Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kreda

Złamanie regulaminu na stronie, każą mi płacić karę?!

Polecane posty

Gość gość
witam, mam identyczny problem. Czy może mi ktoś powiedzieć jak wyglądała ta sprawa w Waszym wypadku ? Dostałem maila że już sprawa została zgłoszona do organów ścigania i ruszyło postępowanie windykacyjne

Gość gość
Ludzie, czy wy nie widzicie że byle łachudra i sku...syn w tym kraju włazi wam na łeb? Gonić takich złodziei! Żeby taki cham miał jeszcze czelność straszyć policją? Złodziej i oszust wyciera sobie mordę policją - teraz Polska. A do tej lasuni co mówi "regulaminy trzeba czytać niestety" Kochanie, trzeba też mieć mózg i trochę myśleć - jakbyś miała więcej niż cztery neurony to byś się zastanowiła nad treścią - za 5 tysięcy to ludzie żyją kilka miesięcy i trzeba miesięcy pracy aby je zarobić a byle gnój nie będzie nikogo okradał w ten sposób, niezależnie co sobie napisze w swoim p....nym regulaminie! Ciao!

Gość gość
sytuacja taka sama jak ze słynnym raczkiem/pobieraczkiem. olejcie to i tyle.

Gość gość
Tak z ciekawości... zapłacił ktoś lub się wybronił?

Gość gość
Pajeczyna to oszuści zaczeli mi firmę szkalować na swoim portaliku, ze my jestesmy oszustami jak im napisalem ze maja to zdjac chcieli moje dane osobowe. Popisałem sobie z nimi oni powiedzieli ze jestem im winien 45000 zl i ze skladaja pozew do sadu. Nawet jeśli mają moje dane to niczego im nie podpisywałem i każdy prawnik to obali. Trochę żenada...

Gość haneczka_123
Proszę uważać na pajeczyna.pl, jeśli chcecie mieć spokojne nerwy. Chamstwo i całkowity brak profesjonalizmu.

Gość gość
Witam tez mam problem ztym serwisem iniewiem co tu zrobic czy olac to czy co prosze o odpowiedz

Gość gośćdorota
mam taki sam problem dostalam em od Pajeczyny.pl ze oddali moja sprawe do organow scigania i mam zaplacic 15 tys zl.oraz oni beda odszkodowanie chciec jako pajeczyna.pl zekomo kogos obrazalam i tego rodzaju wstawki.Nie wiem co mnie czeka dalej.Chyba do prawnika pojde w tej sprawie.

Gość AdminStronyinternetowej
Nie musicie podawać swoich danych osobowych, ZNAJDĄ Was po IP komputera. ZAWSZE I WSZĘDZIE. W internecie NIKT NIE JEST ANONIMOWY.

Gość gość
czy ktoś z osób które otrzymały maila od pajęczyny miał z nimi jakieś problemy? czy tylko próbują wyłudzić kasę? dziś też dostałem maila od nich

Gość gość
Dostalem na adres domowy na którym mam internet wezwanie do zapłaty z pajęczyna. W piśmie jest wezwanie do zapłaty na kwotę 5000 zł ;/ za złamanie ich regulaminu. ja tylko dodałem ogłoszenie. to Oszuści i wyłudzają pieniądze uważajcie na nich ;/ ide z tym na prokuraturę i zakładam im kontr sprawę za wyłudzenie i oszustwo

Gość gośćxDDDD
NIGDY W ŻYCIU NIE PŁAĆ ANI GROSZA. Regulaminy są po to, żeby chronić twórców strony inetrnetowej i że oni nie ponoszą za nic odpowiedzialności. KAŻDY JEDEN REGULAMIN JEST TAKI SAM. Jeżeli piszą o karze to możesz lać na nich ciepłym moczem bo nic Ci nie zrobią (Ustawa o ochronie danych osobowych). No i musieli by weryfikować czy to naprawde Ty zorbiłaś czy ktoś pod Twoim IP itp. Dla nich to większe by koszta były, a tak liczą na naiwniaków, którzy bez szemrania zapłącą. Już miałam tyle takich maili, a po miesącu czy roku strona znikała