Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

Gość a gadasz glupoty
Ja nie klejam ale coz , takie tylko spotkam na drodze innych nie udalo mi sie spotkac a bylo ich wiele

MonikaEmska-Za 5 lat wam się znudzi i bedziecie szukać czegoś nowego,czyli on nowej kochanki albo pójdzie w alkoholizm a ty będziesz mu zrzędzić że za mało zarabia i że jego koledzy się dorobili a on dalej siedzi w tej niskopłatnej pracy.

Gość rybak ustal
na poczatku, ze kazdy zarzadza swoja kase i nie ma nic do kasy drugiej osoby. nikt cie nie zmusi do placenia za kogos np. a jesli nie pasi- to wypad. poza tym dlaczego faceci sie oswiadczaja, bo to faceci sie jednak wciaz oswiadczaja, skoro uwazaja, ze kobiety leca tylko na ich kase? sa tak zamroczeni sexem, ze na tym etapie znajomosci nie widze owego rzekomego materializmu.

Gość w kwestii oswiadczyn
czy tam slubu nie sie nie wypowiem , sam nie mam zamiaru tego robic i nie mam zielonego pojecia jakie maja pobudki oni by to robic

Gość MonikaEmska
Nic nam sie nie znudzi. wychowani jestesmy w rodzinach konserwatywnych, katolickich. Nie przewiduje zadnego rozwodu. Moje kolezanki i nasi koledzy maja nizszy standard zycia od nas. Nie znam nikogo akurat, kto zylby lepiej. Choc wiem, ze mnostwo takich ludzi jest, ale ja osobiscie ich nie znam.

Gość rybak ustal
jak mozna byc tak glupim, zeby nie widziec, ze zaczyna ci brakowac kasy w portfelu? poza tym milosc nie ma, nie istieje cos takiego jak milosc. zwiazek to jest splot roznych zaleznosci. ty mi dajesz to, ja daje ci tamto. milosc rodzicielska owszem. innej nie ma.

MonikaEmska-Nie ma nic gorszego od katoliczki.Pewnie dajesz mu tylko przy zgaszonym świetle i tylko w jednej pozycji,o innych formach seksu to pewnie może zapomnieć.Tak czy owak ,facet po prostu będzie szukał innej kobiety do seksu,katolik to najgorszy typ człowieka jaki może być.

rybak ustal-I tu się z tobą zgadzam.Gdyby nie popęd seksualny to miłości by nie było.Pisałem w poprzednich postach że gdyby baba nie dawała dupy facetowi to on by z nią na pewno nie był no bo po co?Jedynie co kobieta może dać facetowi to jest seks

Gość MonikaEmska
Akurat nie trafiles. Bo w sexie probujemy roznych rzeczy. I wciaz mamy na siebie ochote. Jestes glupszy niz sadzilam :D

Gość rybak ustal
no a facet babie dziecko. to handel wymienny. i tak wszystko konczy sie na dupie.

MonikaEmska-Jasne,twoja psychika jest tak zjechana że nawet rozebrać się wstydzisz bo przecież bóg patrzy.Zresztą,pewnie jak uprawiałaś sex przed ślubem to po każdym stosunku miałaś ogromne wyrzuty sumienia i biegałaś z tym do spowiedzi .To musi się odbić na twojej psychice.

Gwoli sprawiedliwości rybaku powiedz nam teraz z jakich to powodów mężczyźni się żenią? Idąc Twoim tokiem rozumowania -kobieta potrzebna tylko do seksu, nie da się odpowiedź na to pytanie, bo przecież slub do seksu nie jest potrzebny. Więc jak to jest?

Gość MonikaEmska
Nie wstydze sie rozberac. A nawet opalam sie topless. Alez Ty jestes glupi :D Glupi niz ludzie zyjacy w sredniowieczu :D Pisz tutaj te swoje dyrdymaly- niech inni tez sie posmieja :D

Gość rybak pisal
ze facetow zaslepia milosc... czyzby faceci laczyli sex z miloscia?

warrant opcyjny-Wielokrotnie już pisałem że faceci się żenią bo kobiety na nich naciskają a facet nie chce być świnia i po prostu jej ulega.Wiadomo że kobieta przed ślubem jest całkiem inna niż po ślubie.Niestety facet nie zawsze myśli głową lecz czasem myśli główką i dlatego daje się kobiecie namówić na ślub.Zresztą po ślubie to kobieta go namawia na dzieci i ogromny kredyt .który facet póżniej musi splacać przez 30 lat

Gość rybak ustal
Rybak teraz to pierdzielisz... zadna szanujaca sie baba nie bedzie naciskac na faceta w kwestii slubu, to ponizej godnosci- to raz; dwa- wielu facetow przed slubem ma pobrane kredyty na swoje wlasne sprawy, jak samochod, deski windsurfingowe i inne takie. wiec nie lacz kredytow meskich ze slubem... poza tym, skoro facet musi brac kredyt to jednak kobiety nie sa materalistkami i wychodza tez za takich, ktorych nie stac za gotowke kupic.

Hmm, to znaczy, że faceci są ubezwłasnowolnieni? " Bo kobieta na nich naciska"-śmieszny powód, przynajmniej z punktu widzenia dorosłej osoby...

Znikam,więc macie czas aby obmyśleć strategię na pokonanie rybaka,ale i tak jesteście z góry przegrani.Wasze argumenty wobec moich wyglądają bardzo marnie

Gość asziarkumba
kobieta musi miec urode, facet kase.

rybak ustal-Ale dla kobiety to bez różnicy czy będzie miała kasę od faceta bezpośrednio zarobioną czy też z krydytu.W końcu i tak to facet będzie pracował na dwa etaty więc kobiecie jest to obojętne.Gdyby facet nie wziął kredytu to ona wzięła by z nim rozwód:D lub tez cały czas zrzędziła i tyłka nie dawała.

Gość rybak ustal
ale kredyt moze wziac kazdy kto sensowniej zarabia. nie potrzeba do tego slubu.

Gość rybak ustal
rybak ty pewnie z malej mieciny jestes, gdzie stosunki feudalne jeszcze dobrze sie maja..

Po pierwsze-nie odpowiadasz rzeczowo na argumenty, tylko bijesz pianę, po drugie-ze stereotypami nie da się dyskutować, to mija się z celem. Część kobiet może i przejawia takie zachowanie, ale na pewno nie wszystkie, nie wiem więc czemu mają słuzyć takie tematy.

Gość rybak ustal
rybak jest zly na los, na siebie, na kobiety, jest sfrustrowany, pisanie niczym lezenie na kozetce, pozwala mu uporac sie z emocjami... troche tolerancji... ja znikam.

Gość a gdzie cream, darker,
dominik1000, loooooser to przecież topik dla nich w sam raz :D:D

Gość kobiety sa zle
bynajmniej nie z tego powodu ze zadna nie chcial mi dac ale ich natura jest zla

Potwierdzam że materializm jest naturą kobiety.A z naturą nie da się skutecznie walczyć,nawet jak kobiecie się wydaje że nie jest materialistyczna to i tak w głębi duszy kocha materializm i wygodę oraz łatwe i materialne życie.