Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek987

Motyle w brzuchu - wielkie jak helikoptery - niestety nie do męża

Polecane posty

ok, w takim razie jak ktoś poprosił może skończę topik, skoro jestem niereformowalna, bo zaraz znajdą się życzliwi od wyzwisk itp., dziękuję Wam za obecność, za rady, postaram wykorzystać je w jak największym stopniu....

Gość lepiej zapomnieć
nie myśl, skoncentruj się na czymś innym, nikt nie mówił, że będzie łatwo pomyśl inaczej o sobie - ten facet cię wykorzysta, będziesz podwójnie nieszczęśliwa sama pisałaś, że byłaś przeciwniczką takich zachowań, więc bądź taka znów

Gość lepiej zapomnieć
a jak sobie radzisz z myślami o jego żonie? o niej czasem myślisz? może to by cię ostudziło

Gość lepiej zapomnieć
czyli nie masz żadnych wyrzutów sumienia wciąż cię podejrzewam, że nie masz żadnego dylematu a jeżeli tak, to sorry, powinnaś się zapisać do tematu kochanki, tam dziewczyny mają dla ciebie rozwiązania typu "kochaj i w d... miej innych"

pewnie, że mam wyrzuty, kto ich nie ma.... ale mam też inne myśli, które nie chcą mi wyjść z głowy.

Gość lepiej zapomnieć
zajrzę tu jutro, a ciebie proszę przemyśl co nieco

Gość lepiej zapomnieć
motylku! motyle odleciały?

Gość autorko przestań się
tłumaczyć. jesteś zwykłą ścierką. "bo ktoś tak będzie miał":D jasne, pojchałaś sobie na wyjazd służbowy i miałaś takie pieszczoty, jakich NIGDY z mężęm. to trzba było zadbać o te pieszczoty i mieć, głupia babo. szukasz wymowki, dla mnie jestes nikim. wspolczuje twojemu mezowi takiej...

Gość To może ja....
Jestem mężatką od 17-tu lat i nigdy nie zdradziłam mojego męża ! Mieliśmy wiele zawirowań w małżeństwie, ale żyjemy nadal razem i wychowujemy dzieci. Nie było łatwo, bo on w międzyczasie studiował, ja pracowałam i pracuję nadal, więc obowiązków nie brakowało. Niedawno spotkałam mojego byłego chłopaka sprzed lat, z którym "chodziłam" 2,5 roku. Chciał się mną żenić. Ja nie chciałam, bo miałam wtedy 20 lat. On 24. Gdy poznałam mojego obecnego męża - zerwałam z nim. Ale uwierzcie, do tej pory, gdy go widzę, uginają mi się kolana! Ostatnio spotkaliśmy się zupełnie przypadkiem. Błagał mnie o spotkanie. Prosił o nr. tel. Odmówiłam. Ale gdy poprosi ponownie, nie wiem, czy będę w stanie mu odmówić :-( Wszystko wróciło...... Co robić?

Gość stara zolza
o jezu , nastepna do psychiatryka :-P

Wszystko wróciło...... Co robić? dobrze wiesz co robic unikac okazji, kontaktu wytrzymalas 17 lat, mozesz byc z siebie dumna, szkoda by to teraz rozwalic powiedz mezowi o podchodach swojego bylego

Gość strawberry25
Motylku, Wiem co możesz czuć, Tak jak Ty jestem zawsze uczciwa, przeciwniczka zdrad i wciąż jak głupia wierze z dobro ludzi i ich szczere intencje. A mężczyzna mojego życia ma żonę i dziecko, a ja tak bardzo chciałabym to zmienić, a zawsze powtarzałam że nie zrobie czegoś takiego innej kobiecie, bo wiem co to zdrada...

Gość stara zolza
a tak na powaznie to nie daj sie zwariowac, bo za moment twoje dotychczasowe zycie moze lec w gruzach. Wez z mezem spontaniczny urlop, jedz w gory, popatrz na meza poprzez pryzmat wszystkich dobrych i trudnych rzeczy, ktore przezylas. To z tym facetem wychowujesz dzieci, dzielisz problemy dnia codziennego. Za to chociazby nalezy mu sie uczucie i lojalnosc. Zaszalej na wyjezdzie z mezem, jemu tez odswiezy sie ta kobieta , ktora jest i zmeczona, i rozespaa, czasem z czerwonym nosem ,zasmarkana. Pielegnuj to co masz , bo tamto jest mirazem, dla ktorego nie warto zaryzykowac jednej sekundy. Posluchaj starszej kobiety , ktora przezyla wiele trudnych lat, ale i wiele cudownych.

