Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej z Bogatynii

W końcu zlikwidowali krzyż-Mupeth Show - THE END

Polecane posty

Gość kepertyna
ja jestem MS lubie się przeistaczać :classic_cool:🖐️

Gość perfect harmony
tylko obiecanki które wam składa "partia miłości". naobiecywał wam tusk złotych gór i cudów i co? gdzie te cuda? a pisiory to niby nie jechały na kiełbasie wyborczej, ale masz pamięć krótką oferma

Freud byłby szczęśliwy..." no przy takim natezeniu fallicznych atrybutow nawet Freud by sie pogubil, chociaz moglby to nazwac "rzeką pasji" ;)

Gość kepertyna
offerma "offerma najbardziej podoba mi sie argument "bzdura"" a jak można skomentować zarzut: to pis spowodował efekt cieplarniany? tylko nazywając go bzdurą. a widzisz a Rosjanie nawet mgłę potrafią :classic_cool: Tusk zapewne też :P

Gość perfect harmony
tak, rosjanie wygenerowali mgłę, a tupolew to bombowiec:D

podsumowujac to po - totalitaryzm i propaganda pis- NAROD tusk - prawie hitler bronek- marionetka sfingowanych wyborow lech - wybawca narodu, meczensko polegly bohater jarek - zywiciel narodu, wodz, wieszcz, herszt kempa - ratunek w czasie suszy macierewicz - zastapi wszystkie sady w kraju

Gość kepertyna
offerma "a pisiory to niby nie jechały na kiełbasie wyborczej, ale masz pamięć krótką oferma" ja nie wiem na czym "jechały" pisiory. mogły sobie i na sankach jeździć. "kiełbasa wyborcza" mnie w ogóle nie interesuje. interesuje mnie za to że pisiory dużo lepiej rządziły. jaką przy tym retorykę stosowały to ma znaczenie zupełnie drugorzędne. jeżeli do ludzi nie przemawiają dobre decyzje gospodarcze rządu to trzeba ich bajerować. ja uważam rządy PO nie dlatego za skandaliczne bo obiecują nie wiadomo co tylko ponieważ robią to co robią. zamieniają polskę w zadłużoną po uszy kartoflaną republikę kolesiów. offerma wiesz z czego powstaje dług publiczny?:O własnie z utrzymywania panstwowych zakładów opieki medycznej rozrastających sie urzedów i administracji publicznej z ogromnego ZUS i NFZ etc etc etc :O ich reforma i sprzedaż jest nieodzowna inaczej skonczymy jak Grecja której obywatele wiecej przejadali niż wyrabiali :O Zresztą komu ja to tłumaczę?:O

Gość kepertyna
zawsze szczery i zapomnialem pani joanna - zawsze dziewica krzyzowa a kto uratuje Polskę przed powodzią?😭

Gość obywatel V RP
Twoje argumen ty to bzdura a sPiSkowcy sami produkowali afery by niszczyć przeciwników opiltycznych. jak ta afera z lepperem której się potem okazało wcale nie było.

ZS jeszcze dodam Sikorski - kat plugawiacy dobre imie Lecha Jakubiak - zagubiona owieczka ale godna poswiecenia dla jedynej prawdy, wiec sie ostanie SLD - poplecznicy Zapatero PSL - ulegle kmiotki bez wlasnego zdania Polska - potęga swiatowa, ktorej dobre stosunki z sasiadami wcale nie sa potrzebne Rosja - wielki row w ktory Tusk wkracza z toną wazeliny

" kepertyna ja jestem MS lubie się przeistaczać" - Ups, nie z tego nicku ;) "zawszeszczery spieprzaj dziadu" - cóż za elokwencja, a możesz mi powiedzieć dlaczego mam spierzać? "pewnikiem urodziny NARODU" Czyli Joanny? "no przy takim natezeniu fallicznych atrybutow nawet Freud by sie pogubil, chociaz moglby to nazwac "rzeką pasji" Tak mi się skojarzyło dziwnie, aczkolwiek mógłbym przeprowadzić logiczny wywód, który mnie doprowadził do tego miejsca - dwa koty na pustyni, jeden do drugiego - stary, nie ogarniam tej kuwety...

a kto uratuje Polskę przed powodzią? las krzyzy, to chyba jasne" :D ewentualnie Jaroslaw wybuduje arke a bilety dostana tylko ci ktorzy maja wosk na rekach

Gość kepertyna
[zgłoś do usunięcia] zawsze szczery a kto uratuje Polskę przed powodzią? las krzyzy, to chyba jasne i modły O. Rydzyka a ze mu nikt teraz nie zapłaci to nas zalewa 😭

Gość perfect harmony
Polska - potęga swiatowa, ktorej dobre stosunki z sasiadami wcale nie sa potrzebnea to już nie aktualne, teraz jesteśmy kolonia niemiecko-rosyjska

