Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Oto powody dla których kobiety wychodzą za mąż,czyli prawda o kobietach

Polecane posty

tak a ze niby faceci nie sa materialistami?!!?!?!?! samochody tylko te co maja duzo koni mechanicznych... i co moze facet nie lubi wygod! czlowieku ty jestes taki sam!!!!! nie jestes materialista? to idz pracuj za 1000 zl przeciez ci wystarczy!!! po co ci wygoda zyj w ascezie... skoro kobiety sa takie zle i do niczego nie potrzebne!

Gość a ja w takim razie nie mam
powodu, by wyjść za mąż, gdyż w miłość nie wierzę, a mężczyznom zależy tylko na sexie... nawet względy materialne nie mogą mnie pchnać ku małżeństwu, ponieważ w spadku po babci otrzymałam ładne, przestronne mieszkanie 2 pokojowe (dla 1 osoby spokojnie wystarczy), kupiłam samochód, praca daje mi radość i satysfakcję; zapisałam się teraz na studia podyplomowe. Czasem brakuje mi bliskiej osoby, z którą można by wyjść, wyjechać gdzieś itd., ale nie mogę się przemóc do bycia z kimś, kto widzi we mnie tylko obiekt seksualny, a wasze wpisy tutaj to potwierdziły - że kobieta może dać facetowi tylko sex. Więc jeśli tak, wolę być sama, sama iść do kina itd.

I słusznie,gdybyś nie miała cipy ani cycków to żaden facet by z tobą nie chciał być. 123paula-oczywiście że faceci są materialistami i to na pewno wiekszość z nich.Z tym że ta większość chce się dzielić z swoją dziewczyną tym swoim materializmem,co do tego to chyba nie ma wątpliwości.Jednak jest też mniejszość która nie potrzebuje materialnych rzeczy jak markowych cuchów czy nowy sprzęt RTV.Po prostu rzeczy materialne nie dają im przyjemności życia.Wolą np zamiast biegać po sklepach to wolą posiedzieć na ławce i poczytać książkę albo pójść na ryby,a kobieta woli pójść na zakupy i to kobiety przywiązują wagę do różnych przedmiotów,ciuchów czy wystroju mieszkania a to wszystko są rzeczy materialne,niestety facet związany z kobietą musi się do niej z charakteru upodobnic i miec takie same wartości czyli materializm bo inaczej będzie rozstanie.Mimo wszystko dosyć często spotkasz faceta który nie ma parcia na karierę i na pieniądze a raczej nigdy nie spotkasz takiej kobiety.Zresztą ani jedna kobieta nie była przeciwko kapitalizmowi a tym samy konsumpcji,tylko zawsze faceci tworzyli rewolucje aby zamiast kapitalizmu był socjalizm.Socjalizm stawiał zawsze na pierwszym miejscu człowieka a kapitalizm zawsze stawiał pieniądź i konsumpcję a człowiek sie nie liczył,czyli wymażony system dla kobiet.Zresztą jedna pewna pani z Anglii to kochała kapitalizm i bez skrupułów stawiała na materializm kosztem innych ludzi.

Gość chlopie bredzisz na maxa
jesli w zyciu jestes tak nudny jak na tym forum, to Twoja samotnosc nie wynika z braku kasy u Ciebie, ani z rzekomego materializmu kobiet, ktore spotkales, ale z tego, ze jestes zgorzknialym nudziarzem

chlopie bredzisz na maxa-A gdzie ja pisze że jestem samotny?Znam mnóstwo ludzi żonatych którzy się czują samotni.Ja się taki nie czuję a wręcz przeciwnie,jestem w życiu bardzo szczęśliwy.Więc jestes pewnie ta kolejną która uważa że facet bez kobiety nie może być szczęśliwy.Przeceniacie siebie,facet właśnie bez was może być w współczesnym świecie szczęśliwy.

Gość dokładnie ty wyżej

Gość dokładnie ty wyżej
to było do-- chlopie bredzisz na maxa

Gość idz na ryby
chlopski filozofie :D

Gość chlopie bredzisz na maxa
To czy facet jest szczesliwy czy nie bez kobiety nie stanowi zrodla moich rozwazan o zyciu. Kazdy wybiera swoja droge, ktora idzie mu sie najlepiej. twoja wiedzie przez bagna, mozna i tak :D grunt, ze jestes szczesliwy, choc powiem Ci, ze bardzo kryjesz sie z entuzjazmem wobec zycia, bo z twoich postow kipi zgorzknienie.

Rybak przestań już z swoimi wywodami na temat kobiet , bo wy mężczyźni święci nie jesteście .... a ujeżdżacz na kobietach uwielbiacie .... już każdy zrozumiał co masz do przekazania i przeczytałyśmy , to paręnaście razy .... żadna kobieta tobie nie powiedziała ze ty nie masz racji , bo masz racje ale nie w 100 %

Gość a ja w takim razie nie mam
ma rację w tym, że facetom zależy tylko na sexie.

w tym ze istnieją kobiety materialistki tez ma racje... ale nie każda taka jest

Ważne ;) bo ja szukam rybaka ;) żeby go wykorzystywać do łowienia mi rybek;) tylko nie wiem czy te bagienne będą mi smakować ;)

Gość njghfhdj
do rybaka >>Daj sie leczyc ty zgorzknialy stary głupi pasztecie!

Gość i good rybaku
ja tez to zauwazylem i sie nie pcham do kobiet , wszyscy sa szczesliwi :D

Gość nattaliia
ci la la la:D:D

Ale cholernie ciekaw jestem czemu wam tak ci kawalerowie którzy nie zamierzają się żenić to czemu wam tak przeszkadzają?Znam kilka takich osób którzy nie zamierzają się nigdy żenić,ale wam ,babą nic do tego.Nawet wasze sztuczki w stylu "dobrze" czyli wywalania cyckówna wierzch i tak nie pomogą.

Gość rybak idź na ryby
ze słownikiem ortograficznym :o kogo obchodzi czy ktoś jest kawalerem czy nie? Może na wsi ludzie nie mają innych zajęć i zmartwień...

Gość Rybak z.bagien
Bo ja jestem zajebisty, jak wywalę swojego mikrusa to całe wsie się pustoszą :) Bo panny mnie nie chcą buuuuuuuuuuuuuuuuu :( hlip, hlip

Nie mają i dlatego wkurwiają baby na forum kobiecym.:D Najgorsze jest to że nie ma tu inteligentnej kobiety z którą można by było podyskutować konkretnie a nie tylko z pustymi tekstami typu-"Idź na ryby""idiota jesteś""idź się leczyć" albo "bzdury mówisz":D Po prostu same przedszkolne teksty .

Gość Rybak z.bagien
Tak bo ja mam włochaty tors i to świadczy o mojej wyższości nad kobietami :) To co ja tam będę z wami iodiotki rozmawiać- mech to mój znak rozpoznawczy !

Gość nattaliia
Rybka i dzis mam to samo pytanie :) czy wyspałes sie?

no więc zacytuję samą siebie : Hmm, to znaczy, że faceci są ubezwłasnowolnieni? " Bo kobieta na nich naciska"-śmieszny powód, przynajmniej z punktu widzenia dorosłej osoby... A jeśli kontekst nie jest Ci znany to vide strona wczesniej.