Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek987

Motyle w brzuchu - wielkie jak helikoptery - niestety nie do męża

Polecane posty

Gość dlaczego szukasz tutaj ?
:O a później beda zakładac tematy jacy to faceci sa śffinie :O🖐️))

Gość To może ja....
Ja nie podjęłam żadnej decyzji. Jestem lojalną żoną od lat i chciałabym żeby tak zostało :-) Ale nie jestem z kamienia :-( Dawne wspomnienia wróciły i nic na to nie poradzę :-(

Gość To może ja....
Elenko - życzę udanych wypieków :-) [serce}

Gość dlaczego szukasz tutaj ?
To może ja...skoro jest ci tak dobrze ,to zerwij wszystkie kontakty z tamta osoba :)Nie ma sensu wszystkiego burzyc dla -motyli :O

:Męska decyzja! Brawo! Teraz do kiosku do zabezpieczenie i... czas podstawić męża pod ścianą, gdzie jego miejsce " He he :) miejmy nadzieję, ze mąż motylka też ma lub będzie miał okazję do niezmarnowania sobie jednego jedynego życia

Ktoś mnie tu nazwał Helikopter i aż się poplułam ze śmiechu ... Mam dzisiaj sporo pracy wiec zaglądam raz na jakiś czas. Przyjaciel mi dziś powiedział - ludzie zawsze będą spoglądać na innych, zawsze będą się zdarzać motylki, zawsze będą wspomnienia i pragnienia - to rzecz normalna i każdego w swoim czasie doścignie. Nie ma dobrej i uniwersalnej rady dla każdego - każdy jest inny i jego historia jest inna, inne są też motywy działania i nie można każdego mierzyć jedną miarą. Każdy ma inny charakter i nie można oceniać go pochopnie przez pryzmat ogółu. Ja wiem jedno, bo znam siebie (nie musicie pisać -"do czasu" - bo u mnie nie ma "do czasu" - jak coś postanowię to amen w pacierzu) moje motylki latają, wariują, ale nie do tego stopnia, żeby posunąć się do seksu - wiem, że to do niczego nie doprowadzi, a może wyłącznie zaszkodzić. Pokusa będzie, bo zawsze była i nigdy się nie skończy, ale umiem stanąć na wysokości zadania i się jej oprzeć - wierzcie sobie lub nie - to akurat mnie nie interesuje. Wiem jedno - skoro tamtej drugi - ON sprawia, ze się uśmiecham, jest mi w jego towarzystwie dobrze, jemu zresztą też - chcę to szczęście mieć, nie ważne czy potrwa tydzień, miesiąc czy jeden dzień - może i będę potem cierpieć, bo się przywiążę emocjonalnie, może - trudno. Dopóki na własnej .... nie poczuję czy robię dobrze czy źle - to się nie przekonam. A może życie pójdzie zupełnie inną ścieżką... a może w tym tygodniu On rozwieje moje wątpliwości ... i zakończymy to zanim się zaczęło na dobre, a może raz na jakiś czas miło spędzimy czas - tu mamy tylko może - a 'Morze" jest szerokie i głębokie.

Dopóki na własnej .... nie poczuję czy robię dobrze czy źle - to się nie przekonam. a co stoi na przeszkodzie by zapytac meza o jego .... i jak on to na niej czuje?

"może i będę potem cierpieć, bo się przywiążę emocjonalnie, może - trudno. " To co innego, skoro robisz to w imię męczeństwa, które każdemu Polakowi teraz tylko może dodać honoru, to bardzo słuszna decyzja ;-)

Czego On ode mnie chce? W takich sytuacjach zakładam, że chce wszystkiego, co dla mnie najgorsze. Zwykle się nie mylę ;-) A żeby głupie myśli dalej nie przychodziły mi do głowy, to koniecznie organizuję jakieś szalone lub romantyczne zajście ze swoim mężem, zakończenie oczywiście satysfakcjonującym seksem i koniecznie zapewnieniem, że mnie kocha. W duchu myślę sobie - przecież masz to, czego chcesz, co Cię obchodzi jakiś inny facet ??? To działa - oczywiście do następnego razu :-) Pozdrawiam

to niewykonalne skazana cieszę się twoim szczęściem :):P ( to odwet za wczoraj :P)

Pogadamy kiedyś jak i Was dopadnie samotność, pustka w związku i ktoś na horyzoncie, kto Was z tej pustki wyciągnie. każdy tak gada, sama też tak gadałam, bo nie od dzisiaj jestem na kafe tylko z dobrych 5 lat i tez udzielałam takich rad jak Wy, też było dla mnie niewyobrażalne oszukiwanie męża/żony, beształam koleżanki jak tak robiły - teraz wspominam ich słowa "zobaczysz jak sama się znajdziesz w takiej sytuacji"..... no i przyszła

prędzej, czy później w pobliże przypałęta, nie? jestes dla ike zbyt surowa masz za swoje skazana widzisz jak ZS mnie broni :P

Gość To może ja....
Ano właśnie - I mnie tka sytuacja dopadła,a w ogóle nie miałam tego w planach :-)

A ja tam pikole - nie mam zamiaru posunąć się za daleko - po prostu chcę mieć trochę miłych chwil - i tyle i nie będę z tego powodu mieć wyrzutów, że potrzebuję odskoczni, iść z koleżanką na piwko, iść z kolegą na spacer, iść z Nim na kolację.

tylko, że mężowi jest świetnie, on jest szczęśliwy, nic mu nie brakuje.... kocha swoją pracę i jej się oddaje bez pamięci... ma już swoją kochankę - pracę

Gość To może ja....
Zawsze szczery - przypominam Ci, że ja nie wyszłam z żadną inicjatywą. Do cholery odmówiłam !!!! To On mi namieszał i odszedł :-( Jestem na Niego wściekła :-( :-( :-( Ale pamiętam też czasy, kiedy prosił mnie żebym została jego żoną :-(

Gość kubel zimnej wody
Motylku Ty nie rozumiesz sytuacji, to ze takie sytuacje sie zdarzaja, to tutaj nikt nie zaprzecza. Kazdy bywa poddany roznym probom, rozne sytuacje zdarzaja sie w zyciu, ale tylko od nas samych zalezy jak rozwiazemy trudne sytuacje. Ty w ogole nie zastanawiasz sie co zrobic, tylko caly czas probujesz usprawiedliwic swoja ZDRADE. Zero krytycznego podejscia do sytuacji, bo tak Ci dobrze. Liczysz sie tylko Ty i Twoje hormony. Kiedy zamierzasz poinformowac swojego MEZA i DZIECKO, ze masz takie zajebiste motylki, spotkalas ksiecia swojego zycia i tak Ci z tym super???