Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mój facet mnie ciagle krytykuje

Polecane posty

Gość kot13
Hannibal- Kannibal:-) no właśnie a jednak to ta drobna agentka wyciągnęła od niego potrzebne informacje tylko dlatego , że była bardzo uczuciową osobą.

Gość karoolek...................x
:) nooo... tyle ze to fikcyjna postać , ale też kto wie jak by sie miały sprawy w rzeczywistym swiecie ...

Gość kot13
nigdy nie lekceważę psychopatów czy doceniam? nie wiem- zastanowię się jaki byłby pożytek z psychopaty . Na pewno nie lekceważe i nikomu lekceważyć nie radzę.

Gość kot13
a jeśli już tematykę filmów poruszamy to polecam film EQuilibrium Karolku- taki trochę amerykanski ale myślę że w temacie:-)

Misia- skoro koniecznie chcesz z nim byc na zawsze ( bo ze ze swoim już wiem ,że nie chce) to go chociaż zacznij olewać. zachowuj się jak na poczatku,albo wogóle go ignoruj. Na pewno sie zdziwi. Jeśli mu choc troche zależy to zacznie zabiegać bo facet lubi zdobywac ,a jesli nie to nic nie pomoże i tyle. Mój jak go olewam bardziej sie mną interesuje bo tak ma ,ale i tak i tak się na mnie wyżywa więc więc ,że nie ma to sensu

Gość kot13
że tak wtrącę mężczyzna zawsze pozna się na takiej grze. Jedyny sposób- zająć się czymś innym i naprawde "olać"

mój jest za głupi na to żeby się na tym poznać ;) zawsze olewanie na niego działa. ale niestety u mnie problem nie polega na tym ,że on nie chce się ze mną widywać bo on chce tylko jak się do mnie zachowuje

Gość Misia000
ja się chyba zalamie :( bylam dzis umowiona ze swoim na daną godziine..10 minut przed spotkaniem napisal mi smsa ze on pojechal do rodziny... :( zadzwoniulam do niego i mowie mu ze przeciez bylismy umowieni a on ze tak wyszlo i ze musial pojechac i ze jak bedzie wracal to da znac..ja juz bylam ubrana i gotowa do wyjscia :( wkurzylam sie i sie rozlączylam ...napisalam mu smsa ze tak sie nie robi,mogl dac znac wczesniej ...i ze serdecznie dziekuje za wysterowanie :( nic mi nie odp.. nie wiem jak tak mozna :(

Gość kot13
życie Cię niczego Misiu nie uczy? Jeszcze Ci mało? jak mało to dostaniesz jeszcze...

Gość smrodek
zaloze sie ze ma na imie rafal :D heheh a tak serio to on probuje cie znizyc do swojego poziomu (ma kompleksy, czuje sie nieatrakcyjny, jego pewnosc siebie jest pozorna).

misia idealny przykład faceta egoisty, nie zważa na uczucia innych, myśli tylko o sobie i spotyka się z Tobą kiedy jemu przyjdzie na to ochota i zrobi to jeszcze z łaska :-p

Gość Misia000
donkapatke ale dlaczego???przeciez sam powinnien wiedziec ze widzimy sie rzadko i to normalne ze chce spedzacz nim czas...

Gość adastra***
Zero szacunku. Teraz to już tylko równia pochyła. A Ty wciąż nic nie rozumiesz :O

Gość Misia000
rownia pochyla???co to oznacza

Misia a nie uważasz że Tobie jako inteligentnej osobie, powinno się już dawno zaświecić światełko ostrzegawcze, że coś z nim jest nie tak, że to nie tak wygląda bycie w związku?

Gość Misia000
25 lat...bylam 4 lata w zawiazku... pozniej zaraz poznalam tego..i wie ze nie tak wyglada zwiazek ale kocham go

Gość Misia000
zakochalam sie w nim bo nigdy taki nie byl..wczesniej byl moim wymarzonym i zamienil sie w diabła :(

Gość Misia000
wiem.. ale czy znajde aniola..??? teraz jak pomysle ze mialabym innego przytulac,calowac itp. to jakos nie potrafie.. on chyba jakis urok na mnie rzucil :(

Gość Do Misi.......
Misia zesz kurna, bo jak w d...e dam!😠 Zostaw do dziewczyno poki czas!!!! Chcesz, zeby Ci dziecko zrobil? Chcesz byc cale zycie zalezna od zakompleksionego palanta? Powiem Ci jak to sie skonczy: ktoregos razu, jaksie do innej przyczepi to zostawi Cie z dnia na dzien bez slowa. Moze nawet juz gra na 2 fronty. Masz jakies ogromne deficyty emocjonalne, ze sie gnoja trzymasz. Moze nikt Ci uwagi nie poswieca, nie okazuje uczuc. Moze nawet mama z Toba nie rozmawia, bo tatus tak na nia dziala jak ten Twoj co wysysa z Ciebie siy i checi do zycia. Posluchaj sobie tej muzy relaksacyjnej i plun na niego. JAk mnie takie postepowanie denerwuje jak Twoje 😠uch!! http://www.youtube.com/watch?v=NgG4vDfcJek&feature=related

Gość Misia000
ehh...powiem wam..ze jak narazie jest ok..(zeby nie zapeszyc) mowi mi ze mnie kocha i nawet mi to napisal.. moze zrozumial ze zle robil tak mnie traktując i ze na to nie zasluguje.sama nie wiem.. moze da sie cos jeszcze naprawic..

Gość czuje sie taka samotna 29
TY NIE MASZ CHLOPAKA ; TY MASZ MALOLATA;nie dorosl do bycia z kobieta, powiedz mu ze on jest smieciem, i ze ma pysk parchaty, zobaczysz jak go zdolujesz, znien go, on bedzie ci tak cale zycie wygadywal, facet na cie dowartosciowac, a nie z piaskiem zmieszac,

Gość Misia000
pewnie masz racje..... ale moze sie zmieni... mam małe nadziejej..

Gość dosmrodka
Ja tez bylam z psychopata, niestety zaszlam w nieplanowana ciaze i wyszlam za niego za maz. Po 3 latach odeszlam zrujnowana finansowo. Mial na imie Rafal...Moze , to ta sama osoba...

Gość pizzaicola
Witajcie, ja też jestem z takim psychopatą. Rodzina megapatologiczna. Nie nauczony niczego dobrego. Sam nie jest bożyszczem tłumów. Z inteligencją, no, w normie,ale błyskotliwy to on nie jest. Nie skończył żadnych studiów, choć zaczynał wiele razy. Nie zna żadnego języka obcego. Nie chce się żenić, nie chce mieć dzieci. Nie lubi zwierząt. Nałogowo się masturbuje,zaniedbując mnie. Masturbuje się m.in. przy zdjęciach koleżanki "niedoszłej byłej" na nk... Ja jestem jego zupełnym przeciwieństwem. Pochodzę z normalnej rodziny, z którą mam dobre kontakty. Skończyłam dwa kierunki, znam języki.Jestem poukładana, jak coś zaczynam, chcę to to skończyć. Do tej pory myślałam,że jestem atrakcyjną osobą,ale on to zniszczył.... Jestem dla niego za niska i za gruba, włosy mam za krótkie i za jasne. Ubieram się zbyt wyzywająco lub za mało wyzywająco(stąd rezygnacja z seksu).Zarzuca mi brak inteligencji,bo, np. kupiłam wg niego nieodpowiedni pilot do telewizora.Z rozrywek uznaje tylko sport, ja kocham kino, ale wg niego jest głupie. Książki też. Słucha muzyki,ale tylko ta,jest dobra, którą sam wybierze. Kiedyś mi powiedział,że się przy mnie uwstecznia, bo włączyłam radio do sprzątania... Mogłabym tak pisać, pisać i pisać... Skąd się biorą tacy psychole? Powinnam z nim zerwać. Nie chce pozwolić mi odejść. Pytanie - dlaczego, skoro jestem taka nieodpowiednia? Odpowiedź "bo ja Cię kocham" zwaliła mnie z nóg. Taka osoba chyba nie wie czym jest miłość.

Gość no wlasnnnie ............
kto to zrozumie i masz babo placek?