Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zolty jesienny lisc..

Zapraszam na kawke mamy..

Polecane posty

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
wiesz MADZIANKA czasem myśle żadne pieniądze nie są tego warte całymi dniami ich nie widzimy i dzieci tak samo ale co zrobić takie życie.

WIECIE CO KOBIETKI OD TRZECH DNI DAJĘ MAŁEJ NA NOC MLEKO Z KARTONU +KASZKA MANNA. WCZORAJ ZAUWAŻYŁAM W TEJ KASZCE PEŁNO MAŁYCH ROBACZKÓW WCZEŚNIEJ TEGO NIE WIDZIAŁAM.PRZERAZIŁAM SIĘ BO MOŻE BYŁY ONE JUŻ WCZEŚNIEJ A JA DOSYPYWAŁAM DO MLEKA.NIE MAM POJĘCIA Z KĄT ONE SIĘ WZIEŁY. CO MYŚLICIE O TYM?

Kobitki poradźcie. Siostra kolegi zaprosiła nas na swój ślub i nie wiem co mam robić. Mąż powiedział, że przyjdziemy a ja się zastanawiam czy wypada. Praktycznie jej nie znamy, byłyśmy może z 2 razy na jednej imprezie i tyle znajomości. Ale w sumie dawno nigdzie nie wychodziliśmy.... Co wy o tym myślicie

Gość hoooools26
idż na wesele i baw się dobrze- ja sobie zawsze mówię- kiedy będę się stroić i bawić- na starość- a kto wie czy jej doczekam :D ja nie z tego tematu weszłam tu z przypadku- też mam dziecko- 3 lata. pozdrawiam.

PEWNIE ŻE IDZ, JEJKU JAK JA BYM SOBIE POSZŁA.ALE JA DOPIERO NA PRZYSZŁY ROK. MOJA MAŁA JUŻ SPI,STARSZA LEŻY W ŁÓŻKU A MĘŻULEK JAKIŚ BEZ HUMORU DZISIAJ.HM... I CO TU ROBIĆ?

Dobry wieczor ;] Kawe pilam rano w szkole... druga po 18 i padam na pysk ze tak brzydko powiem... a jeszcze dzis znajoma z mezem wpadaja na kolacje... Wczoraj Synek moj usnal sam w lozeczku! ;]

dzień dobry kobietki ja już po kawce mała śpi obiadek się robi no a moja mała znowu dostała katar i już się boję że znowu to chorubsko się zacznie.

Witajcie, dzis podobno ostatni dzien ciepła... wiec trzeba jakos spedzic ten dzien... nam nadal nie grzeja w kaloryferach... nie wiem o co tutaj chodzi ale przestaje to byc smieszne... Po niedizeli koniecznie trzeba to wyjascic... ;] dzis w planach plaza i obiad nad morzem ;) Własnie podjelismy decyzje o nowym członku rodziny.. i nie jest to dzieciatko a PIES ;] chcemy albo Beagla albo labradora :) Własnie napisałam do kobiety która ma pieseczki Labradorki.. ;) Dzis powinnam byc na zajeciach... ale wczoraj goscie posiedzieli i dzis mąż nie byłby w stanie zostać sam z młodym wiec zostałam w domu... zaraz wezme się za jakies porzadki i zaczniemy ogarnianko... O ile spiący królewnicz małżon zechce wstać ;)

OJ KOBIETKI ZANIEDBUJECIE NASZ TOPIK.

Gość matuduuu
Cześć dziewczyny. Zapraszam Wszystkie mamusie przyszłe i obecne,jak i kobiety które są w trakcie starań o dzidziusia na nowo założone prywatne forum. Jeśli macie ochote i czas podzielić się swoimi doświadczeniami i przeżyciami związanymi z ciążą, porodem, połogiem i macierzyństwem oraz chcecie poznać nowe mamy to gorąco gorąco ZAPRASZAM. Jest wielee przeróżnych działów na któryc na pewno odnajdziecie kompanki do rozmów. Pomóżce rozkręcić naprawde świetne forum : GWARANTUJE MIŁĄ I PRZYJEMNĄ ATMOSFERE!! Zarejestruj się na http://www.mamazjajem.fora.pl/ Zapraszam do założenia sobie takiego topicu jak tutaj na tym forum Adminka nie ma nigdy nic przeciwko nowym topikom a forum bardzo chcemy rozkręcić. Zapraszam również do uczestnictwa na będących już tematach

Wczoraj rano łaziłam po sklepach w celu zakupu kozaków i nic nie znalazłam;( Wszystkie co mi się podobały mają za szeroką cholewkę, tak się zastanawiam czy dało by radę ja zwęzić. Czy któraś z was tak robiła?

Witanko kochane... U nas poniedzialkowo,maz do pracy,corka do szkoly..I tak sie zycie toczy. Wczoraj kupilam tego typu chodzik malej http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B0037XP70A/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=59624031&s=baby,sa o wiele zdrowsze niz standardowe..Narazie stoi przy nim ale jeszcze nie wpadla,zeby popchac ;) A w piatek kupilismy 2 spacerowke.Wiec troszke zaszalalam..Mala dzis mi dobrze nawet spala jedna pobudka tylko i wstala o 7..Mam nadzieje ze tak juz zostanie ;)

o matko nie mam czasu to zaglądać a w sumie to czas mam ale sił nie bardzo :D:D:D ciężko mi strasznie, usiedzieć nie umiem dłużej jak 15 min a wczoraj nas do kina poniosło na pierwszy w życiu film młodej na toystory 3 byliśmy :) ona od połowy filmu już nie wiedziała co z sobą robić (za długo jej było) a ja po pierwszych 15 minutach siedzenia żałowałam że się wybrałam bo wysiedzieć 2 godziny w kinie w 36tc to porażka :D:D:D

cześć ja kolejny gościnny weekend mam za sobą... już czwarty - chrzciny, urodziny męża, urodziny tescia, urodziny chrzestnego młodej... a w najbliższą sobotę czterdziestka kuzyna... dobrze, ze nie wszyskie u nas :) i że mam zmywarke :)

Hej hej ;) a ja dziś zaś szarlotke zrobiłam, ale ztuningowałam ją trochę dodając warstwę konfitury porzeczkowej ;) Przepyszna!! Zapraszam. Właśnie czekam na koleżankę by zaparzyć sobie kawki :D Pogoda ładna... bylismy dziś karmic gołabki.. oczywiście ciuchy od razu do prania... :) Zapraszam na szarlotke ;)

Hej hej ;) a ja dziś zaś szarlotke zrobiłam, ale ztuningowałam ją trochę dodając warstwę konfitury porzeczkowej ;) Przepyszna!! Zapraszam. Właśnie czekam na koleżankę by zaparzyć sobie kawki :D Pogoda ładna... bylismy dziś karmic gołabki.. oczywiście ciuchy od razu do prania... :) Zapraszam na szarlotke ;)

witam. Jejku ciężko temacik znaleźć bo tak nisko spadł;( Ja już nie mogę wytrzymać kataru małej, dziś 7 razy w nocy wstawałam czyścić nosa, a przed chorobą już przesypiała mi całe noce;( masakra jak tak dalej będzie to się wykończę. W dzień nie potrafię spać, tylko kawa mnie trzyma.

oj współczuję ci madzianko moja na szczęście zdrowa a mi ręce opadają tak broi a interesuje ją tylko to czego nie może dotknąć czuli kable,pralka,kuchenka gazowa ,kontakty normalnie masakra

przepraszam przepraszam i jeszcze raz przepraszam że was zaniedbuje postaram się poprawić ale serio jakoś ostatnio do niczego nie umiem się zabrac to już chyba stres przedporodowy jakiś :) ehhh za tydzień do szpitala na sama myśl o tym mój mały zaczyna szaleć w brzuchu :D:D:D

no mam nadzieje że lekki będzie pierwszy to luzik był nawet nie pisnełam z bólu ale mała tez malutka była i to był 32tc a teraz mam 36tc i giganta około 3kg w sobie więc nie wiem jak to będzie :D:D:D oby szybko i sprawnie :) lekarka moja daje mi max 24h od zdjęcia szwów z szyjki na rozpakowanie więc ufam że będzie szybko i znośnie :)

mami to życzę powodzeni ja akurat nie miałam łatwych porodów ale nawet szybkie mieściłam się w 3 godzinach.pierwsza córka ważyła 4 kg a druga 3.650 to już trochę klopsiki he.

to zazdroszczę wam dziewczynki bo ja miałam raczej z tych cięższych.Nie miałam cale rozwarcia wię najpierw cewnik który nosiłam 2 dni zwijając się z bólu a potem 3 próby z oxy plus nastawianie szyjki;( Znieczulenie zzo dostałam za późno i nie załapało;(

OJ MADZIANKA TO WSPÓŁCZUJĘ.NACIERPIAŁĄŚ SIĘ KOBIETKO.

HEJ KOBIETKI JUŻ NIKT TU NIE WCHODZI CO SIĘ DZIEJE UPADAMY!!