Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona....

zakochałam się w dużo młodszym mężczyżnie

Polecane posty

Gość nowa jaaaa
przecież ona nie napisała ile ma lat! napisała tylko że on ma 27

Nowa jaaaa :D Jełśi napisała, że on ma 27 i dzielą ich dwie dekady różnicy, to czego jescze potrzeba do obliczenia jej wieku? :D :D :D

ciekaw jestem czy kiedys bedzie mozna przeszczepiac mozgi a co? stary się zużył?:P

"jestem od meza 5kg lzejsza, uwazam, ze to idealna roznica " :D "22 lata to róznica nie do przeskoczenia!!! ale jednak stało sie .. i obydwoje jesteśmy bardzo mocno zaangażowani..." ale przeciez maz jest takim czulym i dobrym czlowiekiem... jak sobie poradzi bez ciebie?

Gość dojrzałakobieta 12345
Jeżeli oboje jestescie zaangazowani to w czym problem? Wolisz męża który cie zdradza niż kochającego młodego przystojnego faceta??? Faktycznie różnica duża (zaimponowałaś mi) ale jeśli to nie tylko romans to nie widze problemu. Po co mysleć co będzie kiedyś, wazne co jest teraz. Jetem od ciebie 2 lata młodsza - na pewno nie robiłabym z tego problemu, zawsze wolałam młodszych odkąd skończyłam 30 kilka lat.

właśnie czy to nie jest tak,że "starsze" kobiety wybierają dużo młodszych facetow,po to by sobie lub innym coś udowodnić,pokazać??

zawsze szczery jestem od meza 5kg lzejsza, uwazam, ze to idealna roznica idealna różnica jest ze 40 kg lzejsza

"Jeżeli oboje jestescie zaangazowani to w czym problem ? Wolisz męża który cie zdradza niż kochającego młodego przystojnego faceta??? Faktycznie różnica duża (zaimponowałaś mi) ale jeśli to nie tylko romans to nie widze problemu." doprawdy imponujące tylko zebyscie w tych zmaganiach nie dotarly do granicy z paragrafem w tle

zawsze wolałam młodszych odkąd skończyłam 30 kilka lat. no wiesz wcześniej to nie bardzo:) spotykać się z 10 latkiem................

Gość zagubiona....
tak, zdradziłam z nim męża... choć nie odczuwam tego jak zdradę... przeciez mąż zdaje sobie sprawę z tego, że chyba coś nie tak w naszym związku, a poza tym obiecałam mu to, po jakiejs kolejnej 'wpadce' z prostytutką... ja pierwszy raz nie zastanawiam sie co robi i gdzie jest... teraz myśle już tylko o moim cudownym, wyjątkowym kochanku...

właśnie czy to nie jest tak,że "starsze" kobiety wybierają dużo młodszych facetow,po to by sobie lub innym coś udowodnić,pokazać?? niektore za to placa :-)

choć nie odczuwam tego jak zdradę... tylko jako co ?

emi nie wiem może. przede wszystki młodsi są atrakcyjniejsi fizycznie. widzę czasem swoje rówieśniczki jak idą ze "starymi dziadami" przepraszam za określenie a ja mam przystojnego młodego męża - może to próżnośc ale super się z tym czuję. Najwazniejsze jest jednak porozumienie a ponieważ jestem młoda duchem to lepiej sie dogaduję z młodszymi o te 10 czy kilkanascie lat. poza tym mam taki typ urody, ubierania że młodsi lgnęli do mnie więc miałam zawsze większy wybór wśród młodych i samo tak wyszło

Gość chore !!!!!!!
nie chodzi mi o wiek tylko o zdrady w związku! po co byc ze sobą i się zdradzać

ZS podejście karolka do związku znam doskonale:) teraz chcę poznać podejście autorki:)

idzę czasem swoje rówieśniczki jak idą ze "starymi dziadami" przepraszam za określenie a ja mam przystojnego młodego męża - może to próżnośc ale super się z tym czuję. i nie przeszkadza ci, że panowie chodzą ze "starymi babami" ?:)

to przeciez prowo wróżka aniela to przy tobie pikuś :)

Gość do autorki anonimowo.
Dlaczego napisałaś że nie masz prawa go unieszcześliwiać. potem piszesz że oboje jesteście zaangazowani więc nie trzymasz go na siłę sam chce byc z tobą więc nie wymyslaj problemów tylko zyj pełnią życia. Nie powinnaś tez mieć skrupułów w stosunku do męża bo to on cie zdradza od dawna i dziwne że z nim nadal jesteś. Na pewno jest bardzo bogaty bo innego wytłumaczenia nie ma

Gość hot rabbit
Autorko - zamiast hamletyzować, bierz póki możesz.

znam pewną parę,tylko to kobieta jest tyle młodsza od faceta i tam chodzi tylko o kase,... a moze aż.

Gość zagubiona....
do 'dojrzałej' dziękuje za wsparcie, ale to nie takie proste...mąż zawsze mnie wspiera i żal mi go. był wielokrotnie powaznie zraniony. a historia z prostytutkami nie wynikała z jego chęci zranienia mnie...raczej z jego nieporadnosci w tym względzie... a cudowny kochanek, naprawdę wyjatkowy pod kazdym względem... w końcu zauważy moje jeszcze atrakcyjne, ale w końcu, stażejace się cialo....

a serio to naprawde masz jakiekolwiek watpliwosci w tym przypadku? mam:) widziałam w swoim życiu mnóstwo sytuacji, które opisane na forum odebrane by były jako prowo