Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koteczkamalutka

Moj maz to erotoman

Polecane posty

Gość Koteczkamalutka
Kolega ma 25 lat. Andrzej K dobrze gadasz.

punkt dla ciebie przed obecnością ZSa na tym topie:P

Gość Koteczkamalutka
Tamto z zostawieniemmez to podszyw. Nigdy nie myslalam o zostawieniu go bo gokocham. Jets zajebistym facetem, madrym, wyksztalconym tylko ta jego ciagla, wieczna ochota na seks. Ale jesli chodzi o odmawianie nigdy prawie tego nie robie bo to nic ni daje. Nie uprawiamy seksu tylko wtedy jak sie poklocimy. Ale juzpo dwoch cichych dniach jest rano kawka, kwiatki, buziak. I sniadnaie do lozka.

Gość dfdsfdfsdfdsdffdsf
daj mu brom to mu libido spadnie,podobniez w wojsku to daja zolnierza zeby chcicy nie mieli

Brom??? Moze warto sprobowac. Dzis od razu po pracy skocze do apteki po jakas informacje o tym. A wlasnie nasza ostatnia klotnia. Dwa ciche dni,na trzeci dzien obudzil mnie buziaiem i swieza kawa. A potem przyniosl do lozka, tosty z serem i szynka, omleta ze szczypiorkiem i pieczarkami, mus porzeczkowo malinowy i soczek. Tak sie postaral. A jakmu podziekowlama i powiedzilaam ze juz sie nie gniewam i moze proksic o co chce za to pyszne sniadnako to powiedzial "jelsi moge wszystko to wezme sobie ciebie" Czy to nie jets patrzenie przez pryzmat tylkok seksu???

najpierw przyzwyczailas faceta do nieustajacego uniesienia erotycznego a teraz bedziesz w niego brom ladowac?

On Ciebie kocha Autorko. Każdą komórką swego ciała a niektórymi nawet bardziej.

"kto by nie wolal dmuchac" No cóż można dodać oprócz .... :classic_cool: Andrzejku, widzę, że mnie nie znasz:) Podpowiem tylko, żebyś nie traktował mnie dosłownie - w każdym razie niezbyt często :) Myślę, że poznasz kiedy jestem poważny:) 🖐️

brom?? we wojsku niby podawali ale to gowno prawda!! nic nie pomagalo:D gdyby nie dziewczyny ze szkoly pielegniarskiej w Slupsku to ciezko by bylo :D

do Malo stanowczy nie wiem czy cie poznam czy nie,za czesto tu nie bywam wiec jak narazie bede cie traktowal powaznie :D

brum spoko i tak wszystkie rankingi na uczuciowym wygrywam ja :) skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Ike - wymienili mnie przed Tobą. :D Zachodzę tylko w głowę czy rzecz dotyczy piękna czy głupoty? :D

brum masz płonne nadzieje:) nie znam żadnej kobiety, która ujawniłaby wygląd na forum i nie została zjechana więc przyjmij do wiadomości, że i tak byłabyś brzydka gdybyś tylko wrzuciła fotę:D

Gość autorka ma dobrze
jakby cie co noc odpychal to dopiero bys sie zalila

"podziekowlama i powiedzilaam ze juz sie nie gniewam i moze proksic o co chce..." A czego oczekiwałaś, wiedząc, że masz napalonego samca w domu? Prośby o rozmowę na temat baletu węgierskiego? A może myślałaś, że pragnął spaceru brzegiem morza w świetle księżyca? Sama jesteś sobie winna, a masz pretensje do faceta. Pokaż mi faceta, który po tekście "możesz prosić o co chcesz" nie pomyśli o seksie. Chyba tylko eunuch.

heh.....jak idzie to przyslowie?? najwiekszy to ambaras zeby sie dwojgu chcialo naraz? a moze cus pomylilem :D?

Ike - przecież wiem, że krytyka byłaby miażdżąca. :D

Sprostowane ike - prawdziwy facet o seks prosić nie musi. :D

i nie musi i nie powinien jak żona nie daje- to bierze sam

jak żona nie daje- to bierze sam ps. niekoniecznie żonę...................