Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka>:)

Zakochana w koledze ojca.

Polecane posty

Gość droga dziewczynko
gdyby któryś z moich "pseudo" przyjaciół tak mi skrzywdził dziecko, to nie odpowiadam za siebie!! Coś w tym Twoim domu chyba jednak nie do końca grało, bo ja wychowuję sama córkę od 5 lat i zawsze miała przyjaciół w swoim wieku koleżanki i kolegów i wśród moich przyjaciół starego grzyba, by nie szukała, mimo, że ojca nie ma od 5 lat.

No cóżżżż... smutne ale możliwe to co piszesz. Nie damy rady stwierdzić, jak jest. Autorka też raczej nie, bo takie rzeczy ciężko na 100% stwierdzić ;)

Gość Iwonkaamp;gt;:)
Przyszłaś sie tu chwalić swoją córką?

Gość droga dziewczynko
kobieta rozkwita i wie czego chce w wieku około 40 lat!! Podobno ( nie doświadczyłam tego) facet młodszy o około 20 lat jest dla niej najlepszym kochankiem. Tak piszą w książkach, z praktyki nie wiem. Mając 40 lat,będziesz z dziadkiem 63 lata!! Ten facet Cię po prostu krzywdzi!! Dla mnie pedofil!! Jak można kochać córkę swojego przyjaciela!! Kumam widział Cię małą, jak Cię kąpano, jak przebierano, jak pewnie był na twojej komunii!! Zboczeniec, jak sobie z tym nie radzisz, to koniecznie powiedz o tym rodzicom!!

Ja z niego nie zrezygnuje..... to wiem na pewno, na razie z seksem czy bez, ale nie zrezygnuje. Jeśli to się okaże błędem to trudno, ale to będzie mój błąd i moja lecja życia.

Nie szukam kochanka moja droga, tylko partnera, chyba w przeciwieństwie do Ciebie,dziwny masz światopogląd tylko dziadki i zboczeńce.

Nie musisz rezygnować. Tylko nie nastawiaj się na związek do końca życia :). Lepiej mniej a milej, uwierz. Weź to jako przygodę, a może być wesoło. Nic to, idę spać... trzymaj się dziewczyno ;)

Gość no cóżżżżżżżżż
jeśli w wieku 40 lat będzie z dziadkiem 63 lata- to dobrze, znaczy że im się uda :) gorzej jak ją przeleci i zostawi licząc że ze wstydu i tak nie powie rodzicom

Dzieki wariatko:) ja chyba też juz się położe bo przychodza ludzie którzy tylko wylewają swoje frustracje.

Gość droga dziewczynko
co Wy tu bredzicie!! ona ma 17 lat i tyle wie o miłości co ten dziad jej naopowiadał!! Z rodzicami powinna pogadać!! 17 lat to 2 KLASA LICEUM!! MATURA!! STUDNIÓWKA!! przed nią!! A nie materac dla starego grzyba!!

Gość droga dziewczynko
lektury sobie poczytaj na maturę!! się przyda!!

Gość no cóżżżżżżżżż
droga dziewczynko ona to naiwne dziecko szkoda że jej ojciec jest mało spostrzegawczy normalnie wpierdol dać takiemu koledze trzeba

Gość droga dziewczynko
no a tak swoją drogą, to co Ty wiesz o życiu? O czym on z Tobą rozmawia?

Gość no cóżżżżżżżżż
iwonka już sobie poszła, nie usłyszała tego co chciała przestrogi uznała za frustracje kafeterianek

Możee Twoja córka powinna poczytać lektury do matury skoro tak Ci to siedzi w głowie. Ja mamę mam w domu na miejscu i tu jej nie szukam. A Ty coś chyba nie jesteś do końca szczęśliwa z tym swoim 33 latkiem ,którego Ci tak wszyscy zazdroszczą skoro jeszcze tu siedzisz.

Bo z pewnością nie jest jeszcze impotentem jakmój stary dziad, zyż nie? ja sobie szukam dziadka a Ty syneczka chyba. Hehe przyganiał kocioł garnkowi.

Gość no cóżżżżżżżżż
Iwonka poszukaj odpowiedzi na swoje pytania na jakimś forum gdzie ekspertem jest psycholog, seksuolog, może poradnia edukatorów seksualnych ponton http://www.ponton.org.pl/news.php Tu będziesz miała gwarancję że odpowie ktoś kompetentny, przedstaw swój problem. To moja rada na koniec, jeśli nie masz zaufania do kafeterianek.

Gość no cóżżżżżżżżż
wolontariusze Pontonu czekają na pytania dotyczące seksualności, antykoncepcji, relacji, związków czy dojrzewania Zadzwoń, pogadaj napisz na forum

Mam rozumieć, ze to juz sprawdzone przez Ciebie:)? I co warto z tego korzystać?

