Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Od kilku tygodni spotykam sie z facetem z sympatii, on zawiesił konto jak mnie poznał, twierdził ze szuka kogos na powaznie. Zauroczyłam sie ... Przedwczoraj mielismy randke, bylo bardzo romantycznie...:) Dzisiaj z ciekawosci weszłam na jego profil i okazało sie, że ten jego profil jest po prostu ukryty - nie mozna go znalesc w wynikach wyszukiwania!!!!!!!!!!!! Ale jesli jestem zalogowana i w oknie wyszukiwarki wpisze adres jego strony to wejde bez problemu na jego profil !!! Malo tego - ma go zaktualizowany i dorzucił nowe zdjęcia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zalogowałam sie na sympatie pod innym pseudonimem, nie dodałam nawet żadnego zdjecia i ten choooj sie od razu do mnie odewzwał !!!!!!!!!!!!!!!!1 Nie wierze, jeszcze kilka dni temu robił mi kanapki z miode, przytulał, cąłował i głaskał po głowie !!!!!!!!!!!!!!!!! BIORE ODWET, zamierzam go poderwac pod innym pseudonimem !!!!! Wkręce na maksa, umówie sie i wystawie do wiatru chooooja Kto ze mną? [coool]

Gość jamniczkaretro
No i bardzo dobrze. Wstaw zdjecie jakies super laski. Umow sie z nim. Nie podawaj nr tel. Przyjdz na umowione miejsce, ale obserwuj zza rogu. Jesli laska bedzie ladna na tym zdjeciu to zobaczysz, ze wysnie mu kazdy kit i facet lyknie to i nie bedzie zly, ze ona nie pojawila sie, bo cos tam. Lepiej nidgy nie ujawnij swojej tozsamosci.

Gość jesienna melancholia
I ma na imię Grzegorz? choć pewnie więcej takich osłow grasuje:)

jestem tak wkuuuuurwiona ze szok !!! normalnie nie puszcze tego płazem, podkrece go na maxa jako inna laska!!!!! taki milutki, słodziutki, grzeczny bleeeeeeeeeeeee a to chooooj i NIGDY juz nie umówie sie z nikim z sympatii :classic_cool:

takie napalone ... agresją :-p

Gość lila36
a moze Tomasz???:)autorko, nie jestes sama.Niestety:(

normalnie on od dwoch miesiecy gra DELIKATNEGO GENTELMENA !!!!!!!!!! szok, co za dwulicowy oszust!!!! Udaje uduchowionego faceta, szukajacego kogos na powaznie, a to szuuuuuuuja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hloroformowa
podrzuć mu paczuszke która po otwarciu wydzieli cudowny odorek

szukam własnie po necie jakis sexownych fotek mojego alter ego :classic_cool: kto ma jakies namiary na zdjecia super lasek?

Gość lila36
autorko, jesli mozesz opisuj tu postepy w swoim odwecie.Chętnie bym poczytała:)trzymam za Ciebie kciuki:)

Gość lila36
jak będzie tka baaaaaaaaardzo super laska, to nie uwierzy:)wez taką trochę super.

na razie odpisałam mu na mejla i zapytałam niewinnie 'co taki fajny facet jak Ty robi sam w piatek wieczór?' chce od razu zaczac go podkręcac w strone sexu zamierzam byc inna w tej korespondencji niz byłam gdy mnie poznał :classic_cool: ja jestem delikatna z natury i tak mu pisałam, ale zamierzam jako ta druga laska byc o wiele bardziej drapiezna i bezposrednia :classic_cool: mam zamiar go ROZPALIC NA MAXA ta korespondencja, dac nadzieje na gorrrący sex !!:classic_cool: ... a potem po prostu umowic sie i olac

Gość lila36
kibicuję Ci,:) napisz czy odpisał i co.tylko nie przesadz z tą drapieznością,, nie zrób nic, co mogłoby go spłoszyc.wiem, ze Cię korci, ale powoli:)no i w międzyczasie spotkaj się z nim jako TY, zobacz jak się będzie zachowywał.

co najzabawniejsze - jestem w fazie wymiany telefonu, mam zamiar przejsc z ery do orange - bede miała juz w weekend nowy numer telefonu :classic_cool: puszcze gorrrrrące smsy :classic_cool: wiem, że jest napalony, bo miałam z nim w tym tygodniu randke, ale sie nie przespalismy, bo chcialam go troche przytrzymac z sexem - dopiero niedawno sie poznalismy hahahhahaha o ty choooooju !!!!!!!

