Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamsilybyjuzzyc

znalazlam wstrzasajace smsy u mojego meza w tel

Polecane posty

ambicje to ja realizuje poza pracą... zakładam że masz jescze jakieś? :) swoja drogą to musi byc naprawde dołujące siedziec tyle godzin w pracy w której nie można się satysfakcjonująco wykazać i zrealizować, tylko trzeba szukac pokątnych rozrywek na zabicie nudy

Gość taka tam..........
komiczny skończ już jesteś zapewne nikim i próbujesz podbudowac sie na kafe. Gdybyś był prawnikiem to byś sie nie tłumaczył na kafe i miałbyś dziś przynajmniej jednego klienta a przy twoim błyskawicznym odpisywaniu ciężko miałbyś znaleźć czas na klienta. Poza tym jesteś tam tylko po to żeby mieć nadzór...moim zdaniem prawnicy nie sa od nadzoru.

Gość niemamsilybyjuzzyc
weszlam na jego konto orange i czekam az mi wysle kod do faktury bo wyslali mu smsem jesli mi nie poda to cos ukrywa

"moim zdaniem prawnicy nie sa od nadzoru." wiem wiem - całymi dniami siedzą na salach sądowych w tv widziałaś :D

Gość taka tam..........
poda ci ale zły...wiem z doświadczenia:)

Gość niemamsilybyjuzzyc
narazie napisal "jaki kod?"

"swoja drogą to musi byc naprawde dołujące siedziec tyle godzin w pracy w której nie można się satysfakcjonująco wykazać i zrealizować" boże retro trujesz dziś wyjątkowo.. praca prawnika jest nudna tak czy siak... czy musisz pracować dużo, czy nie

praca prawnika jest nudna tak czy siak... czy musisz pracować dużo, czy nie a to przepraszam najszczersze wyrazy współczucia zatem

Gość niemamsilybyjuzzyc
wykreca sie, wiedzialam... wczesniej twierdzil,ze pokaze mi bilingi ale trzeba zlozyc podanie dobry zart a teraz jak prosze to haslo z smsa do orang to pisze,ze ciotka widziala :O

Gość retro pamięta
a od dzisiaj jeszcze "taka tam". Drobny uraz i czlowiek ma wroga do końca życia.

Gość taka tam..........
a moze ktoś ci to potwierdzi? Ja tez nic nie wiedziałam a jak sie wyprowadziłam to z 10 osób mi powiedziało ze wiedziały o tym?

Gość niemamsilybyjuzzyc
niby ciotka z wukiem widzieli te bilinki na necie bo im pokazal i nie mam tam nic,ze wysylal do niej smsuy ani nie dzwonil a dziwne bo widzialam w jego telu ,ze wyslane mial conajmniej 5 robi ze mnie teraz idiotke,ze niby ja sobie cos ubzduralam czuje sie okropnie :(

Gość nie wierz w to!
one widziały więc równie dobrze tobie też może pokazać, teraz próbuje tobą manipulować i wszystko odwrócić na swoją korzyść ale ty sie nie daj

pewnie, że będzie się wykręcać. jeszcze tak odwróci kota ogonem, ze wyjdzie, że to Twoja wina. a ciotka i wujek nie są Tobą i to Ty chcesz je zobaczyć. koniec i kropka.

jak znasz hasło do konta orange a chcesz wejśc na połączenia to spróbuj kod "1234"

nie musisz wcodzić na fakturę wejdz na ostatnie połaczenia i wybierz sobie od której daty chcesz go sprawdzić.

Gość matacz..
Odwazna Marzycielka Ludzie to nie kroliki chyba moga sie powstrzymac przed ruchaniem na troche. A jak nie to sie albo bierze przyjemnosc w wlasne rece albo odciaza partnerke by ta tak zmeczona nie byla. -------------------------------------------------------- na troche tak ! ale ja nie o tym ... odciąza partnerke ? w czym ? w pracy zawodowej ? rozumiem , ze nie o to ci chodziło , nie smiał bym cie posadzac o takie cóś :) a skad pomysł , ze odciążona nie jest ? załuz ze tak i co wtedy ? Bronicie sie jak widze jak mozecie , nie przyjmujecie do wiadomosci , ze potrafi byc róznie ! Uwierzcie jak nie mi to innym , ze ludzie ze sobą rozmawiają ! ale cóż z tego jak rozmowa jest jak z scianą .

Gość matacz..
ja sie wam naprawde dziwie , po co wam bilingi ? Nie wystarczy utrata zaufania ? ja bym tam zadnych bilingów nie chciał , jak bym miał jakiekolwiek watpliwosci ktore by we mnie partner zasiał , to bym sie rozstał z nim , nie szukał bym , nie udowadniał - to ona by musiał udowodnic , ze sie pomyliłem . TAK działam ja i tego samego oczekuje i jestem przekonany , ze tak byc powinno !

"ja bym tam zadnych bilingów nie chciał , jak bym miał jakiekolwiek watpliwosci ktore by we mnie partner zasiał , to bym sie rozstał z nim , nie szukał bym" parę godzin temu pisałeś, ze byś zdradził i poczekał aż partner rozstanie się z Tobą

Gość matacz..
gdzie tak napisałem ? widisz jak ty mnie odbierasz ??

18:18 [zgłoś do usunięcia] retro z tego co wiem w poważnych szanujących sie firmach korzystanie z sieci w innych celach niz zawodowe jest surowo zakazane przydałaby się wam solidna kontrola, żeby wam trochę tyłeczki przetrzepać hahahaah a to mnie rozbawiło:)

Gość spokojnie............
po się tak miotasz....., złoż pozew, podaj powody, że mąż Cię zdradza, i popros sąd o bilingi, z treściami smów, teraz nawet smsy są w sądzie dowodami. Sad dostanie wszystko, Ty nie musisz teraz tak robić z siebie idiotki, wyżuciłaś go i bardzo dobrze, teraz pozew i dobry adwokat musi być. Pożycz kasę na adwokata jak nie masz i w pozwie pros o zwrot kosztów z jego strony bo ciebie nie stac, a i rozwodu z jego winy rzadaj, tylko nie daj się złamać, bo na razie coś z tobą cienko....... to juz nie są żarty....walcz o siebie i swoją lepszą przyszlość, to przez niego masz teraz takie problemy... powodzenia

Gość niemamsilybyjuzzyc
Dzwoni pi pisze w kolko, twierdzi,ze nigdy sie z nia nie widzial ,nie znaja sie osobiscie ,nie zdradzil mnie. Chce isc na terapie małżeńską, twierdzi,ze zrobi wszystko,odda mi telefon, nie bedzie nigdzie wychodzić a ja sie pytam poco to wszystko i tak mu nie wierze i nie ufam i juz nie bede umiala zaufac! Nie weszlam w bilingi na stronie orange bo oni wysylaja tymczasowy kod bezpieczeństwa na jego nr i dopiero mozna wejsc, a ponoć w tych wykresach nie mam jej numeru a wszyscy widzieliśmy,ze do niej pisal pare smsow wiec nie wiem jak to możliwe.

Gość w górę
a ponoć w tych wykresach nie mam jej numeru a wszyscy widzieliśmy,ze do niej pisal pare smsow wiec nie wiem jak to możliwe. bo jej numer jest na bilingu i ktoś Cię okłamał.