Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zolty jesienny lisc..

Zapraszam na kawke mamy..

Polecane posty

kobitki pomóżcie bo nie mogę się zdecydować lepiej kupić http://allegro.pl/parowar-blender-philips-avent-dziecka-scf870-grati-i1249372881.html czy http://allegro.pl/blender-philips-hr-1372-kruszy-lod-700w-p-n-24h-i1252037428.html czy http://tvmarket.pl/bullet_express_szpatulki-100032-18422-pc.html Chciałam coś do robienia obiadków dla małej. mam taki duży robot kuchenny ale nie jest zbyt praktyczny

o tym pierwszym same pozytywne opinie słyszałam natomiast ten drugi widzę pierwszy raz w życiu a co do gotowania zupek dla dziecka to ja widelcem normalnie drobiłam albo zwykłym mikserem jak z butli chciałam podać :)

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
JA PODOBNIE JAK ZUZA ELE TEN PIERWSZY JEST FAJNY

My po spacerze ;] Mlody usnal w wozku i teraz jeszcze dosypia... ale u mnie na rekach bo maz wierci w lazience i glosno... ja mam zwykle blender brauna chyba... i uzywalam go tylko na poczatku... pozniej rozgniatalam. ;] ale do deserow rewelacja ;]

no i chwila odpoczynku mała ma drzemkę a starsza odrabia lekcje.

cześć dziewczyny coś ostatnio nie miałam czasu tu zajrzeć... madzianko ja chyba niedługo też będe musiała pomyśleć o jakichś przecierach dla młodej - to jak kupisz coś i wypróbujesz to daj znać :)

OJ fABIANKO ALE APETYTU NAROBIŁAŚ.

oj dziewczny mowie Wam jakie wspaniałe te ciasto ;) mmm... poczułam sie jakbym była w ciązy, chociaż mam @ i do tego w ciąży słodkie mi odpychało.. ;)

oj już przestańcie PROSZE:}:} A CO DO CIŚNIENIA TO JA MIAŁAM OK.CHOCIAŻ TO W CIĄŻY MIAŁAM DOBRE. A TAK PO ZA TYM TO JESTEM JUŻ WYKAPANA DZIECIACZKI JUŻ DAWNO ŚPIĄ I TEŻ BĘDE ZMYKAĆ DO WYRKA. DOBRANOC.

Kurcze a ja mam problem i nawet nie mam się kogo poradzić. Moja mała kaszle od jakiegoś czasu i katar ją morduję chyba już od 2 tyg a dzisiaj przespała prawie cały dzień a teraz zauważyłam ,że trze sobie uszko. Tak jakby ją bolało. Gorączki nie ma ale jest osłabiona. Do lekarza jutro się umówię ale pewnie przyjmie nas dopiero w sobotę. Żeby tylko nie miała zapalenia jakiegoś:(

Madzianka,to z takim maluszkiem moga dopiero w sobote przyjac ?? No to pogotowie zostaje faktycznie? A nie bylas u lekarza z tym kaszlem?

NO JA BYM TEŻ TAK DŁUGO NIE CZEKAŁA MOŻE TO COŚ POWAŻNIEJSZEGO

cześć dziewczyny ja też uważam, ze z chorym dzieckiem nie ma co czekać...idźcie do lekarza dziś - przecież was nie wyrzuci :)

RACJA JA TEŻ BYM SZŁA DZISIAJ CHORE DZIECKO POWINNI PRZYJĄĆ BEZ ŻADNEGO ALE.NIE CZEKAŁA BYM DO JUTRA.JESZCZE PRZED WAMI NOC.

Posłuchałam i poszłam do lekarza pediatry u nas w przychodni. Nawet się nie zarejestrowałam tylko pierwsza stanęłam w kolejkę. Lekarz pogadał, pogadał ale przyjął. I zrobił ze mnie rozhisteryzowaną babę. Powiedział, że dziecko jest zdrowe, katarek z czasem przejdzie a ucha nie może zbadać bo ma dużo woskowiny.

co do kataru po tym jak mu powiedziałam, że jest on męczący dla dziecka i dla mnie to on powiedział że coś za coś;/ Nigdy więcej do niego nie pójdę! Jednak jak nie pójdzie się prywatnie i nie zapłaci za wizytę to każdy ma cie koło dupy , tylko żeby odbębnić dyżur i mieć święty spokój. Masakra

taka jest nasza służba zdrowia.do kitu z nimi.

MADZIANKA... faktycznie PAJAC jakis z tego lekarza... cymbał.. A ja własnie pije kawe... ;) zjadłam orzechy w czekoladzie... z biedry... i wiecie co... czuje sie jak w ciazy... wpierdzielam co popadnie... tylko ze w ciazy moglam przytyc 25 kg... teraz nie bardzo ;D

fabianka ja też mam czasem takie dni że ciągle bym jadła i jadła ale w moim przypadku to mogę szybko przytyć dla tego muszę się kontrolować ale ze schudnięciem też nie mam problemu wystarczy że kolacji nie jem i kg idą w mik he he. moje dzieciaczki wariują a ja czekam za mężem z pracy.pewnie za jakieś 30 min. będzie-cały dzień sama.

MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI a co ja mam powiedzieć jak mój mąż cały tydzień w delegacji? A na dodatek co 2 weekend do szkoły idzie? Jak ciepło było to dziecko ze sobą i do koleżanki a teraz mała chora to non stop w domu same siedzimy:( Pocieszam się , że to tylko tak do świąt. Potem będę miał męża w domu:)