest cechą ludzi inteligentnych/oznaką inteligencji a znajdziesz tysiące wyników więcej Cię naprowadzać - do kona! - nie będę ;-)

czy to oznacza to co myslę? to juz ustalilismy, nie myslisz Ty i kto?:) Zawsze Szczera nudy w pracy - rozumiesz:) a ponadto czysta ludzka ciekawosc, bynajmniej chec nawrocenia bo starych drzew sie nie przesadza

bo jesli tak to na dodatek jestes chamem zaraz tam chamem może lusia lubi ostro:P

Luska - google odnajdzie kazde haslo internet podaje mase tlumaczen, co nie oznacza ze we wszystko trzeba wierzyc i wszystko jest prawda. Lepiej jest uzasadnic dlaczego tak myslisz. Chociaz patrzac na np Kube Wojewodzkiego albo Cejrowskiego zgodzilabym sie z Toba.

Autorko, ja tę opinie znam od dawna, nie szukałam jej w internecie. Ciebie chciałam przez chwilę wspomóc wskazując Ci najprostsze posunięcie. Zwróć wszak uwagę na zastosowany przeze mnie czas przeszły 🖐️ :-)

więc zatroszcz się o sadzonki,bo jutro mają rozpoczęcie tzw SZKÓŁKOWANIE hahahahahaahahaha:D:D ej serio - to bylo smiesznawe:)

Gość zawsze szczera*
nudy w pracy - rozumiesz - o tak, rozumiem a ponadto czysta ludzka ciekawosc, bynajmniej chec nawrocenia bo starych drzew sie nie przesadza -wszystko po "ponadto'' nie ma sensu.