Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabelle spod latarni

Porozmwiam kulturalnie o PROSTYTUCJI

Polecane posty

Gość bylam prostytutka
zalagodzic ? Nie da sie kotku. Ile macie lat ? Bylas prostytutka a dla niego to pewnie niepojete. Rob co chcesz i mow komu chcesz, ale pamietaj, ze musisz byc madra w tym co robisz. Nie glupia.

Gość karana777
bylam prostytutka - mam wrazenie ze starcilas wiare ze bedzie lepiej i zalujesz wszystkiego co zrobilas ,

Gość Smutna Oleńka
25.000 złotych w tydzień ... moim zdaniem nierealne. Ile "pracowałaś"?

Gość bardzo ladna i makijaz super
szczerze to nie spodziewalam sie tego ze ktos jest w stanie zaplacic za jeden wieczor /noc ? stosunek ? itp az 4 tys zl ;) no ale to musialy byc straszne grube ryby ;) ja nigdy tego nie robilam nie bylam do towarzystwa ani na sponsoringu , ale ja to toleruje i bardzo mnie ten temat intryguje :)

Gość bylam prostytutka
i masz pierwsza lekcje : szczerosc nie poplaca, zwlaszcza ze dotyczy tylko ciebie. Wiec nie podniecaj sie tym, co robilas i nie paplaj na lewo i prawo, tylko pokora i prywatnosc. A ten facet cie kopnie i do tego zwyzywa, masz jak w banku, kwestia czasu. Odezwij sie na forum, jak juz to sie stanie.

i zeby jeszcze nie rozpowiedzial innym o tym ja dalej nie rozumiem dlaczego mu o tym powiedzialas ?

Gość bylam prostytutka
co robilam ? bylam nawet psem z c ieczka dla bogatego psychola. 4 000 zl to uwierzcie nie duzo. Pracowalam jakies 4 dni w tyg+ wyjazd na weekend lub bankiety :-).

Gość bylam prostytutka
powiedziala mu o tym, bo ma wyrzuty sumienia. Dlatego. Albo kreci ja to, ze to robila.

Gość karana777
bo moze mu ufala chciala zeby wiedzial kim jest bo przeciez to jaks jej czesc i tu nie chodzi mi o bycie ku..a poprostu to moje powodyy dla ktorych bym wyznala prawde

bylam prostytutka- ty sie na wszystko zgadzalas? Bo ja wlasnie wolalam spokojne spotkania z przyjemnoscia i zwykla kase. Balabym sie spelniac dziwne zachcianki bogatych psycholi jak to ujelas

bylam nawet psem z c ieczka dla bogatego psychola nie rozumiem tego wyjasnij :D a mieli jakies te grube ryby jakies wymagania ? wiesz wysoka powyzej 170 sczupla bardzo , blondynka czy im to obojetne bylo ;)? poprostu czy mieli jakies swoje wyszukane idealy ?

bylo zajeci czy poprostu zabiegani biznesmeni nie majacy czasu na zwiazek :)??

Gość bylam prostytutka
oczekujecie pikantnych historyjek ? Posiadam sporo. Anabelle..za zwykle spotkania, o ktorych mowisz mozna miec pieniadze, ale trwa, trwalo by to jakies dwa lata dluzej, a tak dlugo nie chcialam tego robic. Pies z cieczka, proste, jebal mnie w okres, mialam smycz i udawalam psa. Ale to nie bylo za 4000.

Gość kurtyzana...
Anabela 🖐️ :D Widzę, że temat nieźle się rozwija.

Gość bylam prostytutka
to nie tylko businessmani, takze politycy itp. Czy zaluje ? Nie, juz pisalam. Teraz mam swoj wymarzony dom i pracuje normalnie. Ja taki mialam cel, ale to moja dluga historia. Latwo jest rozlozyc nogi przed panem i po bozemu to zrobic, ale czy warto ? Wolalam perwersje niz delikatny seks. Bo delikatny seks uprawiam z kims, kogo kocham.

bylam prostytutka oczekujecie pikantnych historyjek ? Posiadam sporo. Anabelle..za zwykle spotkania, o ktorych mowisz mozna miec pieniadze, ale trwa, trwalo by to jakies dwa lata dluzej, a tak dlugo nie chcialam tego robic. Pies z cieczka, proste, j**al mnie w okres, mialam smycz i udawalam psa. Ale to nie bylo za 4000. oj ja cie sole :D pisz czego oczekiwali , ale to chyba byli naprawde nie wyrzyte ludzie ;) no coz , a nie za 4 tys a za ile ? ja to bym chyba rowniez wolala cos spokojnego :D

Gość Smutna Oleńka
Wcale mnie to nie kręciło. Nikomu o tym nie mówiłam, a powiedziałam mu, bo myślałam, że jakoś to przełknie. I jak zaakceptuje to, będę miała faceta na całe życie. Ale chyba się pomyliłam. Spytałam się, czy on to przemilczy. Obiecał, że zachowa to dla siebie.