Gość evelenka
offerma poucz się najpierw ekonomii. Mam w dupie i Tuska i Kaczke ale by nie rósł dług publicznych potrzebne byłyby cięcia ale wtedy Tusk przegrał by wybory więc stara się jak może by zrobić to w inny sposób

krzyz - zmaterializowana wola NARODU policja - paramilicja palac prezydencki - dom Lecha i Marii Kaczynskich

palac prezydencki - dom Lecha i Marii Kaczynskich i bezczelnie wyrzuconej na bruk marty gali dziecka we mgle smolenskiej jasniedziewicy

Gość kepertyna
offerma "ich reforma i sprzedaż jest nieodzowna inaczej skonczymy jak Grecja której obywatele wiecej przejadali niż wyrabiali" bzdura. to jest typowe socjalistyczne myślenie że jak się chce mieć to trzeba komuś zabrać, oparte na dzieleniu a nie na tworzeniu. żeby ograniczyć deficyt budżetowy to trzeba uwlnić gospodarkę. skończyć z "uprzywilejowanymi" rysiami i kulczykami i pozwolić na prawdziwą konkurencję a nie na kapitalizm dla wybranych. pis dlatego właśnie mial takie dobre wyniki bo jego podstawową działalnością było ściganie korupcji. oni wiele więcej nie zrobili. a to co chce zrobić po czyli "prywatyzacja służby zdrowia bez prywatyzacji". czyli taka prywatyzacja w której własność przejdzie w ręce kolesiów a państwo będzie im płaciło to kolenje miliardy strat dla polaków, otwarta droga do kolejnych nadużyć i złodziejstw tych wszystkich szemranych "byznesmenów" którzy nas od lat doją. następna odsłona "kapitalizmu dla kolesiów". uwolnienie gospodarki to jej odpolitycznienie czyli w stoczni menadzer a nie polityk który o zarządzaniu wie tyle co przeczyta w broszurce :P nie myl pojec a Rychu to nie biznesmen a polityk tak jak Kaczor :P A to ze jakiś biznesmen za niewielką kase przejmie szpital to ma dla ciebie znaczenie skoro karaluchy znikną i kolejki?:O bo mnie to rybka chciałabym aby mnie bylo dobrze :)

Gość kepertyna
offerma "by nie rósł dług publicznych potrzebne byłyby cięcia ale wtedy Tusk przegrał by wybory więc stara się jak może by zrobić to w inny sposób" to odpowiedz mi w jaki sposób za kaczorów deficyt spadał błyskawicznie, zmniejszano podatki i w dodatku wprowadzono takie np becikowe? i znowu wykres deficytu: http://forsal.pl/grafika/349928 ,26603,jak_bardzo_rekordowy_jest_rekordowy_deficyt.html< br /> ty prezentujesz myślenie socjalistki "jak podzielić", "komu odebrać, komu dać". tymczasem wolnorynkowa gospodarka się rozwija. tylko należy jej pozwolić się rozwijać, likwidować pozwolenia, licencje, rozmaite wymagania rozmaitych urzędów. no a przede wszystkim likwidować grupy uprzywilejowanych. bo aby oni mogli prowadzić swoje biznesy na specjalnych, uprzywilejowanych warunkach, to wszyscy inni muszą być niszczeni. a to cudotwórca normalnie :D:D:D:D:D: wszystkim dawał i mu jeszcze przybywało :classic_cool: ciekawe że wtedy narzekali biznesmeni którzy musieli liczyc straty bo im przez politykę Kaczynskich Rosjanie granice zamknęli i ich obroty spadały a gospodarka hamowała :P i ciekawe czemu białe miasteczka pielęgniarek przed sejmem sie tworzyły moze mi to wyjasnisz wawcia :classic_cool:

Gość Offerma walczy jak na patriote
przystalo :D Do samego konca:classic_cool: Oferma pamietaj zebys odpoczal w weekend. Dzis piatek. :D

Gość kepertyna
offerma "A to ze jakiś biznesmen za niewielką kase przejmie szpital to ma dla ciebie znaczenie skoro karaluchy znikną i kolejki? bo mnie to rybka chciałabym aby mnie bylo dobrze" tylko że nie będzie dobrze. bo nikt nie przejmuje szpitala po to zeby pacjentom "robić dobrze". a ponieważ usługi zdrowotne będą wciąż regulowane i finansowane przez państwo to o żadnym "dobrze" nie może być mowy bo nie może być mowy o konkurencji. a własność prywatna tylko wtedy jest lepsza od państwowej gdy podlega wolnorynkowej konkruencji a nie z samego faktu że jest prywatna. acha czli sobie Kulczyk kupi szpital aby sonbie stał tak? No prosze cie oferma :O jak narazie to niepubliczne zakłady opieki zdrowotnej rosną jak grzyby po deszczu i mają sie dobrze a na dodatek walcza o klietna iw przeciwienstwie do publicznych szpitali wyglądają jak z UE :classic_cool: