Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KROLICZEKA

Jutro mamy spotkanie a cisza w telefonie.

Polecane posty

Gość in2you
napisz mu- kolorowych snow np

Gość dn v
dobrej nocki, kolorowych snow, śpij slodko itp

Gość TH is IT RO
fagas wygrał

Gość in2you
napisz mu tak jak bedzie mial wylaczony telefon to bedzie znaczylo, ze facet kreci bo do snu nie potrzeba wylaczac telefonu, wystarczy wylaczyc dzwonek

Gość KROLICZEKA
Wylaczony ma telefon. On mi cos mowil ze wylacza telefon bo jak twierdzi bateria szybciej sie rozladowuje. A w nocy i tak nikt nie dzowni.

Gość dn v
a to cwana bestia....z góry juz sobie alibi zalatwił :D

Gość KROLICZEKA
BO SIE GO Spytalam ze mial wylaczony telefon ze wylacza zawsze na noc.Powod- bateria.

Gość in2you
osoba powyzej ma racje facet moze ma co najmniej 2 telefony lub 2 nr tel moze ma zone, dziewczyne kreci to juz pewne

Gość in2you
nigdy nie wiadomo kto bedzie musial w nocy dodzwonic sie zycie niesie rozne sytuacje poza tym chyba nie nastawia budzika do budzenia albo nie powiesz mi ze ten kolega go budzi co niby razem mieszkaja ten facet to stary wyga i pocisnal ci taki kit, ktory lyknelas nie masz instynktu samozachowawczego co bateria baterie sie laduje jak sie rozladuje wielka mi filozofia

Gość KROLICZEKA
Teraz juz wszystko jest jasne..Oklamuje mnie.

Gość in2you
tak uwazasz i co teraz zrobisz

Gość KROLICZEKA
Daje sobie z nim spokoj.A gdybym ja chciala zadzownic.Co wtedy.Nie ma ze soba kontaktu.Wieczorem.

Gość in2you
no wlasnie tego obawia sie, ze zadzwonic mozesz, dlatego jest niedostepny bo po co przy zonie, dziewczynie bedzie z toba rozmawiac bez sensu troche no ale jednak jechal do ciebie 250km i tyle czasu gadal na gg i mowil ze lubi dzieci moze to jakis psychol szkoda ze juz wie gdzie mieszkasz

ja też kiedyś poznałam faceta, który wyłączał telefon jak chodził spać, bo niby miał ciężką pracę, wcześnie wstawał i musiał się wyspać i nie chciał żeby go telefony i smsy budziły. A potem się okazało, że wyłączał bo obok niego spała jego żona hahaha. Mężczyźni są żałośni.

Gość in2you
wystarczy wylaczyc dzwonek sama czasem tak robie i zostawiam tylko wibracje nie trzeba wylaczac calego telefonu ale wiadomo po co sie robi takie rzeczy bedziesz chciala wyjasnic z nim o co chodzi czy cos

Gość najeczkaaa
Co ja mam z nim wyjasniac. On mi powiedzial dlaczego wylacza. Mam zanjomych ktorzy tez wylaczaja.Ja tez wylaczalam kiedys ale powod( niechcialam zeby byly do mnie dzownil).

Gość KROLICZEKA
I wieczorami nawet glosowo romzawialsimy na gg. Codziennie rozmawialsimy na gg.Czasami o 20.Czasami o 22.A zdrazylo sie ze nawet o 16 pisal z domu.

Gość in2you
zmienilas nick raz piszesz tak, raz srak jedno nijak nie pasi do drugiego raz, ze to koniec, ze oklamuje, ze nie robisz sobie nadziei, ze nic z tego nie bedzie a za chwile, ze przeciez ci wyjasnil dlaczego wylacza tel tak jakbys w te pierdy uwierzyla ja nie wiem o co tobie chodzi i czy ty wiesz w ogole co piszesz

Gość in2you
ale ty nie wiesz kiedy on jest w domu kiedy jest na stancji i w ogole nie wiesz czy jakas stacja jest i w sumie wiesz tyle ile on zechce ci powiedziec a moze i czesc z tego to klamstwa a w sprawie telefonu klamie nieudolnie ja bym sie na to nie nabrala

Gość TH is IT RO
To fagas

Gość KROLICZEKA
Wyjasnil mi dlaczego wylacza ale niewierze w te jego tlumaczenia. Dzis go nie ma na gg.Powod- niewiem dlaczego.

Gość KROLICZEKA
TEN PRZYJAZD MNIE ZASTANAWIA.A gdzie wtedy byla jego dziewczyna czy zona? Jak go sprawdzic czy klamie.KIm on naprawde jest.Musze sie dowiedziec i dowiem sie z czystej ciekawosci.

Gość in2you
juz nic nie pisz do niego, jutro ani w najblizsze dni zobaczysz co on zrobi dobranoc

Gość in2you
gdzie byla zona , dziewczyna? w domu na wyjezdzie sluzbowym na rajdzie integracyjnym z pracy to do tego co wczoraj a ogolnie... tak sie ustawial z toba zawsze, aby jego kobiety nie bylo w domu logiczne moze ona nie jest wielka domatorka to i on mial okazje, aby gadac z toba moze ona dlugo pracuje, potem idzie na jakis kurs jeszcze albo fitness zakupy itd ludzie rozne tryby zycia wioda

Gość KROLICZEKA
Jakim cudem.Jak my codziennie rozmawiamy na gg..Po kilka h. I ciagle by jej w domu nie bylo.

Gość in2you
moze nie mieszkaja razem i dlatego to wszystko a ty jestes tak naiwna ze on i tak kazdy kit ci pocisnie o ile poprzedzi go stosem komplementow szczerych lub nie itd

Gość tera ja
Ale mowisz ze on jest na wyjezdzie sluzbowym od dluzszego czasu, wiec zona jest w domu...

Gość KROLICZEKA
tydzien temy wyjechal w delegacje.

Gość i ciekawe ze
właśnie w delegacji będąc dopiero spotkał się z Tobą, prawda?

Gość i ciekawe ze
mimo że z delegacji ma do Ciebie dalej o 150km niż z własnego domu :D:D