Gość kurtyzana...
Strasznie gruby ryby zawsze sępią, aż żal patrzeć, jak wyciąga zwitek albo i dwa zwitki 200-stu złotówek i patrząc Ci w oczy pyta się czy nie dałoby taniej :-o żal.pl A za nockę zwykła dziwka bierze około 1500zł.

bylam prostytutka to nie tylko businessmani, takze politycy itp. Czy zaluje ? Nie, juz pisalam. Teraz mam swoj wymarzony dom i pracuje normalnie. Ja taki mialam cel, ale to moja dluga historia. Latwo jest rozlozyc nogi przed panem i po bozemu to zrobic, ale czy warto ? Wolalam perwersje niz delikatny seks. Bo delikatny seks uprawiam z kims, kogo kocham. Rozumiem :)

a mowia ze w polsce biedni ludzie :D a tu takie pieniadze placa ;)

Gość bylam prostytutka
wolisz spokojnie sie bzykac za 1000 zl? prosze bardzo :-) kazdego wybor, ja tylko mowie, ze nie chcialam normalnego seksu za normalne, jak mowicie, pieniadze,chcialam duzo wiecej. I czasami wolalam byc czyjas "corka" bez jebania za 8000 niz rozkladac nogi przed "stalym" klientem, ktory pozniej sie angazowal i b yly cyrki.Ale to ja.

Gość kurtyzana...
Smutna Oleńka - a czegóż się spodziewałaś? Byłaś dziwką, dawałaś dupy za pieniądze i jeszcze naiwnie myślałaś, że Twój luby to przełknie? To dla niego porażka, że spotykał się z prostytutką. Dlatego też w takich kwestiach należy milczeć.

kurtyzana... Strasznie gruby ryby zawsze sępią, aż żal patrzeć, jak wyciąga zwitek albo i dwa zwitki 200-stu złotówek i patrząc Ci w oczy pyta się czy nie dałoby taniej żal.pl A za nockę zwykła dzi**a bierze około 1500zł. a z kad to wiesz? tez z tej branzy?:)

[zgłoś do usunięcia] bylam prostytutka wolisz spokojnie sie bzykac za 1000 zl? prosze bardzo kazdego wybor, ja tylko mowie, ze nie chcialam normalnego seksu za normalne, jak mowicie, pieniadze,chcialam duzo wiecej. I czasami wolalam byc czyjas "corka" bez j**ania za 8000 niz rozkladac nogi przed "stalym" klientem, ktory pozniej sie angazowal i b yly cyrki.Ale to ja. [ pewnie jedni wola perwersie i sie dobieraja itp :) [zgłoś do usunięcia] kurtyzana... Smutna Oleńka - a czegóż się spodziewałaś? Byłaś dziwką, dawałaś d**y za pieniądze i jeszcze naiwnie myślałaś, że Twój luby to przełknie? To dla niego porażka, że spotykał się z prostytutką. Dlatego też w takich kwestiach należy milczeć. niestety , to cala gorzka prawda .

Gość kurtyzana...
bylam prostytutka - coś mi się nie chce wierzyć. Z całym szacunkiem, ale w branży jestem od dawna i teraz prostytucja przechodzi taki kryzys, że nikt "za udawanie córki" nie da Ci 8000, bo woli iść do burdelu i mieć, to za 300. Ściemniasz.

Gość bylam prostytutka
zwykla dziwka nie robi "pewnych" rzeczy, to raz. Dwa, ze ktos, kto nie moze pozwolic sobie na rozglos, nie pojdzie do "zwyklej" dziwki. Wiesz, to wszystko to krag zaufania, jesli moge tak powiedziec.

Gość niereformowalna
hmm... znam dziewczyny pracujące w dużym mieście. i ładne i mądre. i z tego co mi wiadomo, to 10 000 miesięcznie jest kwotą na którą musiałyby pracować 24h/7 dni w tygodniu... niezależnie od tego czy pracują same dla siebie, czy ktoś im w pracy "pomaga"

Gość Smutna Oleńka
Wiem o tym, trochę naiwnie postąpiłam. Ale może moja szczerość jakoś mu zaimponuje. Nie skreślił mnie od razu, nie obraził ani nie zerwał kontaktu.

na moje ogloszenia tez duzo zboczencow odpisywalo. jeden np. (nawiazujac do wpisu bylej prostytutki) chcial bym byla wlasnie jego suczka:D proponowal kupe kasy i jak pisal nie chodzi mu o udziwnienia w seksie ale o to bym popierdala przed nim w obrozy i na smyczy:D Nie zgodzilam sie. Byli jeszcze tacy co chcieli tylko na sam seks analny i tez wtedy proponowali miesiecznie duzo wiecej niz mialam, ale to nie dla mnie. Nie chcialam robic nic wbrew wlasnej woli.