Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koteczkamalutka

Moj maz to erotoman

Polecane posty

Znasz ten program-" zamieńmy sie żonami" czy jakoś tak? Bo ja chętnie wezmę udział w nastepnej edycji- zamieńmy się mężami :P

Gość to ma facet dzięciolą
żywotność organu płciowego. Nie zdajesz sobie sprawy, kobieto, jaki skarb posiadłaś.

jeszcze nie, czizas musisz poczekać skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Mimo ze on tez duzo pracuje, ciagle sie doksztalca mu poped w ogole nie opadl. Ale bym chciala zeby sie zmienil minimalnie, zeby dal na looz troszke chociaz. Ale ja nie wiem jak to wyegzekwowac, jak z nim rozmawiac skokro onmysli ze wszystko jest ok

ZS a ty znowu pomyliłeś osoby ostatnio topy pomyliła brum ze " sto jak stodoła" bodajże ale z pewnych względów przemilczałam i nie naprowadzałam jej na top właściwy:) skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Ona nie chce a on bardzo." - czyli Buka nie dziala? to moze tata muminka....

Sto jak stodoła było tam gdzie chciałam, żeby było.

U mnie jest tak, ze to mi nie opada, popęd oczywiście ;) A on... Hmmm, wiecznie zmęczony, i tak dalej :o

Na ser to on sie nie zwabi, ale z kiełbasą juz próbowałam- nic z tego, zeżarł, powiedział: dziekuję za kolację, i uciekł, zanim się obejrzałam :P

Taką na myszy." - chyba na myszke... polej piwem, poczekaj i mocno zacisnij uda az korpus przestanie podrygiwac

Gość sergio da silva rerum
niech sobie znajdzie kochankę i po problemie a najlepiej dwie

Ew. rozłożyć kolczatkę drogową przez środek łóżka." zbronowac!

A kiedys go zapytalam czy nie martwi go to ze przez taka ilosc seksu bede miala niedlugo ze tak powiem pipke jak skarpetke. A on na to ze do tej pory tego nie odczul i ze nawet jak kiedys tak bedzie to i tak najwaniejsze jest to ze to jego najpieknijsza skarpetka bedzie. Brak slow. Wiem ze mu na mnie zlaezy.I nie chcial by kochanki. Nigdy nie przylapalam go na niczym podejrzanym.