Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

musi się udać!

zaczynam (13.09.2010)

Polecane posty

Gość dam rade i ja!
a co do dietki chałwowej to myślę że od przyszłego poniedziałku na tyle na ile wytrwam no chyba że wcześniej mnie dopadnie kryzys słodkości ;P

Gość dam rade i ja!
dokładnie tam. I już drugi nick próbowałam założyć i nic piszę dalej na pomarańczowo;/

Hej dziewczynki!!! Lubie wszystko jesc,ostatnio jem duzo owocw i warzyw,nie jem chleba juz chyba z miesiac,albo dłużej.Jak na razie moja waga stoi nie wiem dlaczego.Pomóżcie mi musze schudnąć bo w nic sie nie mieszcze.Nie no żartuje,mam w czym chodzic.W lutym wazyłam 58kg.ale miałam silna anemie.Teraz wyniki mam super,ale co z tego mam 10kg wiecej.Pomocy...

Hej wam! W lutym tego roku wazyłam 58kg.Spadłam z wagi bardzo szybko,poniewaz miałam kłopoty ze zdrowiem,teraz jest juz ok.zaczełam tyc,az doszłam do wagi 68kg.No niestety teraz zle sie czuje,poniewaz mam za duzo kilogramow.Musze je zgubic i zgubie je razem z wami,tylko nie bardzo wiem jaka diete mam stosowac.Ostatnio wcinam duzo owocow i warzyw.Staram sie nie jesc słodyczy,nie jem tez chleba.Mam nadzieje,ze dzieki wam bede rygorystycznie trzymac diete:)Pozdrawiam.

witam Cię wiewióreczko 🌻 ! a może dieta dukana ? kg lecą w miarę szybko :). ja mam niedoczynność tarczycy.. przez 4miesiące przytyłam hmm.. 16kg ? a jadłam tak jak zwykle ! :O nie wiedziałam dlaczego.. ale jak zrobiłam badania to zbladłam ehh :(. cóż takie jest życie. udało mi się zrzucić już 12kg :).

dziękuje unnoticed 🌼 ciekawe czy jestem zaczerniona:p Bo jak nie to już nie wiem. Wiewióreczko na dietach się nie znam więc nie pomogę. ja staram się jeść mniej i szukam diety (połączenia kilku) idealnej dla mnie takiego złotego środka do póki czuję się dobrze na diecie to w niej trwam jak coś nie pasuje (samopoczucie) to próbuje ją udoskonalić. A jak mi nie wyjdzie to unnoticked będzie miała pierwszą klientkę :P mam nadzieję że rabacik spory dostanę :P musi się udać gdzie się podziewasz?

dam rade i ja! : no widzisz jak ładnie teraz "wyglądasz" :D 🌻 nie ma za co :) ! rabat dla znajomych dietowiczek będzie ;) hihi ale to za kilka lat, jak zrobię studia heh. musi się udać! zaginęła w akcji :classic_cool: :P idę pod prysznic :).

Witam wieczorem :-) Unnoticed - gratulacje za pomoc koleżeńską 🌻 - jesteś naszym expertem kafeteryjnym 🌻 !!! /a to oznacza, że w razie czego będziemy Cię prosić o pomoc/ ;-) A tak wogóle, to nie zaginęłam w akcji, tylko.... jeździłam na rowerku stacjonarnym! Wiewióreczka a robiłaś jakieś badania? A teraz przeglądam nowy katalog bon prix ;-)

Robiłam badania:)Robiłam gastroskopie i musiałam robic kolonoskopie,poniewaz twierdzili,ze krwawie gdzies od srodka.Niestety wyniki badan mam super.W lutym miałam tak silna anemie,ze szok.Nie miałam w sobie 50%krwi,ale zyje,dzis wyniki mam super i czuje sie rewelacyjnie.Podczas kolonoskopi usuneli mi 2 hemo... i jest ok.Teraz do pełni szczescia brakuje mi schudnac chociaz 10kg.

wstawać śpioszki, wiecie która godzina ?? :D:D:D hihi ja dopiero wróciłam z ostatniej jazdy na prawko.. teraz aby byle do czwartku :O.. musi się udać! : gdy umiem pomóc, to służę pomocą 🌻 ;) widzę, że zajęcie sobie znalazłaś wieczorkiem :P. ja mam atlas do ćwiczeń w pokoju, ale paski się zerwały ostatnio :P i muszę kupić nowe :). to zacznę ćwiczyć heh. wiewióreczka33 : dasz radę ! z nami na pewno ! 🌻 ;) uszy do góry i twardo przed siebie :*. widzę, że nam obydwóm zdrowie płata ładne figle.. hm. miłego dnia kobietki :) ! :classic_cool:

