Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zolty jesienny lisc..

Zapraszam na kawke mamy..

Polecane posty

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
HE JA JESTEM:} A CHRZCINY KIEDY?

ja też jestem :) tydzień temu chrzciłam moja młodą. nie weszłam w zadną swoja kieckę (jeszcze 6 kilo mam do zrzucenia po ciąży :( ) i musiałm kupić nową... w rozmiarze 40!!!! i jak schudnę, a mam taką nadzieję :), to będzie za duża...

ja mam nadzieję, ze niedługo sie tych kilogramów pozbędę... nie wchodzę w swoje ciuchy, a szkoda mi kasy na kupowanie nowych. W ciąży przytyłam 22 kilo! sporo z tego szybko zesżło, bo byłam bardzo spuchnieta, ale reszta sie trzyma :( a oddam Ci bardzo chętnie :)

CZEŚĆ MAMUSIE JA MAM JUŻ KAWKE ZA SOBĄ NIE ŚPIE JUŻ OD 4.30 MAŁA SIE OBUDZIŁA I JAK NA RAZIE NIE MYŚLI O SPANIU.MOŻE JAK STARSZA CÓRA PÓJDZIE DO SZKOŁY TO ZAŚNIE.JEST TAKA ŚWIETNA POGODA ŻE BYM MOGŁA SPAĆ I SPAĆ.

dzień doberek :) ja już od godzinki nie śpię bo małą do przedszkola trzeba było wyszykować na najpóźniej 7 by mąż zaraz po pracy mógł z nią iść bo jakby się zdążył w domu rozsiąść to już by było ciężko go wysłać :D:D:D ale tak sobie myślę że w ramach świętowania rocznicy ślubu (3 lata dziś nam strzela :)) może pójdę się do niego przytulić i razem jeszcze pośpimy :D

no ja też już po śniadanku ale na kawusię jeszcze czas skoro aż 1 cappucino dziennie mi wchodzi to wolę poczekać tak do 11-12 :) lepiej wtedy smakuje takie wyczekane :D

mami wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Dziendoberak :) Ja wstalam z M..Mala obudzila sie sekunde przed jego budzikiem :) Nocka lepsza,ale sie i tak budzila..Na szczescie zaraz zasypiala.. Ja jestem podziebiona..:(Znowu zreszta.ale co sie dziwic w taka pogode..:(Zaraz po szkole ide cos kupic nowo narodzonemu dzidziusiowi,bo w sobote pepkowe.. MAmi-Wszystkiego naj z okazji rocznicy slubu.. MAmoWiki-To wczesnie dzis dzionek zaczelas..:( Mam nadzieje,ze reszta dziewczyn tez skrobnie..Do potem laseczki 😘 papa

U MNIE DZIONEK ZAZWYCZAJ O TEJ GODZ SIĘ ZACZYNA. MAŁA ŚPI TO IDĘ OGARNĄĆ W KUCHNI:}

I ja już jestem. Dzień dobry. Nawet się wyspałam, wstawałam tylko 2 razy;)Raz na karmienie córci i raz na czyszczenie jej nosa. Już was doczytałam i ja mam tak jak mama_agusia. W ciąży sporo przytyłam a teraz 6kg dodatkowych. Za diety się nie biorę bo trochę jeszcze karmie piersią a co do ćwiczeń to muszę się przyznać, że mi się nie chce. W Bluzki to wchodzę bez problemu gorzej ze spodniami. Wszystkie stare do wyrzucenia. W biodrach dodatkowe 5 cm.;( Najgorszy problem mam z sukienkami bo jak góra dopasowana to w biodrach za ciasno i na odwrót. A co do chrzcin to córci już mam za sobą. A Bratanka chrzest za 2 tygodnie.

Hej Dziewczyny :) Mogę się wprosić na kawkę? Bo normalnie jej nie pijam, dziś także jestem jak zwykle, za to pogoda dodatkowo dobija... ale przynajmniej 14-miesięczny syn ładnie się bawi, więc chętnie bym spędziła chwilę w miłym towarzystwie...

