Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KROLICZEKA

Jutro mamy spotkanie a cisza w telefonie.

Polecane posty

Gość KROLICZEKA
Tak sie zlozylo. To wiadomo zeby pojechal do zony a nie do mnie. Ale ja sie zakrecilam w tym. Doszukuje sie we wszystkim klamstwa.W kazdym jego slowie, gescie. To jest chore.

Gość i ciekawe ze
może musisz mu uwierzyć? po prostu.

Gość KROLICZEKA
a ja zajadam sie weselnym tortem.Pychotka. Noj byly mnie oszukiwal. Dzewczyny powiedzicie mi czemu ja jestem taka naiwna i glupia. Dalczego?

Gość i ciekawe ze
jest tak, że mamy skłonność do powielania pewnych zachowań i szukania wciąż podobnych typów osobowościowych. A co do głupoty... człowiek rodzi się z pewnym potencjałem intelektualnym lub nie... Ale nie tacy mądrzy byli i też dali się oszukać... Trzeba wykształcić w sobie dobrego stratega i zawsze być o krok do przodu w stosunku do przeciwnika - faceta. Trzeba umieć przewidywać to i owo.

Gość KROLICZEKA
Opowiada mi o sobie i skad mam wiedziec czy mowi prawde czy nie. Nie potrafie wyczuc. Musi miec dobry kontakt zdziecmi, Zauwazylam ze patrzy na kobiety z wozkami i dzieci jak sie bawily.Do mojej tez zagadywal.I jakos bardzo dobrze go przyjela. A zazwyczaj do obcyh ludzi jest nieufna i placze.A przy nim nie plakkala. Dziwne to dla mie. Ma jakas siostrzenice.Maluyka ma 2 latka.Nawet mi zdjecie wysylal z nia.

Gość i ciekawe ze
Może to jakiś pedofil :O

Gość i ciekawe ze
Bo już bez przesady, żeby facet tak oglądał się za wózkami etc. No proszę Cię... to normalne nie jest...

Gość Aishaaaaaa
tak. zaraz każdy facet który robi dzieci to pedofil ;] facet rano wstaje to i wczesniej chodzi spać... zresztą mamy XXI wiek, faceci nie muszą zawsze z inicjatywą wychodzić Autorko, nie zaryzykujesz, nie przekonasz się jaki jest naprawdę

Gość KROLICZEKA
On o 5 rano wstaje.Do pracy ma na 7.Pracuje po 12 h. Bedac w delegacji nigdy nie wyspie.Chodzi jak cien. Mimo ze tak pracuje zawsze zanlazl czas na rozmowe.

oj rece opadaja normalnie autorko piszesz jak pusta blondyna! w przenosni serio ! wczoraj tu pisalam na orange dzis pisze nma czarno

Gość KROLICZEKA
On mi zadnych oznak ze mnie olamuje nie dawal. Mam takie znjomego pisze na gg. I tak sie sobie zwierzamy. I mial dziewczyne z innego miasta.I ona zaprosila go do siebie na wekend i razem spali.Ale niebylo seksu. Tez go nie znala. Ja i tak nie zasne dzis.Dobrze ze ma urlop do konca miesiaca.

Gość KROLICZEKA
Przeszukalam neta. Ma kobto na skype. Ten sam nick co wysylal mi mao;a.Watpi e ze to zbierznasc.Tylko jest unne miasto.ODddalon od niego jakies 30km. Nawet zauwazylam po tablicy rejestracyjnej.Ze to nie mozemy byc numer z masta w ktorym mieszka. Numwe jest z powiatu. Niezle. Na nk go niema.

Gość pisalas ze
generalnie jest ci obojetne czy cos bedzie z tej znajomosci czy nie, wiec nie mam pojecia dlaczego padlo zdanie z twojej strony, ze nie bedziesz spala? moze mialas na mysli to, ze za duzo kawy pozna pora wypilas? co do skypea moze ktos ma ten sam nick? mozna miec inna rejestracje niz miasto w ktorym sie mieszka... jesli np jest rejsestrowane na firme, w ktorej sie jest zatrudnionym, a ona nie znajduje sie w naszym miejscu zamieszkania

Gość Ludzie!!!!
Dajcie jej spokoj i przestancie pisac bzdury. Facet od lat jest sam pewnie i ma taki nawyki, ze na noc wylacza telefon, bo po co mu on? Idzie wczesnie spac, wczesnie wstaje, ma wszystkiego dosc, wiec wylacza. zapomnial o tym, ze moze byc ktos kto chce do niego napisac, bo odwykly. Wiec trzeba mu powiedziec, że jest potrzeba kontaktu z nim o kazdej porze, i aby juz nie wylaczal telefonu, ze to bardzo wazne. I juz.

