Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po roku małżenstwa

po roku małżeństwa

Polecane posty

Gość po roku małżenstwa
to nie jest tak ze jest pasożytem. on dużo robil w domu kiedy nie mial racy, to drewno przygotowywal, to trawnik kosil, to sie dzieckiem zajmowal, zebymja mogla coś porobić. teraz już pracuje i zarabia fajne pieniążki... ja chcę rozmawiać, ale on jakoś nie bardzo, jak pytam co sie dzieje, to mowi ze nic,i po rozmowie... wyobraźcie sobie ze mieszkanie na wsi nie zawsze wiąże się z posiadaniem zwierzat itp:o

"Podobnie jak Ty mieszkamy z moimi rodzicami" zawsze mówiłem, że nic tak nie rozwala małżeństwa jak mieszkanie ze starymi... ale tak to jest, jak się wpadnie

Po prostu przykro mi jest że taki jest dla mojej rodzimy, boli to bardzo!" oczywiscie takie postawy zaczęły sie w pierwszym dniu po ślubie bo wczesniej( przed ślubem) to był landrynką dla twoich rodziców ;)

komicze, nie wiesz, jak to między nimi jest tak naprawdę, bo jak można dojść już do takich wniosków po paru zdaniach autorki? Może się jeszcze nie dotarli, może nie umieją sygnalizować swoich potrzeb w związku, może nie potrafią rozmawiać? przyczyn może być wiele...

"wyobraźcie sobie ze mieszkanie na wsi nie zawsze wiąże się z posiadaniem zwierzat" odpowiem zaraz, tylko drewna narąbię :P nie ważne, czy są zwierzęta, czy nie... chodzi ogólnie o styl życia...

"komicze, nie wiesz, jak to między nimi jest tak naprawdę, bo jak można dojść już do takich wniosków po paru zdaniach autorki?" ale Ty sugerujesz, że mam jej doradzać? jesteś normalna? sama piszesz, że nie wiem jak jest naprawdę i chcesz żeby jej doradzać :D:D operuję na stanie faktycznym przedstawionym przez autorkę... facet ma jej dość, na dodatek środowisko wiejskie mu nie pasuje... i tyle

Gość po roku małżenstwa
dokładnie tak samo...jak chceliśmy jechac na grzyby to jego mamusia sobie wymyslila ze ona i jej fagas pojadą z nami, mój mąż po nich przyjedzie o 4 rano, zabierzemy małego do lasu, my bedziemy zbierać grzyby a ona z nimo 5 rano będzie spacerowala:o ale kiedy powiedziałam zeby sami do nas dojechali, albo dali napaliwo to stwierdzila ze nie jedzie. i sie obrazila, wyrażając to tym ze nie przyszla na grila, ktorego zrobiliśmy3 dni później:o awnuka i syna nie widziala od 2 miesięcy:o

No to może zaplanuj jakies wyjazd, tylko we dwoje :) albo neich Twoi rodzice zabiora dziecko i zostawia Wam dom, tylko dla Was samych, kolacja, itp . Moze cos zaiskrzy ? Czy raczej nie widzisz szans?

Gość po roku małżenstwa
komiczne to ze twoja matka została przypadkowo zaplodniona ze z pierwszego lepszego z ulicy, nie znaczy ze każda kobieta tak ma:p

ja po prostu myślałam, że autorka jest jeszcze, i nam wyjaśni parę spraw, ale najwidoczniej poszła sobie... chodziło mi o to, że przyczyn kiepskiego stanu małżeństwa może być wiele, może być tak jak mówicie, a może nie.. :P zawsze szczery > a co ty taki poinformowany o tych wykopkach? :D trochę to podejrzane:P

"No to może zaplanuj jakies wyjazd, tylko we dwoje " tylko nie wiadomo, czy rodzice odpalą kasę na wyjazd :P w końcu pole trzeba obsiać i drewna na zimę kupić :D

Gość po roku małżenstwa
właśnei chcialam gdzies wyjechac na kilka dni, ale on za krótko pracuje zeby dostać urlop. za2 tyg rodzice wyjeźdzają na dluzej, więc będziemy mieli siebie tylko dla siebie... to nie rodzice są tutaj problemem, to byl tylko przyklad, akurat świeży bo z wczoraj. on się czepia o wszystko...bo go poprosilam zeby przyniósł koc małego, a to zeby naczynia zniósl do kuchni...on lubi moich rodziców, bo traktują go lepiej niż jego...

"właśnei chcialam gdzies wyjechac na kilka dni, ale on za krótko pracuje zeby dostać urlop. za2 tyg rodzice wyjeźdzają na dluzej, więc będziemy mieli siebie tylko dla siebie..." - a jestes pewna ze tego chcesz?

"właśnei chcialam gdzies wyjechac na kilka dni, ale on za krótko pracuje zeby dostać urlop" - To świnia z tego faceta! Jak mógł nie wziąć pod uwagę Twoich planów urlopowych!

Gość po roku małżenstwa
komiczne jaki ty przykty i prostacki jesteś...

po roku małżenstwa komiczne jaki ty przykty i prostacki jesteś... widzisz! to doceń swojego małżonka! bo mógł ci się taki komiczne trafić :P

te planowane ciąże :P i po roku małżeństwa już się z dzieckiem spaceruje :P ciężko było dopasować suknię ślubną do brzucha? :D

Gość kobieto co ty sie
radzisz na forum, rozum ci wyzarlo ?? jak ci nie maz pasuje, rzuc i w droge !

"radzisz na forum, rozum ci wyzarlo ??" kieruje się tą samą intuicją jaką miała przy wybieraniu męża :P

rzuc i w droge po motyke i na wykopki krzyż już jest passe?

Gość po roku małżenstwa
i co z tym robisz??

Gość paroova
komiczne,moze autorka faktycznie nie jest zbyt polotna ale ty wlasciwie sie czepiles tylko tej nieszczesnej wpadki i wsi.noz kurde,wpadla i co ma teraz zrobic.