Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WayneCramp

Nie spełniam wymagań żadnej kobiety - i co teraz?

Polecane posty

względnie może się dostosować, ale jeśli nie czuje tego stylu to przed samym sobą będzie się wstydził :D czując się jak pajac

"ale jeśli nie czuje tego stylu to przed samym sobą będzie się wstydził czując się jak pajac" I tak było ze mną.

Gość Do do Darkera..
No właśnie facetów..A ty chyba do takich się nie zaliczasz no nie?

Dajcie spokój Darkerowi z tym anime, hobby jak każde inne. I nawet popularne, także w Polsce.

Gość darker zamiast zmieniac
siebie by cos w koncu wyrwac to wini kobiety ze kochaja bajer :classic_cool:

Gość korjonos idz idz
popularne w kregach nastolatkow a nie starego byla 🖐️

"No właśnie facetów..A ty chyba do takich się nie zaliczasz no nie?" No i co z tego, że się do nich zaliczam? Chcesz coś udowodnić?

Gość jołjoł
widać nie znacie słowa wartościowy człowiek... przykro mi że rodzice nie nauzyli ;] a więc to taki ktory szanuje siebie i innych ludzi ;] m a t e r i a l i ś ć i sami tu czy co

"darker zamiast zmieniac siebie by cos w koncu wyrwac to wini kobiety" A gdzie ja kobiety obwiniam? Że na kase i bajer lecą? A to jak źle wybiora to tego konsekwencje one poniosa a nie ja, " popularne w kregach nastolatkow a nie starego byla" Popularna opinia wśród ludzi co widzieli polsatowską czarodziejkę z księżyca, doszli do wniosku, że to max jeśli chodzi o animację. O Japońskiej kulturze tez nic nie wiedzą ale wypowiadać się dla kogom ona jest to potrafią :D

Gość darker kazda uwaza za material
istke ale co sie dziwic skoro celowal z fajne niunie to czego sie spodziwal ze kobieta zakocha sie w jego wrazliwosci no bez jaj

Gość Do do Darkera..
Niby co mam Ci udowadniać?Sam wiesz - po co mam sie wysilać-tobie się nie chce a mi każe...

o czym ta rozmowa? o zainteresowaniach Darkera? robicie offtopa, a autor pragnie Waszej pomocy :classic_cool:

Każda kobieta to materialistka, tylko o różnym stopniu materializmu. Jedna chce milionów na koncie i drogiego samochodu, innej wystarczy, że facet ma stałą i dobrze płatną pracę.

Gość darker o czym ty znow
bredzisz na speedzie jestes? to jak taki z ciebie hobbysta to na ilu wystawach byles z zwiazane z anime ? byles w japonii? znasz ta kulture na wskros? bo jezeli wszystko co wiesz to net to taki amator jestes ktory nie wie o pisze

"darker kazda uwaza za materialistke ale co sie dziwic skoro celowal z fajne niunie to czego sie spodziwal ze kobieta zakocha sie w jego wrazliwosci no bez jaj" Fajne niunie to na dyskotekach masz. Pisać wam można 100 razy, że od takiego towarzystwa trzymam się z daleka... ale nie... dalej będą jebać to samo.

Gość Do Wayna...
Fakt ale autor coś sie przestał udzielać na forum...

Gość jołjoł
wogolenie wiem co wy macie do dyskotek własnie ze ja wam powiem ze to jest idelne miejsce do ponania kogos fajnego a nie zaraz wszyscy o przygodnym seksie myśla owszem, jest alkohol ale nikt nie zmusza żeby go pić jak ktos sie dobrze bawi bez alkoholu to prosze bardzo! rozpowszechniacie tylko stereoypy ze na dyskach same łatwe panny i napaleni faceci ja chodze ze znajomymi potanczyc pobawic sie i poznawac fajnych ludzi ;]

Gość darker skoncz wasc
wstydu oszczedz, pokazywales kiedys fotke ktora przypominala ta laske z holandii jesli byla szara myszka to ty jestes don juan :classic_cool:🖐️

no patrz - nikt nie zmusza, a wszyscy piją ;) :D

"to jak taki z ciebie hobbysta to na ilu wystawach byles z zwiazane z anime ? byles w japonii? znasz ta kulture na wskros? bo jezeli wszystko co wiesz to net to taki amator jestes ktory nie wie o pisze" Czyli zastaw się a postaw się? Mnie nie stać na wyprawę do Paryża na konwent bo te krajowe to... cóż jaki kraj taki fandom :D Mieszkam w małym mieście. To nie Warszawa czy Łódź gdzie cały czas coś się dzieje, spotkania itp. i mogę się tam zwyczajnie przejść. Równie dobrze możemy uznać, że ktoś kto interesuje się motoryzacją a nie spędza całego dnia upieprzony smarem w garażu gdzie parkuje Lexusa za 300.000 złotych to jest niewiarygodny.

Gość jołjoł
sory za błędy no więc prosze mi tu nie wrzucać wszystkic do jedneo worka a tym bardziej kobiet nie jesteśmy materialistkami!!! bynajmniej nie ja różni są ludzie ja nie nawidze materialistów czasami jak widze takie zachowanie mam ochotę wysłać was na bezludą wyspę bez markowych sklepów, pieniędzy. Żebyście zobaczyli co znaczy prawdziwe szczęście

"własnie ze ja wam powiem ze to jest idelne miejsce do ponania kogos fajnego" Potencjalnego gwałciciela. "owszem, jest alkohol ale nikt nie zmusza żeby go pić" Wszyscy na lemoniadzie jadą. "pokazywales kiedys fotke ktora przypominala ta laske z holandii jesli byla szara myszka to ty jestes don juan " Najlepiej wkleić prawdziwe, co nie? Kretyn... Zwróć uwafgę, że PRZYPOMINAŁA. Ale komu ja to piszę. Tumanoid.

Gość a przypominala to co znaczy
ze ma inny klor wlososw a moze inne rysy ta twoja ma kwadratowa glowe i i 3 pary oczu? ty tak od urodzenia masz czy nabyte moze da sie jeszcze uratowac w co watpie :classic_cool:

w necie każdy Ci powie, że nie interesuje go kasa i wygląd :D tylko charakter ;) ale to jest prawdą w przypadku garstki osób - a i to nie wiadomo, bo jak sprawdzić czy ukochany odarty z fantów jest nadal tak drogi? nie ma ludzi bezinteresownych tylko różne interesy :D