Gość dam rade i ja! - na pomarańczo
Halooooo kobiety gdzie jesteście? co tu tak cicho czy dziś tylko ja dietkuje? Wiecie system w pracy nie pozwala mi się zalogować ciągle wywala jakiś błąd i znów muszę pisać na pomarańczowo;/ Co u Was? bo ja trochę przeziębiona jestem ale samopoczucie nawet ok ;)

Gość dam rade i ja! - na pomarańczo
unnoticed prawie równocześnie :P a w czwartek że tak zacytuję "musi się udać" będę trzymać mocno kciuki 🌼

Witam później niż zwykle ;-) w pracy straszny młyn... nie było kiedy nawet zajrzeć na kafe... ale teraz mam chwilkę ;-) Unnoticed widzę, że w czwartek zamiast pracować będziemy trzymać zaciśnięte kciuki -a z takim wsparciem jak my musi Ci się udać!!!!! /nie ma innej opcji!!!!/ A tak wogóle, to boli mnie głowa :-(

mnie trochę gardło boli, chyba łapie przeziębienie eh.. samopoczucie również mam dobre ;). a w czartek, na pewno.. dam rade :D:D:D ! musi się udać! dobrze, że jesteś 🌻 :). a no w czwartek o 13.45 trzymać mocno kciuki :P.

Unnoticed - będę zaciskać kciuki z całych sił!!!! :D Zdrówka Ci życzę 🌻 Ja zaraz zmykam na kurs tańca (znaczy na 19:00 ale muszę tam zajechać) ;-) nie chce mi się zbytnio ale cóż poradzić....

musi się udać! - dziękuję 🌻 ;) dziękuję wam w ogóle za wsparcie ! pamiętasz tą dietkę (podałam link kilka dni temu) od jutra na nią przechodzę :). dzisiaj mam chwile słabości.. na razie nic nie zjadłam, broń Boże ! ale ogólnie mam ochotę na tyle rzeczy że szok :O. p

Witam w środę (szybciej niż zwykle) - właśnie siedzę, piję kawę, suszę włosy i szukam ofert wyjazdu do Turcji. Do pracy jadę na ok. 8:30, to jeszcze mogę sobie chwilę pobuszować po necie zn. zajrzeć na kafe do Was. Unnoticed - czasem bywają takie dni, że "coś za człowiekiem chodzi"... :O mam nadzieję, że wytrwałaś dzielnie? ja właśnie dlatego, że ostatnio coś mnie do słodkiego ciągnie, chcę przejść na chałwową ;-) /trzeba sobie życie osłodzić/ Dam radę i ja - w pracy to różnie na kompach bywa, czasem są jakieś blokady itp. MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ 🌻

witam was 🌻 ! ja zjadłam śniadanko, ogarnęłam troszkę dom i jestem :P;). Musi się udać! : miłego dnia w pracy :* :D. Strasznie mnie wczoraj kusiło aby coś zjeść i .. zapchałam się sałatką warzywną :P:P hihi. Chałwowa da radę Cię przesłodzić :P. miłego dnia laseczki :) :classic_cool: !

Unnoticed dzielna jesteś, że wytrwałaś wczoraj, 🌻 dla Ciebie!!! Ja zaraz sobie kawę zrobię \_/> bo głowa mnie okropnie boli :O to może kawa mi pomoże? MIŁEGO DNIA 🌻

nie wiem czemu ale nie widzę mojego wpisu (ok. 3 minuty temu) :o ? ciekawe o co kaman? znowu coś z kafe??? W każdym razie napiszę raz jeszcze: Unnoticed 🌻 dla Ciebie za silną wolę - że tak dzielnie wytrwałaś wczoraj!!! A tak poza tym to zapraszam na kawę \_/> bo zaraz będę robić sobie kawę - bo mnie głowa boli :-( MIŁEGO DNIA 🌻

musi sie udać ! nie mogłam się złamać, nie po tylu kg ! :D ja też właśnie piję kawkę, więc Twoje zdrowie :P hihi kafe często tak ma, że wpisy pojawiają się po czasie :P :O. już to kilkakrotnie zauważyłam... :D jak tam w pracy ? :)

Unnoticed w pracy ok ;-) (czyt. jak to w pracy...) na szczęście w miarę spokojny dzień (jak dotąd). A co u Ciebie? Właśnie widzę, że kafe ostatnio ma humory ;-) ale damy radę

mój narzeczony wrócił przed wcześnie z pracy i robię mu obiadek :p :). no i już wcinam jogurt heh. ja mam problem ze znalezieniem pracy.. ehh. a potrzebuję troszkę dorobić. ciężko teraz coś znaleźć.