Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej z Bogatynii

W końcu zlikwidowali krzyż-Mupeth Show - THE END

Polecane posty

Gość ANTYofferma
offerma to jedyny Prawdziwy i Sprawiedliwy patriota NARODU POgromca PrOpagandy

czytając wyrywkowo ten temat doszłam do wniosku, ze Polakom dobrze zrobiłyby darmowe badania psychiatryczne, np w ramach obowiązkowych badań okresowych

Gość kepertyna
offerma ---> a to Kuklczyk ma tak charytatywnie jak Rydzyk?:classic_cool: Najwiecej zagranicznego kapitału???a skąd??z Gruzji bo to chyba jedyne panstwo z którym miał dobre stosunki Kaczor :classic_cool: a handel na stadionie kwitł :classic_cool:

Gość perfect harmony
ty offerma to chyba dawno w szpitalu nie byłeś, a w sumie niezły z ciebie przypadek kliniczny, może jakbyś posiedział trochę w tym państwowym syfie, to byś zmienił nieco zdanie na temat prywatyzacji szpitali

Gość offerma by się nadawał do
bagna politycznego. jaka strata że zamiast przyczynić się do ratowania polski, marnuje swój czas na forum dla przegrańców. :D mówię to całkiem poważnie. chłop ma to zacięcie. :D

"offerma poucz się najpierw ekonomii" Najpierw wytłumacz mu co to jest ekonomia :) policja - paramilicja - nieprawda, to ZOMO :) palac prezydencki - dom Lecha i Marii Kaczynskich - oraz miejsce największej katastrofy lotniczej na świecie.

Gość kepertyna
offerma "Najwiecej zagranicznego kapitału???" sprawdź sobie idiotko dane publikowane przez GUS. jesteś już coraz bardziej żenująca. przecioez ciągle słyszę z ust polityków PiS ze wszystkie statystyki kłamą:classic_cool: Pustaku :P

Gość kepertyna
Ponadto Offerma liczy sie nie statystyka ale to co ja zwykły obywatel odzczuwam czy mi sie lepiej zyje. a poniewaz becikowego nie biore z opieki nie korzystam i narazie nie musze ze szpitali to i bardzo mi się podoba to co mam :classic_cool:

Gość owocgranatu
Ofermo dalej dzielinie prowadzisz tu swoja warte obrażając wszystkich dookoła a kim Ty jesteś ?? Ja Ci powiem nieudacznikiem życiowym który pisze tu swoje dyrdymały że okradają wszyscy wszystkich by okraść to trzeba mieć z czego a Twój rząd rzeczywiście doprowadził do tego że na dziś dzień mniej złodziei ale tylko ze względy na to że sami wcześniej ukradli albo co gorsze zaprzepaścili więc co tu już kraść jak bida z nędzą i rozpaczą Gratuluje poglądów

Gość Zgadzam sie z offerma
Jakie to smutne...Co prawda w innych tematach nie..ale politycznie offerma wymiata wszystkich na kaffe. To trzeba mu przyznac.

Offerma Statystyka jest także na usługach układu. nie podpieraj się GUS-em. Nie daj się zmanipulować! :) ------------------------ 19.09.2010 r. w Spale odbędą się Dożynki Prezydenckie, w których wezmą udział członkowie kierownictwa GUS oraz eksperci statystyki ------------------------ źródło: strona GUS http://www.stat.gov.pl/gus A wiesz KTO jest Prezesem GUS-u? Prof. dr hab. Józef Oleński Na stanowisko powołał go premier Jarosław Kaczyński w październiku 2006. Kadencja trwa 5 lat. Poczekaj jeszcze rok. Nowego Prezesa GUS powoła już po wyborach nowy rząd.

Gość perfect harmony
schizofrenik jeden:D:D:D

Gość offerma by się nadawał do
offermo wbrew pozorom jestem kobietą, ale nie tak naiwną jak większość. spadam bo nie chce mi się nawet czytać tych fantasmagorii.

dygresja bylam w tym roku w USA i zwykli Amerykanie byli poruszeni informacją, którą usłyszeli w tamtejszych mediach, o tym, ze warszawa jako jedyne miasto na świecie odnotowała teraz w dobie kryzysu wzrost gospodarczy Offerma, moze jednak nie jest z nami tak źle jak w czasie pierestrojki, kiedy rzeczywiście władza już nie miała wyjścia i musiała ustąpić

"nawet amerykański prezydent nie przyleciał na pogrzeb bo się połapał o co chodzi że to zamach stanu" Wczoraj pisałeś, że na całym świecie uczcili pamięć ofiar, a dziś, że Obama się wypiął? Trochę konsekwencji koleś :)

Gość perfect harmony
było:D

tak cie prosilem bys dokonczyl swoj wyklad o kryzysie i dlugu na temacie, ktory sam dla wszystkich zalozyles a ty co? wciaz walczysz o plyte pod krzyzem?

Gość owocgranatu
Na pewno wybuch wulkanu tez sprowokowali Ruscy jak mgłę w Smoleńsku :P

Gość owocgranatu
Ktoś musi przecież nie pogoda :P

Gość kepertyna
offerma "Statystyka jest także na usługach układu. nie podpieraj się GUS-em. Nie daj się zmanipulować!" ja nie muszę podpierać się gusem. ja pamiętam że w okresie rządów kaczorów zaczęło się w polsce robić normalnie. w witrynach sklepowych zacząłem widzieć oferty pracy, przed tesco i przed mcdonaldem stały wielkie standy obiecujące złote góry i wielkie kariery w tych firmach. pracownicy wreszcie przestali być niewolnikami pracodawców na których miejsce za drzwiami czeka kolejnych 10. przecież pojawiały się pomysły sprowadzania pracowników z innych krajów. teraz już tak nie ma. bezrobocie wróciło do smutnej "normy" i znowu ludzie szukają pracy miesiącami. "by żyło się lepiej". no ale wy na to nie zwracacie uwagi tylko na bzdury jak to kaczyński "tylko z gruzją miał dobre stosunki". przy czym dobre stosunki dla obowiązującej propagandy to włażenie wszystkim w d**ę. to co się stało dzisiaj - aresztowanie zakajewa na rządanie rosji. no po prostu skanda. najpierw państwo polskie wydaje mu wizę a następnie go aresztuje. bo putin paluszkiem donaldowi pogroził. bo wszyscy młodzi ludzie spierdolili zagranice za praca :classic_cool:🖐️

Sam wybuchł? No proszę Cię, kto w to uwierzy? " :D offerma prosze cie zacznij pisac nowa czesc wladcy pierscieni po "powrocie krola" np... "ożyj i zwyciezaj"

żeby płacić wyższy vat i narobili donaldowi deficytu zapomniales jeszcze o nabijaniu kabzy kulczykowi, poza tym pierwsza klasa :-)

Gość owocgranatu
Nie matołku po to żeby w polsce wydać ciężko zarobione za granicą pieniądze ratować dziure budżetową

Gość kepertyna
offerma "bo wszyscy młodzi ludzie spie**olili zagranice za praca" jasne, a teraz wrócili do tego kraju mlekiem i miodem płynącego żeby płacić wyższy vat i narobili donaldowi deficytu jakos szalejącego bezrobocia nie widać :P kto chce i umie to i prace znajdzie wystarczy byc fachowcem w danej dziedzinie a nie tylko sklepowym na staraganie :classic_cool: