Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zolty jesienny lisc..

Zapraszam na kawke mamy..

Polecane posty

a moja z tym przewracaniem to tak dziwnie :) czasem złapie jak to robić i sie przewraca kilka razy z rzędu, na drugi dzień już nie umie i drze się, żeby ja przewrócić... brawa dla Twojej córeczki!!!

no tak :) ale to śmieszne - co sie ucieszę, ze umie, to ona zaś nie potrafi :) za to ostatnio pakuje wszystko do buzi - a że sie strasznie ślini, to wszystko mokre :)

cisza sie zrobila chalupke posprzatalam,dziecko pospalo dwie godziny i dalej pokazuje rogi,wali ze zlosci glowa w podloge,wszystkim rzuca,ehhh .nasze szczęście-Zuzanka ur.28.02.2009 g.5.14 waga.2800

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
MOJA TEŻ SIE OBUDZIŁA I JUŻ SZALEJE RAZEM ZE STARSZĄ.ROGI IM TAKIE ROSNĄ ŻE SZKODA MÓWIĆ

hm i znowu cisza.........

ja jestem... ale mała po tym szczepieniu taka jakaś marudna... sama nie wie co chce - ani leżeć, ani spać, ani na rączkach i tak jęczy :(

a dziś to chyba taki dzien leniwy :/ wstyd się przyznać ale mi to się nawet dziś nie chciało ubierać od rana :/ tylko cały dzien prawie w łóżku przeleżałam :/ mam nadzieję że takie lenistwo nie oznacza szybko zbliżającego się porodu jeszcze te 3 tygodnie musze wytrzymać :/

no i ja też już pije kawkę. jak zwykle pobudka o 4.30. mała dała mi w nocy popalić,co godzine sie budziła,jestem nie wyspana a głowa zaraz mi pęknie.

ja też jestem, ale nieprzytomna :) mała dwa razy robiła kupkę w nocy - i po każdej trzeba było usypiać... chyba muszę uważać na jedzenie...

MOJA NA SZCZĘŚCIE NIE ROBI KUPY W NOCY ALE MASAKRA Z TYM BUDZENIEM,JESTEM WYKOŃCZONA.JUŻ BY MOGŁA NOCKI PRZESYPIAĆ

madzianka zazdroszczę... ja chyba muszę sie pilnowazć z jedzeniem - przedwczoraj jadłam leczo, a wczoraj makaron zapiekany z miesem. Dziś zjem koperkową na gotowanych serduszkach to może młoda sie uspokoi :)

ALE CISZA:} JA MAM CHWILE CZASU OBIAD SIĘ ROBI, MAŁA BROI. NO ALE DZISIAJ TO CHOCIAŻ SŁONECZKO WYSZŁO ODRAZU LEPSZE SAMOPOCZUCIE.

hej co tak wszyscy dziś poznikali? ja położyłam małą i czekam aż zaśnie... a dziś upiekłam ciasto - mąż miał w poniedziałek urodziny i w sobotę i niedzielę będą goście :) na szczęście moja mama i teściowa troche zrobią - mama tort i surówkę do obiadu a teściowa mięsko na obiad :) ale jutro jeszcze jedno ciasto upiekę :)

ło ho ho !! i dalej nikogo nie ma.moje dzieciaczki smacznie spią i ja też zaraz idę bo pewnie ciężka noc będzie.

no agusia zjadło by się tego torta:}:}

Dziendoberek :) Ja pije juz herbatke..Dzis mam szkole..Wiec wpadne po..Wczoraj nie pisalam bo mialam okropny dzien..Ale nie zapeszajac,Nikusia spi od 2 nocek z jedna pobudka ,a dawno tak nie bylo..:) Wiec pomimo ze wstajemy o 5 w miere sie wysypiamy...Zmienilam mleczko moze tez dlatego..

mój mąż dziś domku :) niedługo pójdzie na spacerek z młodą a ja będę robić drugie ciasto - wczoraj był sernik a dziś zrobię "korę dębu". trochę przy tym roboty, ale wszyscy lubią :)

MAma_Agusia-Przestan mi tutaj o tych ciastach od rana :P Mam wielka ochote na takie Polskie domowe ciasto ..A marny ze mnie piekarz:) Wiecie,zostalam ciocia przedwczoraj..Dziewczynka 4100 i 61 cm urodzona naturalnie w niecala godzinke :D

hej kobitki. Kolejną noc mogę zaliczyć do tych lepszych;) Wieczorem zrobiłam małej inhalacje więc pewnie dla tego lepiej jej się spało.A dziś nareszcie weekend i mąż wraca;) Już nie mogłam się doczekać tego piątku. Zmykam zaraz do obiadek ugotować mężusiowi;) A jeszcze muszę do banku rachunki po płacić i mam problem bo nie mam z kim córci zostawić;( Nie mam wyjścia trzeba ja grubo ubrać i w drogę.

ooo to duże dziecko. A co do wypieków to za mną od wczoraj tort chodzi ale ja też nie umiem piec bo zawsze jak nie zakalec to spalony:)

nooo...wielka panna :) dziewczyny spoko - uwielbiam piec ciasta :) i zawsze mi wychodzą jakby co, to dam wam przepisy :) :) :) naprawdę muszą wyjść a do kawki serniczek jest ok :)

choć przyznaję, są antytalenty ciastowe :) dałam mojej przyjaciółce przepis na tiramisu - bez pieczenia, 10 minut roboty, nie da sie nic zrobić źle.... i co? dała warstwy odwrotnie - na spodzie zamiast biszkoptów miała masę serową....

WITAM NO JA DO PLACKÓW TO MAM DWIE LEWE RĘCE.NIE UMIEM PIEC CO PRAWDA NIE KRĘCĄ MNIE PLACKI WOLĘ JAKIEŚ MIESKO ROBIĆ.PLACKI TO MĄŻ ROBI BO JEST CUKIERNIKIEM HMMM CHOCIAŻ W TYM MNIE WYRĘCZY.

na jednym temacie o ciastach na innych o alkoholach wrrr ale mi smaka kobiety robicie :D:D:D o alko narazie mogę zapomnieć przynajmniej do porodu ale ciasto hmmm czemu by nie :) dziś na jakies zakupy pewnie będzie trzeba iść to może coś upiekę :) a to tiramisu to hmm brzmi smacznie podaj przepis :)