Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani WYPRAWKOWA

wyprawka dla przedszkolaka-16 rolek papieru toaletowego..?

Polecane posty

Gość pani WYPRAWKOWA

na rok oczywiscie 10 blokow rysunkowych 5 opakowan kredek,5 tubek kleju....nie chce mi się wszystkiego wypisywac,ale kurczę-czy to nie przesada?

Gość papier toaletowy?
to chyba trochę przesada. Ja zapłaciłam tylko za przybory 30 zl na semestr i nic więcej nie kupujemy. Przedszkole państwowe. a dzieci codziennie malują, rysują, kleją.

Gość Tak, to niestety łamanie prawa
Zdecydowanie przesada! Kto to widział, zeby przedszkolaki tyle srały????? :P

Gość A nie możesz kupić po 1 sztuce
i sukcesywnie dokupować, jak się coś skończy? Bezsensu tak dużo kupować. Nawet dziecko nie zużyje, a jak zaniesiesz tyle do przedszkola, to założę się, że cała grupa będzie leciała na rzeczach twojego dziecka :o

Gość papier toaletowy?
zakładając, że dziecko chodzi do przedszkola od pon do pt na 8 godzin czyli 8 miesięcy do czerwca po 20 dni po 8 godzin to daje 320 godzin. Zakładając że sika co godzinę, a kupę robi raz i na siki zużywa 2 listki papieru, a na kupę 4 to daje 1280 listków Zakładając, że w rolce jest około 180 listków tak wiec 10 rolek wystarczy aż nadto :) Oszukują cię :D:D:D:D:D

Gość dfdfdfdfdf
haha niezle przeliczenia :D

Gość zawstydzona....
Kto to widział, zeby przedszkolaki tyle srały????? hehehe az monitor oplułam :D

dla mnie te całe wyprawki to jakieś jedno wielkie nieporozumienie ...jak moje dzieci chodziły do przedszkola to tam była taka tradycja że rodzice wpłacali określoną kwotę pieniędzy do wychowawczyni danej grupy i ona sama decydowała co zakupić dla danej grupy i w jakiej ilości głównie chodziło o to żeby wszystkie dzieci czuły się równe a nie że jedno ma kredki za 20 zł a inne za 10 ....na każdym spotkaniu z rodzicami wychowawczyni składała krótkie sprawozdanie z tego co kupiła popierając się fakturami i wszyscy rodzice byli zadowoleni

Gość pani WYPRAWKOWA
kredki mają byc firmy takie,farby srakiej..jedyne co mi się podoba w tym przedszkolu to to,ze dzieci czesto własnie rysuja ,malują,wycinają,wyklejają...wiem ,ze potrzeba materiałów ale dla mnie jednak to przesada

moja córa tez zaczeła w tym roku przedszkole, ale pierwsze słyszę o takiej wyprawce.. w naszym przedszkolu dzieci nic nie przynoszą ...kredki, farby, bloki i ine takie mają zapewnione ---papier toaletowy również:P.. dziwne to dla mnie strasznie ...?????

my na wyprawke dawalismy 70 zł na rok, ale to chodzilo o wlasdnie te plastyczne rzeczy. Też mi sie wydaje ze duzo. Oprócz tego dwie paczki husteczek, papieru toaletowego i ręczników papierowych, dwa mydła w płynie. Przedszkole panstwowe.

Szok! Moje dziecko drugi rok chodzi do przedszkola i żadnej wyprawki nie musialo miec . Jedynie co miał przynieśc to chusteczki higieniczne w pudełku. Przedszkole państwowe.

Owszem wyprawkę musieliśmy mieć.Ale nie po tyle sztuk :D Jedynie co mnie zdziwiło że oprócz bloku musieliśmy przynieś 2 rysy papieru do ksero :D Oprócz wyprawki trzeba było dziecko zaopatrzyć w ćwiczenia i ksiązki -sztuk 5! .....a to przedszkole,nie szkoła! Ja papieru toaletowego nie noszę :D Ale co miesiąc płacę 10zł na środki czystości.Więc jednak taniej by mnie wyniosło przynieś zgrzewkę papieru :D

Gość pedziwiatr strus
szok!my zagranica-nic nie musimy przynosic!!zadna wyprawka,zaden papier toaletowy,zadne kredki! Polska to chory kraj:(wstyd,na cala Europe:(

Gość pani WYPRAWKOWA
więc u nas lekko 200zł pojdzie na wyprawkę poza tym ubezpieczenie ksiązki ryza papieru do xero papier kolorowy,nozyczki, segregator z koszulkami 4paki nawilzanych chusteczek Kurczę,dziecko ma 3lata!! nie chce robić w tym przedszkolu rabanu bo i tak dziecko dostało się fartem-zamieniłam się z rodzicem innego dziecka bo musiałabym jezdzic na drugi koniec miasta do innego przedszkola. Ale chcę porównać jak jest gdzie indziej.I czy

Gość ___rodzice___
Pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Mam do zaoferowania zestaw edukacyjny składający się z 32 liter o wysokości 10,5 cm i 19,5., w pięciu żywych kolorach: czerwony wpływa stymulująco i energetycznie, niebieski działa kojąco i wyciszająco pomarańczowy pobudza, motywuje do działania, zielony działa uspakajająco, odstresowująco żółty ma działanie antydepresyjne, stymuluje na układ nerwowy, rozwesela. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/alfabet-duzy-literki-naklejki-polskie-litery-i1336036314.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1336035999.html http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1336036152.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-i1336036412.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1336036087.html

Gość gość
Polecam niezbędne gadżety dla przedszkolaków w sklepie http://akpolbaby.pl/pl/ Mają fajne promocje cenowe i spory wybór artykułów dziecięcych, ale znajdzie się tez coś dla mam.