Gość lila36
o mamo:)

Zniesmaczona sympatyczna - trzymam kciuki, koles musi to odpokutowac :):):):)

ja tego nie piszcze płazem, on był taki romantyczny ze mysalałam ze trafilam na ideał !!!! robił dla mnie wszystko !!!! jak sobie pomysle ze to wszystko to była tylko kreacja .... to mi sie nóz w kieszeni otwiera ...

Gość lila36
całkiem niezły ten łodziak:)i co, tez skur...????????????

nie, nie on powiem tyle - nigdy faceta z sympatii ...

Gość lila36
łeeee, przeczytałaqm ten jego profil na sympatiii-same cytaty, nic od siebie, beznadzieja, nadmuchany lalus:)

moj mial na profilu nawet zdjecia swoich dzieci z poprzedniego zwiazku - to jest niesmaczne zeby uzywac ich zdjec do taki niecnych zamiarów pewnie chciał wzbudzic sympatie pan z sympatii a to dran !!!

Gość yellowlabel
A chcecie przeczytac co do mnie napisal ten gosc??

oczywiscie :classic_cool:

Gość zielonooka1988
hehe ja kiedyś zrobiłam lepszy numer:) Również zaczełam spotykać się z facetem z Sympatii. Trwało to ze 3 miesiące. Swoje konto usunełam z myślą, że już nie będzie mi potrzebne. Miałam nadzieje, że on zrobił to samo, ale....któregoś dnia weszłam i zobaczyłam, że jego oblicze nadal tam jest. I loguje się systematycznie. Postanowiłam, że o fakcie nic nie powiem fwojemu "pseudo-facetowi". Powiedziałam o całej sytuacji swojej kumpeli z pracy, która miala tam swoje konto, bez zdjęcia, z jakimiś suchymi danymi. Wymyśliłyśmy pomysł na zdemsakowanie drania. Podała mi namiary na swoje hasło i login. No i napisałam do niego, podając się za tamtą koleżankę:) Spytałam czy się poznamy, bo jego profil wydaje mi się być interesujący itp itd. On wyglądał na zainteresowanego. Następowała wymiana informacji o sobie. Założyłam sobie fikcyjne konto gg- podając mu swoj numer (wiecie- żeby łatwiej było nam się skontaktować). Na drugi dzień patrze a na gg wiadomość...od niego. Przedstawił się w sposób bardzo grzeczny i kulturalny. Zaczeliśmy pisać ze sobą (ja cały czas podawałam się za swoją koleżankę). Trwało to następnych kilka dni. W tym czasie dowiedziałam się, że jest sam, że nie ma nikogo, że miał kilka przelotnych związków. Koniec historii był taki: po kilku dniach (milczenia- jako tej mojej koleżanki), napisał skąd ta cisza. No i odpisałam mu, że znam jego dziewczynę (czyli mnie;)), że pracujemy razem. Że chciałam się pochwalić kogo poznała, pokazała mi jego zdjęcie no i tym sposobem wszystko się wydało. Nie muszę opisywać chyba jego reakcji:) Oczywiście był to koniec naszego związku, on szukał wytłumaczenia, że niby to wszystko tak dla zabicia czasu, że liczę się tylko ja.... Taka mała prowokacja- a satysfakcja gwarantowana:)