Gość no cóżżżżżżżżż
Nie ja nie korzystam z takiej pomocy, nie muszę. Ostatnio czytając Wprost natknęłam się na wywiad z edukatorką z Pontonu- to są ludzie sprawdzeni i godni zaufania.

Gość no cóżżżżżżżżż
nikt cię tam nie zbluzga, i będziesz miała pewność że nie rozmawiasz z małolatami tylko kompetentnymi osobami masz tam forum, oraz telefon zaufania

Gość droga dziewczynko
z moją córką wszystko ok!! ma kolegów w swoim wieku, lektur nie czyta za bardzo (kupuje streszczenia!!) Kocha czytać książki, takie które lubi:) (jedna w tygodniu musi być!!) Dobrze się uczy!! No i weź koniecznie korepetycje z matmy!! przyda Ci się!! Rozwiązanie proste w wieku 7 lat nie mogłam mieć synusia!! Biologia też do powtórki:) Nadrób dziecko zaległości w szkole!!

Wiesz co? poleca się komus sprawdzone rzeczy, zanim zrobisz to kolejny raz to lepiej sprawdź sam, bo jak dla mnie to ta stronka jest dla jakiś,, hot nastolatek'', które mają ograniczone możliwości umysłowe np.: Jak flirtować? Ktoś ci się podoba, a nie wiesz, jak się zachować, by wzbudzić jej/jego zainteresowanie? Wydaje ci się, że w obecności tej osoby tracisz głowę i czujesz, że nie możesz się zdobyć na rozmowę lub mówisz głupoty? To zupełnie normalne objawy. Nawet, jeśli nie znosisz swojej nieśmiałości, naprawdę jest ona o wiele bardziej urocza od niezmąconej pewności siebie. Oto kilka przydatnych rad, które pomogą ci nawiązać kontakt. 1. Postaraj się dowiedzieć, co lubi ta osoba i gdzie bywa. Najlepiej porozmawiać „spontanicznie na neutralnym gruncie, np. na basenie czy w bibliotece. 2. Popytaj znajomych - na pewno ktoś zna osobę, która ci się podoba. Wtedy łatwo będzie ci poznać ją na imprezie, a to najlepszy sposób, bo wtedy każdy jest otwaty na nowe znajomości. etc.

Koleżanka mnie zatrzymała na gg, więc zajżłam... I muszę wtrącić swoje 3 grosze. Iwona, niezależnie od tego jak bardzo źle brzmią dla Ciebie słowa No cóżżżżży i Droga dziewczynko (bo brzmieć mogą mega irytująco) to jest to jeden z punktów widzenia Twojego problemu, więc wysłuchaj i przeanlizuj, nie masz co się wściekać, bo nie rzucają mięsem, a z tego co czytam to chcą przecież dobrze, choć naprawdę ciężko jest przecież stwierdzić jednoznacznie co jest dobre, a co nie ;). Trzeba być elastycznym i słuchać wielu źródeł, czasem coś co wydaje nam się brednią może okazać się prawdą - pamiętaj o tym.

Gość no cóżżżżżżżżż
Hot nastolatka to jesteś właśnie TY Iwonko. Ponton to sprawdzona organizacja. A seks nastolatki z facetem który mógłby być jej ojcem, jest dużym problemem!

Gość droga dziewczynko
aa no i ma MNÓSTWO adoratorów w swoim wieku!!! więc dziadów komplementy ją nie interesują!! I jeszcze jedno dziś jest trendy mieć młodszego, a nie starucha, więc jaka taka wyluzowana jesteś to wiesz o co chodzi.

Gość no cóżżżżżżżżż
Nie chcesz nie korzystaj! Uznałam że lepszym rozwiązaniem jest pogadać z psychologiem niż nieznaną osobą.

Popatrz, popatrz jaka ta Twoja córka inteligentna i oczytana zapewne w romansach, mamusia widać tęż inteligencja nie grzeszy skoro tak długo myślała nad niezwykle ambitnym tekstem. I co czujesz się teraz lepsza? masz satysfakcje? Widać od razu, że wychowywałaś dziecko sama bo masz jakiś kompleks samotnej matki, nic tylko moja córka to, moja córka tamto. Skoro jest taka idealna to może zamiast kłaść się obok swojego niezwykle atrakcyjnego 33letniego partner, który jak widać jakoś porywający w łóżku nie jest, to idź się połóż obok córki,,, chociaz nie nie ty nie jesteś pedofilka hahaha idz sprawdź czy jakiś stary dziad koło niej nie leży:)