Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love me or hate me

Czy test ciążowy może sie pomylić dwa razy?

Polecane posty

Gość love me or hate me

Witam, mam takie pytanie, czy robiąc test ciążowy przed dniem spodziewanego okresu, może on pokazywać złe informacje? Robiłam test w 14 i 17 dniu od stosunku oba wyszły negatywne, jednak czuje że jestem w ciąży, czy to normalne?

Gość youuuuuuu
Dlaczego uwazasz ze jestes w ciazy,szanse marne na objawy po 14 dniach od stosunku

Gość love me or hate me
Już wam mówie, oczywiście schizuje napewno też jak każda z nas w tej sytuacji ( nie za bardzo moge sobie pozwolić na dzisiusia obecnie) Przede wszystkim coś dziwnego dzieje sie w dole z moim brzuchem. Dolna częśc brzucha stała sie twarda i tak jakby napuchła. Gdy rano wstaje jest tak samo, bardzo czesto chodze siusiu, piersi bardzo mi sie powiekszyły ( przed miesiaczką zawsze miałam większe ale nie tak) i generalnie mam jeszcze lekkie zawroty głowy. Czy to normalne?

Gość love me or hate me
Minia85 a kiedy ty coś poczułaś, około którego tygodnia..?

Gość youuuuuuu
Ja mam takie objawy przed okresem na ciazowe za wczesnie zdecydowanie.stresujesz sie i pewnie dlatego ci sie opoznia

wiesz u każdej kobiety jest inaczej, ale u mnie mdłości itp. dopiero w 6tc, a częste sikanie dopiero w 20tc jesli nie jesteś pewna, zrób hcg z krwi i da Ci 100% pewności, kosztuje jakieś 25zł

Gość niektore kobiety
maja slabe stezenie hormonu ciazowego w moczu w zwiazku z czym testy ciazowe z moczu pokazuja u nich negatywny wynik chociaz faktycznie ciaza zaistniala. jesli masz watpliwosci idz do laboratorium i zrob test ciazowy z krwi.

Gość love me or hate me
A czy może na ten fakt mieć wpływ że brałam escapelle, po której wystąpiło kilkudniowe krwawienie (skutek uboczny) nie wiem szukam jakiegoś wytłumaczenia, narazie szkoda mi kasy na test z krwii.

Gość panienka zzz okienka
wydałas na 2 testy to juz nie zaluj na test z krwi swoją drogą zrob jak cos test 2 dni po planowanej @

Gość allegroooooooooooooooooooooo
jesli jestes, powinna wyjśc chociaż cień drugiej kreski, jesli nie ma, ciąży tez nie ma.

Gość love me or hate me
Dzięki za porady, ale dziś mam takie pytanie bo już nie wiem co myśleć. Czy jeśli na teście pisze że wykrywa on 6 dniową ciąże to mają na myśli od ewentualnej daty poczęcia, czy można przyjąć że jeśli liczy się od daty stosunku to też wyjdzie poprawnie? Chyba zwariuje jeśli nie rozwieje swoich wątpliwości :( Wyszło mi że od poczęcia dziś jest dopiero ewentulanie 6 dzień, czy to możliwe że to dlatego test mógł sie pomylić?

6 dni od zagnieżdżenia czyli minimum jakieś 12dni od stosunku(zagnieżdżanie trwa od 6do 10dni)

testy ciążowe mogą się mylić u mnie pomylił się 3 razy :) zaszłam w lutym i marcowy, kwietniowy i majowy test wyszły negatywne dopiero czerwcowy wykazał ciążę :D:D:D dzięki temu 17 tygodni mniej stresu w ciąży :)

U mnie test pomylil sie 4 razy!!!!!!!!caly czas wynik negatywny dopiero jak poszlam do lekarza to okazalo sie ze to ciaza 4 miesc...Teraz mam roczne dziecko:)

Gość kjhgkjhhgjh
takie ciazowe objawy mozesz miec po escapelle. ja takie mialam a w ciazy nie bylam.

Gość peperka
Czy test ciążowy może się pomylić w około 7 tygodniu od ewentualnego zapłodnienia... Test jest negatywny robiony zgodnie z instrukcją, zadnych objawów ciąży ale przy niepokojącym bólu w okolicach jajników, ból sie nasila czasem tak że nie moge spać. Brak miesiączki juz okolo 2 tygodnie, no prawie 3. Boje sie ze to moze byc jakas powazna choroba jajników.

Jestem 15 dno po stosunku i drugi dzien spoznia mi sie @. w dniu kiedy powinnam dostac okres pojawilo sie lekkie braowe plamienie. Nie trwalo nawet dwoch dni. Od jakiegos czasu czuje klucie w podbrzuszu , nie mam bolesnych piersi. Czy to mozliwe ze test nie wykryl ciazy?

Jestem 15 dno po stosunku i drugi dzien spoznia mi sie @. w dniu kiedy powinnam dostac okres pojawilo sie lekkie braowe plamienie. Nie trwalo nawet dwoch dni. Od jakiegos czasu czuje klucie w podbrzuszu , nie mam bolesnych piersi. Czy to mozliwe ze test nie wykryl ciazy?