Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zolty jesienny lisc..

Zapraszam na kawke mamy..

Polecane posty

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
MIAŁAM I DOŚĆ MOCNĄ JESTEM JUŻ PONAD 8 MIESIĘCY PO I NADAL JESZCZE TROCHĘ JEST.

WIDZIAŁAM JUŻ TO WCZEŚNIEJ ZARĄBISTE TE MALUCHY

hej,ja tez jestem nie mozemy mu dac umrzec,jest na to za mlody,ma dopiero 10 stron :D Zuza spi od 12... usypianie trwalo dwie godziny wrrr Ja czekam na siorke bo ma popilnowac Zuzy a ja musze jechac do UM,a nie chce Zuzy ciagnac bo strasznie wieje a my znowu mamy katar. Normalnie dopbija mnie ta pieprzona biurokracja,zglosilam do wychowawczego ze maz podjal staz z UP,nie mielismy nawet jeszcze decyzji wiec napisalam oswiadczenie ze dowioze jak tylko dostane,dwa dni pozniej juz dostalam wezwanie w celu zlozenia wyjasnien,mam przywiezc do 10 .10 decyzje i zaswiadcznie o dochodzie za pierwszy miesiac, pieniadze dostaniemy dopiero 19.10 wiec w UP nie wystawia mi zaswiadcznia za cos czego nie dostalismy i juz czuje ze sie dzisiaj niezle wkurze jak pojade z ta decyzja,az mnie nosi jak mam jechac do jakiegokolwiek urzedu

KOBITKI PISZCIE BO CORAZ MNIEJ TU WAS WIDAĆ.

No to i ja się dołącze ;) mam 1,5 rocznego synka Fabianka ;D Własnie zjadł parówke, połowe kiszonego ogórka i teraz zjada deser budyniowy... ależ ma spust ;) Kawa, o tak, brakuje mi porannej kawy ( w ciązy siedziałam na kafe ) dyskutując o tym i owym.. ;) Młody przeważnie wtedy ogląda bajki ;)

WITAJ FABIANKOWA. MOJE DZIECIACZKI JUŻ DWIE GODZ SPIĄ I JA TEŻ ZARAZ ZMYKAM DO WYRKA JESTEM PADNIĘTA A RANO TRZEBA WSTAĆ I WYSŁAĆ DZIECIACZKA DO SZKOŁY.

Moj calkiem niedawno usnal... dzis zrobilismy mu dzien dziecka i mogl isc spac kiedy zechcial... a zechcial wlasnie niedawno ;) Ja zaraz tez wanna i do spania ;) jutro trzeba kawe rano zaparzyc :)

HEJKA:} I JESTEM PIERWSZA OJ WIDZĘ ŻE MAŁO TU ZAGLĄDACIE. JA JUŻ PO KAWCE,MAŁA ŚPI A STARSZA W SZKOLE NO BĘDZIE TRZEBA SIĘ WZIĄŚĆ ZA SPRZĄTANIE. DZISIAJ W MIARĘ SIĘ WYSPAŁAM MAŁA RAZ SIĘ OBUDZIŁA I TO DOPIERO O 4 "SUKCES"

hej ja też już piję kawkę :) młoda śpi, ale w nocy dała popalić... od wczoraj wymiotuje, albo tak ulewa... sama nie wiem... niby tego bardzo dużo, ale nic poza tym jej nie jest... nie płacze, uśmiech od ucha do ucha... mamusie starszych dzieci, co myślicie?

Hej ja tez z kawa ;) Po sniadaniu, ale siedzimy jeszcze w pizamkach ;) Mlody sie bawi u siebie... Ja mam ochote dzis na ciasto jakies :)

jestem i ja.Wstawiam wodę na kawę. Dziś pobudkę miałam o 5 ale potem o 8 jeszcze się położyłam i dopiero teraz zwlekłam się z wyrka. Mi katar trochę przeszedł a córcia ma już taki gęsty. Mam nadzieję że jeszcze z 2 dni i przejdzie zupełnie. Nawet z domu nie ma jak się ruszyć. Na dworze piździ jak w kieleckim:) Dostałam wczoraj taka fajną paczuszkę z Hippa z próbkami i gratisami. Nie wiem z jakiej to okazji każdemu dziecku to przysyłają??

mojej córci się strasznie ulewało, potrafiła chlusnąć na 1,5m. Praktycznie co zjadła to zwróciła i tak całymi dniami potrafiła wisieć przy piersi. Dlatego początkowo ściągałam mleko i zagęszczałam ale tak na dłuższą metę to ciężko więc przeszłam na mleko modyfikowane. Te z symbolem Ar miały być przeciw ulewaniu ale nic nie pomagało. Pediatra nam polecił taki zagęszczacz Nutriton do zwykłego mleka. Teraz mamy po problemie.

JA NIE MIAŁAM Z TYM PROBLEMU ALE BRATOWA TEŻ UŻYWAŁA TEGO ZAGĘSZCZACZA CO MADZIANKA I POMOGŁO Z TYM ŻE DO TAGO MIAŁA JAKIEŚ INNE MLEKO CO BARDZOOOO ŚMIERDZI

no coś tam wypełniałam ale to żeby dostać niebieskie pudełko. Dostanę coś jeszcze za jakiś czas czy to tylko tak jednorazowo??

powinno przyjść kilka takich paczuszek o mnie chyba zapomnieli bo dopiero nie dawno dostałam pierwszą a ztego co wiem to znajome o wiele w cześniej dostali jakieś inne.no ale cóż......

kobietki mam pytanko chciałam napisać jeden temat ale podać się jako ktoś inny po prostu nie chcę aby znajome wiedziały że to ja.muszę się wyżalić i dla tego chc założyć ten temat ale nie mogę bo musze podac jakieś chasło którego nie pamiętam nawet nie pamiętam czy zakładałam jakieś chasło.pomóżcie proszę

to może po prostu ktoś inny zajął twój pseudonim i go zarejestrował. Przecież żeby zakładać nowy temat nie musisz się rejestrować.

no tak ale chciałam inny pseudonim i za każdym razem musze wpisac hasło a nie mam pojęcia jakie

ale i tak teraz może ktoś inny pisać na ten twój pseudonim MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI. Musisz się zaczernić żeby był tylko twój.

próbowałam różnych pseudonimów i nic ciągle mi wyskakuje to cholerne hasło.już mnie szał bierze

o matko jak mnie tu dawno nie było :D:D:D obiecuję że postaram się poprawić ale wybaczcie nie mam czasu i sił nadrobić zaległości w czytaniu :/ mój mały tak się kręci od kilku dni że ledwo 10 minut na siedząco jestem w stanie wytrzymać :/ a wczoraj byłam na ostatniej przed porodem wizycie u mojej gin :) za 2 tygodnie będzie po wszystkim :)

Cześć kobitki. U mnie kolejna noc nie przespana. Wczoraj dałam małej trochę marchewki ze słoiczka z Hippa jeśli nic jej nie jest mogę dzisiaj też trochę dać czy jeszcze czekać??

MAMI, łooo ja sie zastanawiam nad przybyciem mojej @ ^^ nie ukrywam ze radosc by mnie ogarnel jakby nie przyszla ;) MADZIANKA, jesli nic jej nie jest to możesz podać jej jeszcze:) a ile malusia ma?