Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy:(

BYŁY FACET i gierki. Co ja mam zrobić ? POMOCY !!!

Polecane posty

Gość naomiiii
autorko nie sluchaj ich wszytskich ja cie rozumiem daj mi swojego meila i gg to pogadamy bo ja bylam w podobnej sytuacji tylko ze odwrotnej chcesz pogadac?:)

Taaa... ludzie są źli a ty taka biedna. Bo ty nic nie zrobiłaś, ty tylko chciałaś się uwolnić od tego psychopaty. A w między czasie "żartowałaś" z nim o sexie, spotykałaś się z nim "po koleżeńsku" i dałaś propozycję na ten sam temat. Biedactwo:( Ten facet to świnia, tak mi przykro:(

Twoje opisy całej sytuacji są bardzo chaotyczne, napisałaś coś o seksie, o Twoim angażowaniu się itp. Dlatego dziewczyny Cię tak zjechały. Widzisz, że facet dziwnie postępuje. My nie umiemy Ci na 100% odpowiedzieć, dlaczego on zachowuje się tak a nie inaczej. Wg większości facet Cię urabia. Z jednej strony Cię zaczepia, potem się wycofuje. Zaraz sprzeda Ci historyjkę o tym jaki to on jest zagubiony w związku. Zacznie Ci się żalić na dziewczynę i chwalić Cię pod niebiosa. Daj sobie spokój. Nie szukaj odpowiedzi, odpuść i tyle.

Condie, jezeli myslisz ze jestes anonimowo w internecie to sie grubo mylisz. Uwazaj z takim ublizaniem. A co mialam robic, jak nie zartowac? On ciagnal swoje, ja sie z tego smialam i mowilam ze jest glupi i zeby dal mi mozliwosc \wyszykowania sie do pracy. To dzwonil jak oszalaly. Myslisz ze latwo jest splawic pijanego faceta? Tymbardziej ze facet ten wie gdzie mieszkam? Idz Ty sie zajmij lepiej domem kobieto. Tak masz racje, moj maz mnie zdradzal bo mam tak dobre serce dla wszytskich , ze dostaje po dupie. Tyle tylko ze teraz ten maz spi pod moimi drzwiami i blaga o powrot ktorego nie uzyska.

"On ciagnal swoje, ja sie z tego smialam i mowilam ze jest glupi i zeby dal mi mozliwosc \wyszykowania sie do pracy" no właśnie o tym dziewczyny napisały. Gdybyś miała coś przeciwko takim tekstom to byś mu powiedziała, zeby spieprzał z takimi tekstami itp. Ty to załatwiłaś śmiechem. Nie wierzę, że nie ogarniasz tego. Udajesz naiwną, czy rzeczywiście taka naiwna jesteś?

Napisalam mu dzis o seksie bo chcialam sie przekonac czy on chce mnie przeleciec czy ma inny cel. I czy ty Condie umiesz czytac? Napisalam jasno ze widzialam sie z nim raz (planowane) przed tym jak sie dowiedzialam o jego dziewczynie, pozniej wpadlismy na siebie przypadkiem pod kinem. Przez rok 2 spotkania w tym jedno przypadkowe- no wow, masz racje, straaasznie sie pcham w jego ramiona. Idz, ignoruje Cie, bo az nie chce mi sie odpowiadac na Twoje takie glupie zaczepki. Facet mnie urabia..no wlasnie..tylko po co. Ty piszesz Drogi Panie, zebym nie szukala odpowiedzi. A Ty nie chcialbys wiedziec dlaczego ? Niestety ale ja chce wiedziec. Taka moja natura.

Gość inne pytanie
Krzywdę sobie robisz. Spróbuj naprawić małżeństwo póki wycieraczka jeszcze ciepła. Nie z takich rzeczy ludzie wychodzili...

W takim razie od dzisiaj, wszystkich facetów pytam czy nie chcieli by się ze mną kochać...tak w ramach żartu-rzecz jasna:D:D:D:D:D

nie jestem Drogim Panem. Kobietą jestem. Tak mi się przynajmniej wydaje :D.

Raven, 2 razy odlozylam sluchawke pod pretekstem ze chcialabym pojsc spac. On dobijal sie na stacjonarny. Budzil mi siostre (teraz siostra mieszka ze mna chwilowo). Blagam mnie o ta rozmowe. A ja sie zwyczajnie balam, ze do mnie przyjedzie jak wylacze telefon. Rozumiesz? Wygladal na napalonego, facet wie gdzie mieszkam, gdzie pracuje, nie bylo mi wtedy ani do smiechu mimo iz probowalam to zalatwic smieche,m ani tez nie myslalam wtedy czy robie dobrze czy powinnam wylaczyc wszytsko i robic swoje. nie znam go. Teraz nie znam go. Minelo 8 lat, nie wiem czy by nie przyjechal i nie zrobilby mi w bloku jazdy. nie wiem tez czy nie przyjechalby mi do pracy. Rozumiesz?

I wlasnie dlatgeo ze teraz NIE ZNAM GO, NIE WIEM CO WNIM SIEDZI chce wiedziec po jaka cholere mnie urabia. Nie chce tego odgrzewac, nie chce go widywac, nie chce zeby pisal a on mi pisze, dzwoni, nie daje zyc. Dzis rano sms, zebysmy sie spotkali. Ja napisalam ze nie. On napisal: "dlaczego"? Ja: " bo jestes w zwiazku- dlatego! ". On :" ale to tylko zwykle kolezenskie spotkanie". Ja: " nie wierze w "kolezenskie spotkania" byłych", on:" martus, prosze Cie" I W TYM MAGICZNYM MOMENCIE MIALAM DOSC. MIALAM PO PROSTU DOSC. I wyleciala z tym tekstem o seksie zeby sie odczepil. Chcialam zobaczyc jego reakcje. Czy rzeczywiscie on mowi tu o kolezenskich relacjach, czy chce mnie przeleciec. Przed chwila napisal mi smsa o tresci: " MARTUS , MY CHYBA NIE UMIEMY SIE TRAKTOWAC JAK ZNAJOMI.." heh, no sorry, ale ten gosc mi zawraca gitare a nie ja jemu. I nie rozumiem tez tego ostatniego smsa.

