Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koteczkamalutka

Moj maz to erotoman

Polecane posty

ZS to tez przewidziales? musze jednak poczekac na rozwoj watku... na razie dostepne rozwiazania to brom, buka, brona, pulapka i trzy kolezanki, moze cos sie wykorzysta

Gość nie on cię
nie kocha. a teraz na poważnie po prostu ma z tobą sporo fajnego seksu i tyle. jakbyś mu nie dawała to zobaczyłabyś do czego jest zdolny.

Czizas - trafiłaś jak kulą w płot. :D Z tyłu plecy, z przodu plecy... :D

Nie kocha?? Niemysle tak wcale. Ogolnie mi takie glupoty do glowy nie przychodza. Tak jakpislaam wczesniej.Zawsze jak sie poklocimy toon pierwszy wychodzi zinicjatywa godzenia. Jest nam razem dobrez, malzenstwem jestesmy od ponad roku a para jakies 5 lat ponad. Poznalam go dobrze

w sumie mowilam ze wyroslam z pokazywania myszki... takze tego :P taa daaam!

Gość parowe żelazko
odświeże wątek :)

Ostatnio jak robil obiad i wrocil wczesniej zpracy to w sypialni czekal sos karmelowy do lodow (jego ulubiony smak) ktory pozniej calutki byl na mnmie;))

Gość parowe żelazko
piszemy :)

"malzenstwem jestesmy od ponad roku a para jakies 5 lat ponad" Hahhahhhaha, myślałem, że dużo dłużej :D Wytrzymaj jeszcze dwa - trzy lata to mu przejdzie :D Później on założy topik "moja żona to nimfomanka" :P

Gość rigor mortis
Założyłaś ten topick, by wzbudzić podziw i zazdrość.

"A czemu za dwa czy trzy lata ma mu przejsc??" A bo facet tak ma, że jak laska ciągle się zmusza do seksu to w końcu mu się nudzi taka "walka o ogień"

Chyab naprawde topik umiera.Dziekuje wam za wszystki porady i ze mnie wysluchaliscie. Zaraz trzeba sie zbierac do domlku i do meza. Musze dzis w domu troche popracowac przy kompie wiec napewno tu jeszcze dzis zajrze. A teraz pozdrawiam was i serdecznie dziekuje:)) Milego wieczoru:))

A bo facet tak ma, że jak laska ciągle się zmusza do seksu to w końcu mu się nudzi taka "walka o ogień" i pójdzie zawalczyć gdzie indziej?:P skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Gość nie on cię
ike nie znasz się. faceci mogą całe lata żyć z kobietami, które nie mają 100% satysfakcji z seksu (z różnych powodów) liczy się, że im jest dobrze. autorko, jeśli on cię kocha to czemu nie znajduje choćby maleńkiego kompromisu w waszym seksie skoro on chce ciągle a ty wolałabyś mniej, hę? zastanów się troszkę nad tym

to nie ja się nie znam tylko jak zawsze mało stanowczy się nie zna! skoro wbijasz mi nóż w plecy- przy okazji możesz też mnie pocałować w d**ę .

Może istotna jest tu satysfakcja mężczyzny? Może być z takich trochę egoistycznych chłopców. :D