Gość yellowlabel
Pisal do mnie kilka razy na skrzynke sympatii ale nie mialam aktywnego konta i podal email,napisalam do niego a ona tak: piszę grzecznie i jestem grzeczny i miły, dla kogoś, kto zna zasady SAVOIR-VIVRE'u (nawet tego siecioweg0), zna podstawy chociaż kultury, nie jest tak nadęty i pretensjonalny jak Ty, i nie podnosi noska, jak Ty. ile masz jeszcze takich, swoich profili? to żałosne i mega-infantylne. pozostaje tylko wyrazić żal i ubolewanie, że tacy jak Ty - SFRUSTROWANI, ZAKOMPLEKSIENI i NIEDOWARTOŚCIOWANI wchodzą na taki portal. jakieś "ale"?! musisz mieć okrutne KOMPLEKSY, skoro zakładasz tyle tych profili. w tym, brakuje jeszcze jednego: CENNIKA. ile za - W PASZCZU - a ile za - W PIZDU. :))))) dowartościowujesz się tym profilem? chciałabyś pewnie tak wyglądać, jak Ta pani. ale z Twoim wyglądem, który zapewne dalekutko odbiega, możesz tylko pomarzyć. poza tym, lubię kontakt z kobietami inteligentnymi, a to jak widzę, zupełnie nie Twoja LIGA. żal mi Ciebie. musi Ci być okrutnie, taka samotna, niedopieszczona wręcz niedorżnięta lasia, która dowartościowuje się w sieci. hahahahh! śmiech na sali. jakieś 'ale'? mnie się coś pokręciło? popatrz w lustro, pomyśl o tych wszystkich swoich profilach, puknij się w czoło i wtedy odpowiedz sobie raz jeszcze, na to pytanie: komu się pokręciło w główce. jestem dla Ciebie zbyt fajny, zbyt inteligentny, słowem zbyt zajebisty, żebym dalej tracił czas. ja odgrywam role? a CZYM Ty jesteś, ze swoim żałosnym profilem i inteligencją, której Ci brak. jaka jest Twoja rola? myśliwiec? chciałabyś widzieć świat, z kabiny takiego samolotu. ja widziałem, Tobie N I G D Y to nie będzie dane. możemy się założyć, o każde pieniądze. poza tym, szkoda mojego czasu, lubię kontakt z kobietą INTELIGENTNĄ, a nie z jakaś SFRUSTROWANĄ, NADĘTĄ, PRETENSJONALNĄ quasi-kobietą, której dawno nikt nie zerżnął i dlatego w główce się jej popierdoliło... żegnam! i O V E R !!! (sprawdź, co to oznacza w komunikacji międzynarodowej, bo z komunikacją jak widać, masz wielkie problemy) aha, nie wysilaj się na odpowiedź, bo już nie czytam, twoich wypocin, zbiera mi się na wymioty a adres zaznaczam jako zablokowany i spam. --------------------------------------------------------------------------- a pozniej tak: ja jestem prawdziwy samiec Alfa. a Ty...dorzuć do swojego profilu CENNIK, ile bierzesz za numer ile za laskę. czy znalazłem czy nie, to już moja sprawa. na pewno nie jestem, taką SPRZEDAJNĄ DZIWKĄ jak ty, bo jak widzę, szukasz w wielu miejscach... koniec tematu. koniec znajomości. (wstydziłbym się przed znajomymi, gdybym gdziekolwiek miał iść z tobą)

Gość lila36
chcemy przeczytac, bardzo chcemy!!! zielonooka-zawsze trzeba ich sprawdzac, bardzo dobrze zrobiłas.pewnie było Ci na początku przykro, ale pozbyłas się dzięki temu pasozyta:)

Gość lila36
ale pojechał....a napisz, co Ty mu zrobiłas, ze tak Ci dopiekł????????????????????????????

mój na samym poczatku pisał mi tak: "W Sympatii zawiesiłam sobie teraz konto i mam nadzieje ze tak zostanie. Uuu, mam nadzieje ze Cie nie odstrasze z tym: szukam kogos na reszta zycie, ktos z ktora moge w nie dalekim przyszlosci mieszkac razem, i miec normalna rodzinna zycie - tak jak kiedys mialem. Wiem, brzmi to bardzo powazny " jaka ja głupia cipa byłam !!!! ale wezme SŁODKI ODWET !!! :classic_cool: