Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fattygirlinskinnyjeans

Tylko dla tych co chca schudnac juz na zawsze!!! 01.09.2010 Zaczynamy

Polecane posty

AJJ WIEM cieszko jest sie odchudzac gdy zapachy w kuchni cie napotykaja! Ale damy rade, bo chcemy to zrobic! Najlepiej jest powiedziec rodzinie ze sie odchudza, ja np mam duzo wsparcia od mojej rodziny, najbardziej od meza :) it to mnie cieszy.

Są , są ale zanim je znajdę to półowe sklepów w mieście muszę przelecieć , ale to nie ważne bo się człowiek szczuplejszy i lepiej czuje i ma więcej energi , no i kondycha całkiem inna , bo teraz to się taki flaczek zrobiłam że nawet mi się nie chce podbiec na przystanek jak mój autobus jedzie , tylko wolę poczekać na nastepny .... leniwiec ze mnie ;)

A dziewczynki kiedy będziemy się ważyć ? Może wybierzemy jeden dzień w tygodniu zeby codziennie na wadze nie stawać , bo wtedy wynik może być omylny ??

no wlasnie...Moze beda puzniej ja teraz tez bede leciec musze ugoowac jakis obiad u mnie juz 11:41 am.. jestem w pracy.. praktycznie to pracuje w domu bo moj maz ma swoja firme. Dlatego mam duzo czasu na wszystko :) bede puzniej a jak sie nie zgadamy to moze jutro :) Buziakiii <3 love Magda

Ja tam się ważę raz na miesiąc :P Zresztą mnie waga nie obchodzi tylko % BF :P

Gość Stonka20
Hej dziewczyny:) Chciałabym się do was przyłączyć. Mam 166 cm wzrostu i warze 79 kg. Podobnie jak wy stosowałam diety "cud" ale wszystko wracało z nadwyżką:( Mam nadzieje, że tym razem mi się uda razem z wami. Od jutra zaczynam 1500 kcal i rowerek a jak będzie już całkiem zimno to aerobik:)

Gość zagniewana
hej:) to i ja się przyłączę:)

super laseczki ja walsnie zjadlam zupe ogorkowa :) yummy puzniej zjem spagetti ( z ciemnym makaronem, i uzywam bardzo chudego miesa, no i malo oczywiszcie) jem nie wiecej niz 60-100 g miesa i 100g makaronu.

Gość :(((((((
a co ma piernik do wiatraka tępa pało?????? piszesz pizdo na polskim forum wiec sie głupku dostosuj

Proponuję ignorować "nieprzyjazny element", szkoda nerwów :P U mnie wszystko zgodnie z planem, właśnie po treningu jestem i czekam aż mi ukochany kolacyjkę pod nosek podstawi :D

Neit !!! Moj maz bedzie mi jutro robil obiad yuuumm uwielbiam :) Jak narazie to wszystko idzie po mojej mysli jeszcze zjem jablko lub banan na kolacje i koniec:) dzis pije wyjatkowo duzo wody, czuje sie oslabiona. Jutro jest zawsze nowy dzien moze sie lepiej poczuje i mam nadzieje ze przestanie mnie bolec brzuch !

Gość arachidowy orzeszek
Mam pytanie do neit... próbuję przytyć, ale właśnie mam masywne nogi i zresztą zawsze miałam i dlatego przy bardzo niskiej wadze nie wyglądały tragicznie(mam bardzo widoczne mięśnie) gorzej z górą.I pytanie brzmi czy jest jakiś sposób na to by tyjąc wagowo nie tyć w nogach? Bo ja myślę w ten sposób(tylko właśnie nie wiem czy dobrze), że jak bd jeść więcej i zacznę ćwiczyć powiedzmy jakieś szybkie ćwiczenia na nogi i siłowe na ręce to zmienię trochę proporcje czyli zrobię się większa na górze tylko co zrobić żeby nogi zostały takie jakie są? Pytam bo dla zdrowia muszę przytyć jeszcze troszkę( niedużo ale jednak) a na punkcie nóg mam jobla.

Gość ca.roline
Elo dziewczynki! Nie pisalam, bo wczoraj nie siedzialam juz na kompie... Dzis zaczela sie szkola.. Nie wiem czy na moje szczescie czy na nieszczescie mam na druga zmiane tzn koncze po 19, a zaczynam glownie ok 13... Wczoraj sie wazylam i waga wskazala 61,7... Dzis sie nie wazylam i moze jak forumowe kolezanki zrobie to w sobote;) dzis rano musialm wstac bo bylam u lekarza i wypilam troche barszczyku ze szczawiem, teraz wrocilam zjadlam sobie 2 jablka i za pltorej godz zjem platki z jogurtem... No a wszkole he...Dwie kanapki z serem.. Bo lepsze chyba to niz drozdzowki...<?> No i w domu jestem dopiero o 20 wiec nic juz jesc nie bede, tylko myje sie i klade spac ;) ehh mam nadzieje ze to odchudzanie sie uda;) powodzenia dziewczynki i trzymajcie sie :* :) :D

Gość ca.roline
Mama nadzieje, ze juz niedlugo moje zamale ubrania beda na mnie dobre. :) Tzn az tak bardzo male nie sa ale spodnie np sa bardzo obcisniete i wylewaja mi sie boczki-czego nie znosze. :[ Bo ja przez wakacje przytylam jakies 5 kg;/ straszne ze czlowiek tak latwo moze przytyc;(((

Gość ca.roline
Siemka :) Ja wlasnie wrocilam ze szkoly, zjadlam 2 kostki czekolady, bo kolezanka czestowala i glupio mi bylo odmowic, ale co tam he co to dwie kostki :D nie moge tak sobie odmawiac wszystkiego... He wiecie co nie jestem glodna ale caly czas mysle tylko o tym ze sie odchudzam i czego nie moge jesc;( i tak mialam ochote teraz cos zjesc w domu, ale sie powstrzymalam i pije tylko herbatke i postanowilam napisac do was :* i czuje, ze dzieki wam bardziej wytrwam, bo nie moge was zawiesc :) Ciesze sie, ze wam odchudzanie idzie dobrze :) tak trzymac!! :D:D:D :*

Jejjjciuuuu jak się cieszę że Was odnalazłam :) Zgubiłam temat bo wczoraj mój boy wszedł do pokoju i musiałam szybko zamknąć laptopa ( ponieważ na razie mu nie mówię że ponownie zaczęłam dietę ) tyle razy już zapowiadałam mu wielką zmianę że tym razem dopiero powiem jak będą efekty :) Ja aerobik zaczynam od października a przez ten miesiac poćwiczę w domku :)

Gość fattygirlinkinnyjeans
Hey kochane!! Ja mam problem bo wiem ze moja waga w tym tygodniu prawdopodobnie nie spadnie ... ze wzgledu na okres... ktory poprostu nie nawidze. Dzis nie cwiczylam, ale trzymalam diete. Jutro mam nadzieje ze wkoncu sie wybiore na silownie. Bo juz sie nudze siedzeniem w domu i zazywaniem tabletek... ca.roline---> 🌼 2 kostki czekolady to nic ! uwierz mi wazne zeby nie jesc ich codziennie i bedzie ok. Wiem jak to jest z mysleniem. tez tak mam i tez tego nie lubie. Jak masz ochote cos zjesc napij sie szklanke wody i zjedz jakis owoc, ja chruptam 1 marchewke przed spaniem:) bo ja musze cos zjesc inaczej nie bede spac :) CzerwonyMaczek---> wlasnie nie wiedzialam co sie z toba stalo:(bbuuuu... naszczescie jest ! 👄

hej dziewczynki ;) Co do słodyczy na diecie... Gdy poprzednim razem się odchudzłam to bardzo duzo ćwiczyłam ;) I pozwalałam sobie wtedy na jakieś słodkości - właśnie wrzucałam np. kostke/dwie czekolady do owsianki z bananem ;) (niebo w gębie) albo zjadałam 2/3 takie cukierki co sa odpowiednikami smakowymi batoników ;) a waga i tak szła w doł nawet po 2 kilo na tydzień :) Ale teraz jakoś nie mam ani weny ani czasu tyle skakać więc odpuszcze sobie przynajmniej póki co takie pyszności... Postanowilam spróbować Dukana no i zobaczymy jak u mnie się sprawdzi :D

Gość mała.blondyneczka;)
i jak Wam idzie odchudzanie? ja jakoś daje radę :) 29.08. waga 57.5 kg 30.08. 56,7 kg 31.08 56.4 01.09. 56.1 02.09. 55.5 !!