Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po roku małżenstwa

po roku małżeństwa

Polecane posty

a co to kogo boli , że on tam sobie ten wieniec położy? ten argument jest najlepszy ze wszystkich identycznie z krzyzem, a komu on przeszkadza?? :-)

MS każdy z nas ma swoją rację można o tym dyskutować inną rzeczą są mało lotne żarciki

a co to kogo boli , że on tam sobie ten wieniec położy? ten argument jest najlepszy ze wszystkich identycznie z krzyzem, a komu on przeszkadza?? no mi on nie przeszkadza pisałam o tym kiedy dopiero zaczynała się cała krzyżowa afera wojna o krzyż to już inna sprawa gdyby nie poruszono tematu w mediach mało kto by się zastanawiał czy powinien lub nie powinien tam stać ot by stał- przez większość nawet niezauważony

inną rzeczą są mało lotne żarciki to po zimnym lechu!" ja już na sama myśl ożyłem :P a

inną rzeczą są mało lotne żarciki to po zimnym lechu! nie nie rozumiesz mówię o żartach z czyjejś żałoby

nie nie rozumiesz mówię o żartach z czyjejś żałoby ike, czyjej zaloby? jarka? tej co to ja zahibernowal na czas wyborow i nagle po przegranych wyborach sie odhibernowala?

gdyby nie poruszono tematu w mediach mało kto by się zastanawiał czy powinien lub nie powinien tam stać ot by stał- przez większość nawet niezauważony" tak samo jest z Jarkiem jesli złożyłby wieniec pod płyta ( nie pod krzyzem) albo na Wawelu pewnie stał by sie dzisiaj niezauważony ... a tak nie może być :)

mówię o żartach z czyjejś żałoby" - jakiej zaloby? zalobe przechodza rodziny ktore w ogole nie pojawiaja sie w mediach ewentualnie apeluja aby dac im spokoj

ike, czyjej zaloby? jarka? tej co to ja zahibernowal na czas wyborow i nagle po przegranych wyborach sie odhibernowala? o tej właśnie dlatego dodatkowo ma pretensje do komitetu wyborczego bo w jego rozumieniu komitet zabronił mu tej żałoby on nie mysli racjonalnie i w sumie ma do tego prawo

- jakiej zaloby? zalobe przechodza rodziny ktore w ogole nie pojawiaja sie w mediach ewentualnie apeluja aby dac im spokoj a kto tak powiedział? a jak bardzo jesteś pewna, że się nie mylisz? każdy żałobę przechodzi po swojemu to , że ty byś przechodziła ją inaczej lub chciała żeby ktoś przechodził ją inaczej nie oznacza, że ten ktoś tej żałoby nie przechodzi

Dobra, wyjde na idiotke, ale moze mi ktos wyjasnic dokad on z tym ojcem chcial jechac? "do śremu"??? a co to takiego?

Gość Liza@22
IKE głupia jesteś i tyle spłyn z kafeterii bo wtoje posty są żałosne

to , że ty byś przechodziła ją inaczej lub chciała żeby ktoś przechodził ją inaczej nie oznacza, że ten ktoś tej żałoby nie przechodzi interesujaca retoryka :-) przypomina mi sprawe zbrodni

o kurcze, naprawde wierzysz, ze ktos prezesowi czegos zabronil? źle się wyraziłam doradzili mu- on teraz szuka kozła ofiarnego i też w sumie się temu nie dziwię jeszcze raz powtarzam uważam, że jego zachowanie jest katastrofalne ale potrafię zrozumieć z czego wypływa

to , że ty byś przechodziła ją inaczej lub chciała żeby ktoś przechodził ją inaczej nie oznacza, że ten ktoś tej żałoby nie przechodzi" - wiesz jakos patrzac na walcząca panią gosiewską mam inne odczucie ale moge sie mylic spoko jest szansa ze pis wyruszy z krzyzem na pielgrzymke do smolenska z "piosenką tygodnia" na ustach i problem sie rozwiaze bo beda teraz dreczyc "ruskich" ;)

ale potrafię zrozumieć z czego wypływa" moim zdaniem z powodu przegranych wyborów prezydenckich...

- wiesz jakos patrzac na walcząca panią gosiewską mam inne odczucie ale moge sie mylic przecież u niej działa ten sam mechanizm na wydaje się to śmieszne ale to są biedni ludzie naprawdę

o kurcze, naprawde wierzysz, ze ktos prezesowi czegos zabronil? źle się wyraziłam doradzili mu- on teraz szuka kozła ofiarnego i też w sumie się temu nie dziwię" - no w sumie ela z joanną rozmnozyly mu zelazny elektorat i nagle mu sie nazbieralo 45% - faktycznie trzeba je ukarac, najlepiej rozga na gole posladki

no cóż macie prawo do swojego zdania ja mam swoje dla mnie widzenie wszystkiego przez politykę jest płytkie chyba mam w sobie za duże pokłady empatii:P

katastrofalne to jest zachownie tych, którym przeszkadza krzyż, wieniec, żałoba, smutek, przywiązanie do religii i pragnienie sprawiedliwości i to z tych śmieje sie Europa i świat, nie z jarka i ludzi modlących sie pod pałacem prezydenckim po historycznej katastrofie lotniczej, katolickiego prezydenta katolickiego kraju chociaż POpłuczynom internetowym ciężko w to uwierzyć:)

"mówię o żartach z czyjejś żałoby" - żałoba nie jest czymś na pokaz. Regres - być może masz rację, że gdyby nie media to nikt nie zawracałby sobie głowy prawnymi podstawami umieszczenia samowolki budowlanej przed pałacem prezydenckim. Ale najprawdopodobniej po prostu przeniesiono by ten krzyż do kościoła i wszyscy byliby zadowoleni. Trudno reagowac na czyjąś działalność niezgodną z prawem gdy się o niej nie wie, natomiast brak reakcji w obecnej sytuacji ujawnia tylko i wyłącznie słabość państwa. Ten pieprzony tupolew rozbił sie pod Smoleńskiem, a nie na dziedzińcu pałacu, krzyż w tym miejscu nie upamiętnia absolutnie niczego! Rozumiem i przyjmuję, że został postawiony pod wpływem chwili, tak samo jak po śmierci JPII cała aleja JPII była w zniczach. Ale dziś jakoś nie jest i to jest normalne. Całe to zamieszanie ma z żałobą tyle wspólnego co nekrofilia z miłością.