Autorko, nie doczytałem - ile Ty masz lat? 15? Gdzieś tam się jakieś dziecko plątało, ale chyba nie Twoje? Ja też wyłączam na noc telefon. Od czasu, jak wiele lat temu kilka razy ktoś zadzwonił w środku nocy do mnie. Co z tego, że to była pomyłka? Wstaje po 5 rano i chcę się wyspać. Musisz mieć kontakt z tym facetem w nocy? Po co? Co może zrobić, jeśli będziesz go "nagle" potrzebować gdy jest 250 km od Ciebie? Nie zależy Ci na tym, żeby się wyspał, bo ważniejsze, żeby móc zadzwonić gdy np. złamie sie tipsik? Rozstań się z nim, bo nie masz do niego szacunku. Już kilka razy odsądzałaś go od czci i wiary, po co Ci facet, któremu nie ufasz i który jest "dupkiem"? - to Twoje słowa.

MS, wyłączony telefon to tylko jeden szczegół kobieta jest tak infantylna, ze bije to z każdej napisanej przez nią linijki, a ma 26 lat. Autorko, kto opiekuje się Twoją córka, kiedy idziesz do pracy? I czy ten sam opiekun nie może czasem zostać w czasie Twojego spotkania z nowo poznanym mężczyzną? Inne pytanie, które mi się nasunęło - ten Twój luby miał być o 7 rano w pracy, a jednak nie miałby nic przeciwko, żeby u Ciebie zostać na noc? Pomijając fakt, że taka propozycja na pierwszym powinna dyskwalifikować faceta, którego rozważa sie jako kandydata do poważnego potratowania, to co on sobie myślał - że będziesz przez niego zarywać noc i zegnać go o 2 nad ranem? ;-) I o co chodzi z tym dochodzeniem via skype i powiatem? Że teraz mieszka 30 km dalej niż wtedy, gdy zakładał na skype'e konto?

Gość yhmyhmyhm
Autorka intelektem nie grzeszy, bez watpienia...

Luśka, widzę, że uważniej czytałaś :) Uwielbiam takie "dochodzenia", przeszukiwanie netu itp :D Jakie wspaniałe teorie spiskowe moga powstać! :D Potem się co prawda okazuje, że facet kupił samochód jak mieszkał u rodziców (30 km dalej), ale nie przerejstrował jak sie przeprowadził, a konta z jego imieniem miał jeszcze na kilku portalach, bo nick "zenek" okazał się być ciut popularniejszy niż mogłoby się wydawać :D Ja pierniczę coraz weselej :D

Gość Wyłącza telefon na noc
bo na 90% jest żonaty . Pisałam z facetem który też wyłączał a że miał dużo koleżanek z internetu nie mógł sobe pozwolić na włączony telefon w nocy, bo nigdy nie wiadomo czy jakaś nie wpadła by na pomysł by napisać czy zadzwonić :)

Gość niescisłosci
autorka raz pisała ze 26 lat potem za ma 22 lata ,dziecko 18 mcy niech ten króliczek wrzuci w google jego adres meilowy albo poda go nam a my z przyjemnoscia przeprowadzimy sledztwo za nią bo jej to marnie idzie

MS, specjalnie dla Ciebie odnotuję jeszcze fakt, ze w czasie tego popoludniowo sobotniego spotkanka autorka miała - cytuję - mokro w majtkach, a lubemu - cytuję - stanął :-)

Gość niescisłosci
to juz wiemy o majtkach i penisie bardzo istotny fakt w dochodzeniu prawdy

niech ten króliczek wrzuci w google jego adres meilowy albo poda go nam a my z przyjemnoscia przeprowadzimy sledztwo za nią bo jej to marnie idzie kto się chyba mocno wciągnął w lekturę

"to juz wiemy o majtkach i penisie bardzo istotny fakt w dochodzeniu prawdy" :D :D a tak na marginesie, chodziło mi wyłącznie o podwójne zyskanie w oczach MSa: raz - potwierdziłam, ze słusznie mnie pochwalił za uważne czytelnictwo, dwa - przygotowałam grunt pod - jak MS ma zapewne nadzieję - rychłe pojawienie się Ike ;-)

MS ma zapewne nadzieję niech jak najszybciej się jej pozbędzie

Gość niescisłosci
od wczoraj mam ubaw po pachy z tej dziewuchy cos jest z nią nie tak !!! i my jetsesmy tutaj po to zeby sprawe profesjonalnie obadac niczym RUTKOWSKI

no to brakuje nam lusiu jeszcze ZSa:P miej i ty coś z kafeteryjnego życia :P:P:P