Gość inne pytanie
No to się pogubiłam. Chcesz wiedzieć o co mu chodzi, czy jak go do siebie zniechęcić? Coś tu pani, mówiąc językiem polityki, mataczysz.

napisałaś, ze był napalony. czyli jednak wiesz czego on się spodziewa po znajomości z Tobą. może przestań być taka grzeczna w rozmowach z nim. raz, drugi, trzeci i dotrze. raz piszesz, że boisz się faceta a raz, że zaczynasz się angażować...

czytam to i nie wierze ze jestes taka naiwna gołym okiem widac ze on ma cie w dupie bawi go ta cała sytuacja jak sie najebał to chciał cie wyruchac i tyle , pewnie ma niezła frajde z twojej głupoty ,nie on pierwszy i nie ostatni tak postepuje a ty cały czas czekasz az któras Tobie napisze TAK KOCHA CIĘ nie łudz sie nadziejami bo rozpierdalasz jego zwiazek swoją osobą a moze masz nadzieje ze jego dziewczyna dowie sie o waszych rozmowach i wywali na zbity pysk i wtedy bedzie TWÓJ ?

Raven, boje sie angazowac bo: *jest w zwiazku a tego nigdy nie zrobie tej kobiecie *minelo tyle lat i nie wiem czy ja go naprawde znam *kochalam go nad zycie, ale nie pozwole zeby mi zrobil taka krzywde jak zrobil mi 8 lat wczesniej Dlatego tez, *nie bede z nim *unikam kontaktu *mecze sie z tym, bo to jest fajny facet, na poziomie ( tak mi sie przynajmniej kiedys wydawalo..), inteligentny, z poczuciem humoru. Bylabym w stanie sie w nim ponownie zakochac, ale nie moge z ww, powodow. A dlaczego chce wiedziec po co on to robi? Bo po prostu jestem ciekawa kim /czym teraz jestem dla niego, czy zabawka na kiepskie dni w jego zwiazku, czy kolezanka, czy kims jeszcze. Chcialam byc naprawde jego kumpela, swietnie sie dogadywalismy zanim zaczal wylatywac z tekstami o seksie. Pozniej dowiaduje sie ze ma kobiete. Zawód. Przezylam zawod, ale nie taki ze bylo mi przykro. Tylko ze ON taki facet, oklamuje kobiete. A zawsze mialam go za szlachetnego. Piszesz Raven ze skoro byl napalony to chyba wiem o co mu chodzi. No to skoro chodzi mu o seks, to dlaczego pozniej mnie przepraszal,ze byl pijany i wcale tak nie mysli??????

"Piszesz Raven ze skoro byl napalony to chyba wiem o co mu chodzi. No to skoro chodzi mu o seks, to dlaczego pozniej mnie przepraszal,ze byl pijany i wcale tak nie mysli??????" po mojemu, żeby Cię nie spłoszyć.

ŻONA LUCYFERA bylabym wdzieczna skoro czytasz ten watek to czytaj go dokladnie, co? NIE raz i nie dwa tu napisalam, ze ja nie chce z nim byc, bo wyrzadzil mi krzywde. Ma kobiete- nie wejde nigdy w taki uklad. Czytaj ze zrozumieniem, dobrze? Boze co za ciemnogrod, moje pytanie tylko brzmi: PO JAKA CHOLERE ON MI ZAWRACA DUPE? Boje sie odebrac telefon jak widze ze nie mam takiego zapisanego, nie wchodze na gg na widoczny bo zaraz do mnie pisze, po prostu chce znac jego intencje i ta intecja go zabic i zniechecic , rozumiecie czy nadal nie?

Ok, Raven czyli podsumowujac napisz mi wjednym zdaniu czego on chce i co zrobic zeby on tego nie chcial :D

Proponujesz seks facetowi, którego sie boisz? Boisz sie że on przyjedzie do pracy, że do Ciebie przyjedzie i takie tam, a rzucasz tekstem o seksie?!

Raven to skoro chodzi mu o seks , to biorac to na rozum to na dziesiejsza podpuche o seksie powinien napisac :" tak", a napisal :" nie". A moze tu nie chodzi o to? Ale jezeli nie o to to o co do cholery:(

Koralowa przeczytaj moje posty, dowiesz sie PO CO tak napisalam.

dziewcze ....nie graj przed nami cnotki ile Ty masz lat? facet jak jest najebany to wychodzi z niego '' szydło z worka'' a przeprosił zeby sie nie zbłaznic za to Ty sie zbłazniłas pytajac go chce sie z Toba przespac i zrobiłas to na trzezwo

Ok, Raven czyli podsumowujac napisz mi wjednym zdaniu czego on chce wg mnie chce się z Tobą przespać. i co zrobic zeby on tego nie chcial dorosła jesteś prawda? wysyłasz mu sprzeczne sygnały a ja mam Ci napisać co masz zrobić?

Ok. Zalozmy ze chce sie ze mna przespac , tak? To dlaczego dzis odmowil? Piszac ze jest w zwiazku? Chyba Twoj ateorsia sie kupy nie trzyma? Bo jezeli by chodzilo o seks to by przystal na ta podpuche?

Zona lucyfera hahaha. No strasznie zaczelam. Piszac po 8 latach: czesc co slychac? Ja pi***e