Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona2222

Dziewczyny, dlaczego nie potraficie kopnąć faceta w czwórkę?

Polecane posty

ocena każdego normalnego będzie podobna... jak ja tak kiedys napisalam to mi odburkneli ze normalnosc jest pojeciem subiektywnym:P

a w ogole to jestem w ciazy i prosze mnie nie stresowac ja tam nic nie chcę mówić ale za swoją ciąże ty odpowiadasz nie rozmówcy więc może zamiast siedzieć na kafe pooglądałabyś jakiś serial z don pedrem:) tylko omiń ten fragment kiedy główny bohater dowiaduje się, że ma córkę z własnym ojcem:) wiesz emocje są niewskazane:)

"to mi odburkneli ze normalnosc jest pojeciem subiektywnym" jeśli uważasz się za normalną, to nawet bardzo subiektywnym :P

Gość kto to widzial
twoja ciaza twoja sprawa

jeśli uważasz się za normalną, to nawet bardzo subiektywnym nie przypominam sobie zebysmy sie znali..

ja tam nic nie chcę mówić ale za swoją ciąże ty odpowiadasz nie rozmówcy a kto powiedzial, ze ja nie odpowiadam? ale prosbe moge miec:) nic w tym zlego

prośbę możesz mieć ale jest ona po prostu głupia jeśli w ciąży wejdziesz do zadymionego lokalu to też poprosisz, żeby wszyscy przestali palić ? czy z niego wyjdziesz?

"nie przypominam sobie zebysmy sie znali.." dałaś już się poznać po tasiemcowych wypowiedziach oraz zaburzonych koleżankach... pokaz mi swoich znajomych a powiem Ci kim jesteś... a co do ciąży - musiałaś faceta przytrzymać, żeby do byłej nie uciekł, to teraz musisz się męczyć z brzuchem :P

Gość kto to widzial
komiczne bez kultury czapkę z głowy ,uklon sie ladnie w pas i wtedy zaczynaj rozmowe :D

prośbę możesz mieć ale jest ona po prostu głupia domyslam sie, w koncu jestesmy na kafeterii:P komiczne echhh dalej sobie nie przypominam zebysmy sie znali, a jezeli poznajesz ludzi przez internet to bardzo Ci wspolczuje:)

chyba już:D no ale przeciez nie mam juz zdjecia wiec kurcze za co?:P echhh a co u Was dziewczynki? jak samopoczucie?, w ogole gdzie sie podzialy wszystkie z wczoraj? tylko serniczka została:) Ja dzis czuje sie wyczerpana, powinnam wziac wolne ale musze jeszcze troche wytrzymac. Chciaz jak gin zobaczyla te wory pod oczami to stwierdzila, ze chociaz pare dni by sie wolnych przydalo, ale ja taka jestem jesli chodzi o prace, ze poki nie padne to pracuje:) Pomysle o jakims zwolnieniu za miesiac...

"chyba już" urodziłaś????? zadzwoń do byłej swojego faceta - to chwila Twojego tryumfu :P

Gość kto to widzial
ona 2222 opowiedz nam cos jeszcze z twego ' z zycia wziete ' tak fajnie opowiadasz :classic_cool: :D

zadzwoń do byłej swojego faceta - to chwila Twojego tryumfu kurcze nie mam telefonu do niej:( a poza tym juz tak dawno nie dala o sobie znac, ze moze niech tak juz zostanie:P a co bys chcial/chciala poczytac? i dlaczego akurat o mnie? inni tez maja ciekawe historie, jeszcze ciekawsze niz ja!

Powinnam o tym pisac na moim topicu o bylej ale niech bedzie tutaj. Jest cos takiego, ze jak cos sie nadpsuje w zwiazku jak potrafi sie nadpsuc jablko, to pozniej jeszcze przez jakis czas lekka kontrola byc musi. No i przykladowo ogladalam z moim film a ten z 3 razy w trakcie filmu wstawal i szedl do drugiego pokoju w ktorym jest komp. Po 2 razie zaniepokoilo mnie to ale przeczekalam do trzeciego:) W koncu poszlam za nim i prosto z beczki "co tam u niej slychac?" po czym podchodze blizej a ten biedak sprawdzal tylko wynik meczu:D i z politowaniem zapytal "dobrze sie czujesz?" No ale tak to jest, mogl nie klamac wczesniej.

"W koncu poszlam za nim i prosto z beczki "co tam u niej slychac?" po czym podchodze blizej a ten biedak sprawdzal tylko wynik meczu i z politowaniem zapytal "dobrze sie czujesz?" No ale tak to jest, mogl nie klamac wczesniej." ma nauczkę i teraz lepiej się kryje :D:D zresztą trudno się dziwić, że za innymi się ogląda...

A w ogole ubolewam nad tym ze kafe to takie miejsce gdzie dzieci sa bachorami, osoby z problemami emocjonalnymi - psychopatami, mezczyzni/kobiety czekajacy na wielka milosc - prawiczkami/dziewicami, ktorzy przegrali zycie, kobiety, ktore dokonaly niezbyt trafnych wyborow dziwkami:) tak sobie myslalam ze fajnie by bylo gdyby tak nie bylo:) kobitki by sobie pokazywaly np zdjatka swoich dzieciaczkow dzielac sie swoim nowo narodzonym szczesciem.

i siłą cię tu ktoś trzyma..............

Gość kto to widzial
jednak z ciebie :classic_cool: dziewczyna opowiadaj dalej :p :D:D:D

ma nauczkę i teraz lepiej się kryje zresztą trudno się dziwić, że za innymi się ogląda... z pewnoscia masz rację:P a co do drugiego zdania, co masz na mysli? uswiadom mnie jaka to okropna partnerka jestem bo sama tego nie wiem:) ale Ty wiesz, w koncu mnie znasz:)

nie mam konta na fb uparlam sie na kafe:) na nk tak nie gadam milo z ludzmi:) tylko ogladam same zdjecia, od czasu do czasu jakiegos maila do znajomej/znajomego sie wysle ale to nie to samo:)

Gość kto to widzial
idz na NK :D zrob sobie gipsowy odlew brzucha i zdjatka USG i tam wrzucaj :D

kto to widzial - są takie przypadki :D ale ja mam blizej do ksero, co sie bede w odlewy bawic;)

Ona2222 pierwsza najeżdżasz na ludzi, a później jeżeli ktoś odpowiada ci tym samym to się bulwersujesz. Może najpierw zacznij sama od siebie wymagać, a na końcu od innych.

Człowieku napisze Ci raz a porzadnie - odwal sie ode mnie, nie wiem co Ty sobie uroiles w tej swojej glowie, zaczynasz mnie juz wkurzac, nie masz argumentow nie masz inteligencji, ciagle wjezdzasz na plec piekna. Sam zacznij od siebie zarozumialy palancie. Nie odzywaj sie do mnie tzn nie odzywaj sie. Przyczepiles sie nie wiem podkreslam nie wiem z jakiego powodu. Czy Ty naprawde nie widzisz roznicy kto na kogo najezdza? masz zaburzenia realnej oceny sytuacji. Jestes chory i kwalifikujesz sie do leczenia, bez kitu...Mam nadzieje, ze ostatni raz Ci juz pisze ze nie mam przyjemnosci obcowania z Toba na tym portalu, nic do Ciebie nie dociera i nie dotrze nigdy.