Witaj Lipcoweczko. Zapraszamy U nas tez leje od wczoraj,znowu sie kisimy w domu. Zuza powywalala wszystkie zabawki i siedzi cicho oglada Rock Your Baby na vh1. Ale juz klika razy dzis ze zlosci przedmiotami porzucala. Osiwieje

madzianka mam podobny problem.bluzki ok chociaż brzusio jeszcze trochę jest a spodnie szoook! rozmiar większę. tak bym chciała 5 kg zgubić ale cwiczyć też mi się nie chce:}

moja córcia nauczona noszenia jest więc tak czy siak dziennie jakieś 5 km robię;) Ale tak żeby brzuszki poćwiczyć to nie mam czasu, siły i ochoty. Wolę wolny czas spożytkować np na kawkę z wami:)

dziękuję za życzenia :) a ja sobie jakieś 1,5 godzinki jeszcze dospałam i szczerz to się zastanawiam czy jeszcze trochę nie pospać bo pogoda mnie dobija i nic mi się nie chce :/ chyba jednak sobie pójde już to cappuciono zrobić może mnie obudzi :/

mam pytanko do was macie może założoną naszą klasę?

a ja to nawet w bluzki nie wchodzę :( przez to karmienie piersią... miałam miseczkę B, maksymalnie C, a teraz E!!!! ale za to dopasowana kiecka w rozmiarze 40, którą zakupiłam to na cyckach leżała pieknie :) my już po szczepieniu, nawet mała niespecjalnie płakała :)

A ja zaprowadzilam core do szkoly i cala zmoklam:O..Angielski deszcz..Malo jaka kurtka przeciwdeszczowa tutaj daje rade :( Szczegolnie o tej porze roku..A ja sie napije z wami herbatki i to z miodem..Na przeziebienie .A mialam jechac do galerii kupic prezent dla dzidziusia..Moze jak przestanie padac..ale to watpliwe raczej..Moja kluska ma dzis 8 miesiecy:) Witaj lipcoweczko🌼

no u nas narazie nie pada ale kto to wie jak będzie później :/ na szczęście dziś nigdzie nie muszę wychodzić to nie zmoknę a wczoraj to mi tak buty przemokły że nogi przez 2 godziny nie chciały się rozgrzac masakra jakaś mam dość tych deszczów i w dodatku jak widzę jak znowu się poziom wody w rzece podnosi to mi się słabo robi :/ ta pogoda w tym roku wariuje na maksa :/

madzianka szczepimy płatną 5w1. zastanawialiśmy się nad 6w1 ale strasznie droga. A dziś też była niespodzianka, ostatnio kupowaliśmy w innej aptece i kosztowała 119zł, a dziś akurat nie było jak mąż poszedł i musiał iść do innej i zapłacił 145 zł! za taką samą! następne szczepienie zrganizujemy lepiej - pójdziemy wczesniej po recepty to zdążą nam zamówić w tej tańszej aptece :) a Ty czym szczepisz?

listku chłopak będzie :) osobiście widziałam jak mu klejnoty rodowe się machały :D:D:D nie ma wątpliwości Damianek będzie :/ chciałam inaczej ale mąż na mnie siadł że dziwaczne imiona wymyślam :/

pierwszy raz to mała była kuta 3 razy a ostatnio tą 3 w 1. Ale takiej mi gorączki dziecko dostało aż mi leciało na rękach. Organizm osłabiony i przyplątała się choroba.

to moze lakarz nie zbadał dokładnie? bo dziecko musi być całkiem zdrowe do szczepienia... no i po szczepieniu trzeba bardzo uważać, żeby nie przeziębić. Ale tego mi lekarka nie powiedziała :( na szczęście sama wiedziałam. I nie pyta czy w domu nie ma kogoś chorego, a moim zdaniem powinna... moja córa za pierwszym razem tylko spała więcej, a było 5w1 i WZW, a dziś tylko 5w1, wiec nie powinno nic się zdarzyć.