Gość To może ja....
ZS - Masz rację, jestem z siebie dumna, że nigdy nie dopuściłam do zdrady. A propozycji miałam wiele. Z tamtym człowiekiem jednak łączy mnie coś szczególnego. Nie raz myślałam, czy wybrałam odpowiedniego kandydata na męża..... Tak naprawdę nie zapomniałam o nim nigdy! Niedawno spotkałam mojego dawnego sąsiada, który wspomniał, że zaczepił go jakiś facet, który mówił, że przed laty ze mną chodził. To On nawet obcych zaczepia i o mnie mówi? Nie jest to dziwne?

Gość To może ja....
Stara zołzo - Ja jestem lojalna i byłam przez tyle lat. Teraz nie wiem co będzie...... Od kilku dni mam ogromny zamęt w głowie.

To On nawet obcych zaczepia i o mnie mówi? Nie jest to dziwne? nie analizuj, nie tworz teorii, nie karm swojego ego bo traci na tym twoj zwiazek z mezem zrob to co doradzila ci stara zolza i rozwaz na serio podzielenie sie z mezem sprawa bylego z bylimi tak zawsze jest, stanowia czesc naszych wspomnien, w naturalny sposob wymazujemy zle etapy i idealizujemy, zwlaszcza, gdy w obecnym zwiazku trafi sie jakis kryzys, dodatkowo ich znamy wiec latwiej zaufac itd, z tego miejsca tylko krok do romansu dlatego wlasnie utrzymywanie relacji (jakichkolwiek) z bylymi jest bezcelowe i tylko utrudnia zycie dasz rade, musisz chciec

o jezuuu, ja zawsze nie moge wyjsc z podziwu , czemu ludzie sobie tak komplikuja zycie. Samo z siebie potrafi dac kopniaka, a tu na wlasne zyczenie, tak sobie chciec pokrecic. Wystarczy Ci, ze facet, ktory absolutnie w twoim zyciu nie bral udzialu, pojawia sie, a Ty chcesz przewracac do gory nogami cale zycie? Niepojete dla mnie. Napawde. Slowo. Przeciez swego meza wybralas z jakis powodow, z tychze powdow jest ojcem twoich dzieci i teraz jakis mezczyna, ktorego tak naprawde nie znasz, zajal twoje mysli. W twojej glowie jest wspomnienie czegos co nijak sie ma do twego zycia, ktore stworzylas sobie, swemu mzowi i dzieciom. Zawsze bede zdumiona, jak latwo przychodzi kobietom stawiac na szali dotychczasowe zycie dla mirazy , ktore sa w ich glowach. Dobrze radzi Stara Zolza, zrob szalona eskapade, porwij meza na bycie tylko Ty i On. Dziecmi moze zajac sie babcia , ciocia a Ty odswiez zakurzone moze uczucie, ale na litosc nie stawiaj wszystkiego na niepewny grunt , bo straty dla wszystkich moga byc tragiczne. Nie zycze Ci tego , zycze rozsadku ,a chocby skorzystania z rad ludzi, ktorzy przyzyli duuuzo.

Gość To może ja....
ZS - Chodzi o to , że ja nie utrzymuję żadnych relacji z byłym :-) To był czysty przypadek, że trafiliśmy na siebie w drodze z pracy. Byłam zaskoczona, że zaproponował spotkanie i właściwie SEX, bo powiedział: "Spotkajmy się, a zobaczysz, będzie super"! Przecież wiadomo, że nie opowiadalibyśmy o swoich dzieciach :-) Tyle lat starałam się o Nim zapomnieć..... Wygląda jednak na to, Że i ja nie jestem mu obojętna, chociaż minęło tyle lat.....

Gość To może ja....
Elene - Jestem rozsądna, naprawdę. Nie chcę komplikować sobie życia... A do rozpadu tamtego związku w bardzo dużym stopniu przyczyniła się moja Matka. Kilka razy Jej to wypomniałam....

pomysl sobie w ten sposob czy naprawde idealem faceta jest koles, ktory wiedzac, ze masz meza i dzieci mowi ci po ilus tam latach - spotkajmy sie, bedzie wspaniale i wypytuje twoich sasiadow, serio?

Gość To może ja....
Nikt nie jest ideałem. Ja byłam po prostu zaskoczona jego propozycją. O jego żonie też pomyślałam :-( A mężowi nic na ten temat nie chcę mówić, bo nie planuję TEGO zrobić !

Gość To może ja....
I nie jestem mężatką, która po 3 latach postanawia zdradzić męża, bo "Coś" się wypaliło. Nawet nigdy mi to przez myśl nie przeszło. Ten człowiek jednak jest dla mnie kimś szczególnym... Nawet w dniu mojego ślubu o Nim myślałam....